WaterQueen Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα Ένας φίλος (ασχετούληC ) κόλλησε αυτό το trojan. Πήγα εγώ η...σχετικούλα (λέμε τώρα ^^ ) και καλούλα, να του το φτιάξω. Μετά από διάφορα που του έκανα για να γλιτώσουμε το format, (μόνο σε voodoo και μάγια δεν έχω καταφύγει ακόμα) έχω φτάσει στο σημείο όπου το pc δεν ανοίγει καμία εφαρμογή, ζητώντας μου κάθε φορά να επιλέξω με ποιο πρόγραμμα θέλω να τρέχει η κάθε εφαρμογή (τοιΝκ). Αυτά που έκανα μέχρι τώρα: * Προσπάθησα να του κατεβάσω το TeamViewer για να μη φάμε 1.30 ώρα +++ στο τηλέφωνο. OΚ κατέβηκε, αλλά το άνοιγε μόνο με... Skype ( ) * Προσπάθησα να κάνω uninstall το Skype αλλά ο windows uninstaller δεν με άφηνε. * Μπήκα σε safe mode και προσπάθησα να τρέξω την επαναφορά συστήματος, αλλά την έτρεχε μόνο με... utorrent ( ) . Έκανα uninstall το utorrent, αλλά μετά την έτρεχε με το Skype και το skype δεν μπορούσα να το απεγκαταστήσω ούτε από το safe mode. * Του έδωσα ένα στικάκι με ένα ctfmon remover και το TeamViewer setup μέσα, αλλά μόλις πήγαινε να τρέξει αυτές τις 2 εφαρμογές, του έβγαζε να επιλέξει το πρόγραμμα που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει. Και από εκείνο το σημείο και μετά, ότι και να του πατήσεις να τρέξει, βγάζει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Να ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο trojan εξαφανίζει την επιφάνεια εργασίας, (έναρξη, συντομεύσεις κλπ κλπ), δεν λειτουργούν οι συντομεύσεις του πληκτρολογίου για να ανοίξεις π.χ. windows explorer για να μπορέσεις να μπεις στους δίσκους σου και στα προγράμματά σου, και ότι κατάφερα να ανοίξω το chrome εντελώς τυχαία, πατώντας μια απ΄ τις διαφημίσεις του skype. Αλλά κι αυτό δεν βοήθησε κάπου, γιατί έτσι κι αλλιώς ότι και να κατέβαζα, ή ότι και να προσπαθούσα να τρέξω από τα προγράμματα του υπολογιστή, τα έτρεχε μόνο με το skype! Άμα έχετε καμιά ιδέα πείτε την... Μπας και γλιτώσω το format... ^^ Ευχαριστώ
harislinuxos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 κατεβασε το malwarebytes antmalware free απο εναν αλλο υπολογιστη και γραψτο σε κανα usb η αν εχει cd μπες σε ασφαλη λειτουργεια με γραμμη εντολων γραψε εκει explorer βρες το αρχειο και εγκατεστησε το., κανε ενα scan και στο τελος restart. 1
Gtr34 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Κατεβασε το kaspersky rescue disk απο εναν καθαρο υπολογιστη.Το περνας σε ενα δισκακι η usb και κανεις boot με αυτο. Ελπιζω να λυσει το προβλημα. 1
TheELF Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μην ακούς τα κακά αγοράκια,είναι γνωστό πρόβλημα που δημιουργείται από malware και υπάρχει απλή λύση με αρχεία που φτιάχνουν την registry,δες εδώ http://www.techsupportall.com/file-association-fix-for-windows-7/ ή και γενικά ψάξε στο νετ για File Association Fix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα