ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στην κοινότητα. Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για ένα πρόβλημα. Έχω το λάπτοπ του τίτλου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα εδώ και 2 μήνες περίπου. Ενώ το λάπτοπ είναι ανοικτό και λειτουργούν όλα κανονικά ,για να δείξει η οθόνη πρέπει να πιέζω (συνήθως βάζοντας χαρτάκια για σφήνα) ,κάτω χαμηλά δίπλα από τον δεξιό μεντεσέ. Μόλις βγάλω το χαρτάκι η οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Λέτε να έχει να κάνει με την καλωδιοταινία; Κάτι άλλο που μπορεί να σας έρχεται στο μυαλό; Ευχαριστώ πολύ ... Απόστολος
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Λογικά η η καλωδιωταινία ειναι η κατι δεν κάνει σωστή επαφή ή σου έχει πέσει κατω , για να δείς ακριβώς τι ειναι το καλύτερο θα ειναι να το λύσεις ολο και ειδικά σε εκείνο το σημείο
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Λογικά η η καλωδιωταινία ειναι η κατι δεν κάνει σωστή επαφή ή σου έχει πέσει κατω , για να δείς ακριβώς τι ειναι το καλύτερο θα ειναι να το λύσεις ολο και ειδικά σε εκείνο το σημείο Καλησπέρα. Όχι δεν έχει πέσει κάτω ποτέ ...πολύ σίγουρο αυτό...δηλαδή λες να λύσω την οθόνη;
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ αυτο θα έκανα το λύσιμο πιθανόν να σου δείξει το πρόβλημα
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ αυτο θα έκανα το λύσιμο πιθανόν να σου δείξει το πρόβλημα Εύκολη διαδικασία ή θα μου βγεί το λάδι λες;; ....Βασικά λύνω μόνο βίδες επάνω στην οθόνη ε;
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ε το λύσιμο εύκολο ειναι σχετικά απλά θέλει προσοχή μην γίνει αλλη ζημιά , λύσε αρχικά τις βίδες στην οθόνη και βλέπει αν και μαλλον πρέπει να το λύσεις ολο ωστε να έχεις καλύτερη εικόνα
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ε το λύσιμο εύκολο ειναι σχετικά απλά θέλει προσοχή μην γίνει αλλη ζημιά , λύσε αρχικά τις βίδες στην οθόνη και βλέπει αν και μαλλον πρέπει να το λύσεις ολο ωστε να έχεις καλύτερη εικόνα Οκ....θα ψάξω στο youtube για κανένα σχετικό βίντεο και θα κάνω το εγχείρημα...Θα ενημερώσω...Ευχαριστώ πολύ φίλος...
coolerman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 έχει εγγύηση;; αν ΔΕΝ έχει καλώς..προχώρα αν "πιάνουν" τα χέρια σου
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα. Ευχαριστώ coolerman...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα