Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το Toshiba Satellite L70-B-10M στο οποίο θέλω να κάνω αναβάθμιση στη RAM και να το πάω σε 8 ή 16 (τώρα έχω 4). Επειδή δεν χρησιμοποιούσα ποτέ λαπ τοπ χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες.

Τί ram παίρνει, αν υπάρχει και άλλη θέση ή θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση και πόσο εύκολο είναι να

την αλλάξω μόνος μου. Γενικά τους σταθερούς υπολογιστές τους παίζω στα δάχτυλα όσον αφορά τη συναρμολόγηση. Θα ήθελα να του βάλω την πιο γρήγορη από MHz που αντέχει. Που θα τα δω αυτά ?

Δημοσ.

για μνημη θα βαλεις SoDimm DDR3. 

Απο εκει και περα(ποσα gb παιρνει, τι συχνοτητα κ.α.), google is your friend

συνηθως τις ραμ τις εχουν απο κατω μερια, κατω απο ενα βιδωτο καπακι. το ανοιγεις και βλεπεις τι, και ποσα slot εχει

edit: εδω λεει πως τωρα εχεις μια 4αρα μνημη. μπορεις να βαλεις μεχρι 16gb. ο γοογλης λεει επισης οτι εχεις 2 slot

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα το ξεβιδώσω τώρα μια στιγμή να σιγουρευτούμε !! Το θέμα είναι, τις δουλεύει σε dual Channel ? ή μπορώ να του βάλω μία 8άρα μετά ? Και επίσης τώρα λέει για 1600 mhz, δεν γράφει όμως μέχρι πόσα αντέχει...

Λέω να έχω υπ'όψιν μου αυτήν

http://www.e-shop.gr/kingston-hx316ls9ib-8-8gb-so-dimm-ddr3l-cl9-hyperx-impact-black-series-p-PER.550930

Μιας και γράφει και ddr3L και είναι και η καλύτερη της kingston.

edit: Μόλις προσπάθησα να το ανοίξω, δε γινόταν να βγει τελείως δεν ξέρω γιατί, όμως φάνηκαν οι δύο θέσεις RAM.

Επίσης έκανα μαλακία και κάτι στράβωσα στο dvdrom και μπαινοβγαίνει με δυσκολία τώρα :P

Δημοσ.

edit: Μόλις προσπάθησα να το ανοίξω, δε γινόταν να βγει τελείως δεν ξέρω γιατί, όμως φάνηκαν οι δύο θέσεις RAM.

Επίσης έκανα μαλακία και κάτι στράβωσα στο dvdrom και μπαινοβγαίνει με δυσκολία τώρα :P

Γενικά τους σταθερούς υπολογιστές τους παίζω στα δάχτυλα όσον αφορά τη συναρμολόγηση. Που θα τα δω αυτά ?

ευτυχως που τους παιζεις στα δαχτυλα και στραβωσες μονο το dvd :P

Οσον αφορα την μνημη, ειναι πανακριβη αυτη που εχεις κοιταξει. Δεν πας επιτοπου σε εναν ssd να δεις πραγματικες διαφορες;

Δημοσ.

ευτυχως που τους παιζεις στα δαχτυλα και στραβωσες μονο το dvd

Μα είπα ότι μιλάω για σταθερούς! Lap Top δεν είχα ξανανοίξει !

Οσον αφορα την μνημη, ειναι πανακριβη αυτη που εχεις κοιταξει. Δεν πας επιτοπου σε εναν ssd να δεις πραγματικες διαφορες;

Σωστή λύση αυτή, το θέμα είναι όμως αν υπάρχει προδιαγραφή να μπει επιπλέον ένας τέτοιος δίσκος.

Δημοσ.

msata δισκο δεν παιρνει απο οτι βλεπω, 2η θεση για δισκο επισης δεν βλεπω να εχει.

Παπαρια 17αρια κοινως. Μονο αν βγαλεις το dvd και μεσω μετατροπεα του βαλεις τον ssd εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...