AlienTechGR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παίδες,θέλω να τσιμπήσω ένα φθηνό στικάκι για να έχω μέσα Windows κτλ και να τα περνάω γρήγορα για αυτό ψάχνω μόνο USB3.Το συγκεκριμένο αξίζει;; http://www.you.gr/proionta/pc-parts/apothikeftika-mesa/usb-flash-drives/usb-flash-kingston-datatraveler-100-generation-3-u
dobro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ναι,εχωντας το...........μπορω να σου πω οτι ειναι σκυλι........δεν μασαει τιποτα και κακομεταχειριση.....ομως ειναι αργο,αλλα για το σκοπο που το θελεις ,δε σε ενδιαφερει αυτο.
AlienTechGR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ναι,εχωντας το...........μπορω να σου πω οτι ειναι σκυλι........δεν μασαει τιποτα και κακομεταχειριση.....ομως ειναι αργο,αλλα για το σκοπο που το θελεις ,δε σε ενδιαφερει αυτο. Αργό;;Σε σχέση με ένα Gen4 πώς πάει ας πούμε;;Αν έχεις τρέξει και κάνα CrystalDiskMark πες μας!!
dobro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 για το g4 ,δεν ξερω πως ειναι σαν ταχυτητες....αλλα για το δικο μου,δες και κρινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα