chios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ο κλασικος έλληνας... Πεταξες 120€ για μια σαβούρα, ενω θα μπορουσες να αγοράσεις από Κίνα σοβαρο τηλέφωνο . Απορώ με κάποιους δεν διαβαζουν πριν κάνουν την πατάτα ;; Εγώ θα το πεταγα άμεσα μην εκραγει και έχω και αλλά. Αυτά τα τηλέφωνα είναι πολύ χαμηλης ποιότητα ούτε για 30€ δεν θα το αγόραζα. 5
chrisgreece82 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 στον συγκεκριμένο πωλητή είδα μόνο θετικά σχόλια έτσι είπα να το δοκιμάσω αν και ήμουνα σίγουρος ότι δεν γίνεται να είναι ακριβώς όπως το original,και για 120 ευρώ "ακόμα" μια χαρά είναι μπορεί να "πέταξα" τα 120 ευρώ αλλά ίσως να απέτρεψα και μερικούς εδώ μέσα να κάνουν το ίδιο λάθος. 1
GianniSM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 στον συγκεκριμένο πωλητή είδα μόνο θετικά σχόλια έτσι είπα να το δοκιμάσω αν και ήμουνα σίγουρος ότι δεν γίνεται να είναι ακριβώς όπως το original,και για 120 ευρώ "ακόμα" μια χαρά είναι μπορεί να "πέταξα" τα 120 ευρώ αλλά ίσως να απέτρεψα και μερικούς εδώ μέσα να κάνουν το ίδιο λάθος. Θυσιάστηκες για το παιδί σου; χιούμορ κάνω μην φορτώσεις 3
georrrr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Από προσωπική εμπειρία. Πριν από 2 χρόνια ένας οικογενειακός φίλος ο οποίος έκανε ταξίδια λόγω δουλειάς σε πλοία, αγόρασε για εμένα ένα Samsung Galaxy S4 κλώνο.Το κινητό μόνο προβλήματα ήταν. Καταρχάς ήρθε μαζί με 2 μπαταρίες, αλλά και οι 2 κρατούσαν μόνο 2 ώρες και μετά αδιάζανε. Έτσι το κινητό το παράτησα. Πριν από μερικούς μήνες, το ξαναπιάνω στα χέρια μου ελπίζοντας να το κάνω να δουλέψει. Του αγοράζω μπαταρία από το e-bay, πάλι τίποτα, αυτή τη φορά κρατούσε 4 ώρες. Μετά αγοράζω μπαταρία official από το e-shop. Είδα τρομερή διαφορά, η μπαταρία πλέον λειτουργούσε σε απολύτως φυσιολογικά πλαίσια, αλλά τότε εμφανίστηκε κι άλλο πρόβλημα, το κινητό ήθελε 6-7 ώρες για να φορτίσει πλήρως... Έτσι αγοράζω και official φορτιστή πάλι από το e-shop. Δυστυχώς δεν είδα καμία διαφορά. Όσο για τη λειτουργία του κινητού, για να παίρνεις τηλέφωνο και να στέλνεις μηνύματα μια χαρά, αλλά για εφαρμογές ΤΊΠΟΤΑ!! Ούτε facebook δεν μπορούσα να μπω, ούτε vider, τίποτα απολύτως! Όσο για την κάμερα, ήταν τρομερή! Τουλάχιστον VGA Το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει φυσιολογικά ήταν το tethering & hot spot. Μόνο εκεί δεν είχα θέμα. Και ένα τελευταίο, κάθε φορά που άνοιγα τη συσκευή έβγαινε κανονικά το λογότυπο της Samsung. Μετά από το reset που του έκανα έβγαζε απλά το λογότυπο "ANDROID", οπότε καταλαβαίνετε.. Αυτή ήταν η ιστοριούλα μου! Που μου έσπασε τα νεύρα και παιδευόμμουν για βδομάδες !!
doa5 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 λοιπόν πήρα το SAMSUNG S 5 στα 120 ευρώ! από εφαρμογές τα πάι καλά το πρόβλημα είναι ότι κολάι που και που και ζεστένεται αρκετά γρήγορα,επίσης είναι σχεδόν αδύνατο το ζοομ στις φωτογραφίες με τα δάχτυλα ,δηλαδή όταν όταν θέλω να ζουμάρω την φωτο που έβγαλα είνι αρκετά δύσκολο να την μικρύνω η να την φέρω πιο κοντά και κάτι ακόμα, το πίσω μέρος άρχισε μετά από κάτι μικρά χτυπήματάκια να ραγίζη το πλαστικό.. Ρωτησες κατι, σου απαντησε ενα σωρο κοσμος και ΟΛΟΙ σου εγραψαν να ΜΗΝ το παρεις και εσυ ΤΕΛΙΚΑ το πηρες...τοτε ποιος ο λογος που "αναγκασες" ενα σωρο κοσμο να "ασχοληθει" μαζι σου αφου στην τελικη ετσι και αλλιως θα το αγοραζες? 1
chrisgreece82 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Θυσιάστηκες για το παιδί σου; χιούμορ κάνω μην φορτώσεις χαμογελάω αυτή την στιγμή και δεν φορτώνω γιατί το πέτυχες ακριβώς Gianni σε αυτές τις εποχές που ζούμε κάνουμε ότι μπορούμε κι ας είναι με αυτό τον τρόπο,πιστευω με καταλαβαίνεις..
MT60RS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 χαμογελάω αυτή την στιγμή και δεν φορτώνω γιατί το πέτυχες ακριβώς Gianni σε αυτές τις εποχές που ζούμε κάνουμε ότι μπορούμε κι ας είναι με αυτό τον τρόπο,πιστευω με καταλαβαίνεις.. μπραβο ρε! Με αυτην την κινηση σου, σιγουρα εκανες τον κοσμο λιγο πιο ομορφο-καλυτερο-δικαιο 1
taksidiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 εγω θα πω αυτο. αν δεν μπορει να εχει καποιος το γνησιο,μην πεφτει στις αντιγραφες.το θεωρω και βλακεια και γενικα ποτε δε θα με ειχα για τοσο φτηνο.καλυτερα να μην εχω,παρα να εχω μια απομιμιση.
highpriest Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Απορώ. Υπάρχουν τόσα κινητά επώνυμα Κινέζικα. Lenovo, ZTE,Xiaomi κλπ σε αυτά τα λεφτά. Κινητάρες για καθημερινή χρήση. Δεν θέλει κάποιος στα 120-130 ευρώ; Έχει ωραιότατα φθηνά κινητά από Ελληνική αγορά στα 99€ όπως τα doogee και τα Kazam που ναι μεν είναι Κινέζικα αλλά υπάρχουν αντιπροσωπείες στην Ελλάδα επίσημες. Και πάνε κάποιοι κάποιοι και δίνουν 120 ευρώ για κλώνους που από έξω μοιάζουν στα τελευταία επώνυμα μοντέλα, αλλά απο μέσα είναι προδιαγραφες που βρίσκεις σε Κινέζικα των 50-60 ευρώ. Tragic! 2
Tragic! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Παρών κι εγώ μετά την επίκληση του highpriest. Συμφωνώ απολυτα μαζί του. Για ποιο λόγο να μην πάρεις κάτι που να γραφει τουλάχιστον καρακινεζικο χτυπητό όνομα (iNew) αλλα να ΕΧΕΙ όνομα και να πάρεις κάτι που μοιάζει αλλα ΔΕΝ είναι. Τουλάχιστον έχεις κάποιον να συγχαρείς, να εμπιστευτείς, να βρισεις άμα λάχει. Ένα όνομα, μια φίρμα, μια ταυτότητα. Αλλιώς πάρε κάτι των 50€ για 150€ για να μην έχεις ένα απλό φτηνό Android να κάνεις τη δουλειά σου αλλα ένα πανάκριβο κονσερβοκούτι με τη στάμπα SAMSUNG. Το γιατί να δώσω 600€ αντι 120€ ειναι σα να λες γιατί να πάρω Lamborghini ενώ μπορώ να πάρω Tata. Θα μου πεις στο Original πληρώνεις μάρκα. Τουλάχιστον όμως ειναι αληθινή. 1
mypagio Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ο ελληνάρας ο fame. Έχω φίλο που έκανε αυτή τη δουλειά: έφερνε κλώνους. Ξερετε πόσα πούλησε? Χέστηκε στο τάληρο. Γιατί? ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!!!!Για να σκάει ο άλλος μύτη για καφέ, να βγάζει το fake S4-S5 και να λέει ο άλλος "ουαου" (Βαρουφάκη το κάναμε πολύ πριν από σένα). Πούλαγε S4 250€ στην εποχή του και S3 στα 180-200. Είναι σαν τον άλλον που παίρνει S5 χρεώνετε για 3 χρόνια, δουλεύει νύχτα μέρα γιατί δεν έχει να φάει, και σου κάνει αναπάντητες.Σαν αυτόν που πήρε Mercentes χρεώνετε για 23 χρόνια, δουλεύει νύχτα μέρα γιατί δεν έχει να φάει, και την έχει παρκαρισμένη γιατί δεν έχει βενζίνη και την βγάζει πάσχα και χριστούγεννα. Αυτοί είμαστε σαν λαός κύριοι. Και οι κινέζοι το κατάλαβαν και μας δουλεύουνε. "Τι θέλεις αγόρι μου??? Iphone 6? S5? Πάρε.." και εμείς ΣΑΝ ΖΩΑ τρέχουμε. Για να βγάζει η γκόμενα φωτογραφίες στα club θέλει Iphone 6, που δεν χρησιμοποιεί ούτε τις μισές λειτουργίες του. Άρα λοιπόν ας μην κλαίμε μετά για την κατάντια μας. Αυτοί είμαστε κύριοι. 3
AngelMobile93 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινες λίγο γυρεύοντας! Για ποιό λόγο να αγοράσεις κινεζιά και μάλιστα κακή κινεζιά - απομίμηση original μοντέλου. Είναι καθαρό κόμπλεξ και δυστυχώς είναι πολύ συχνό το συγκεκριμένο φαινόμενο στην Ελλάδα. Όλους τους νοιάζει να πουλήσουν μούρη μέσω ενός κινητού και όταν βλέπουν ότι δεν το καταφέρνουν, ψάχνουν τις εύκολες λύσεις, να πάρουν το μαιμού... Με 120 ευρώ άμα έκανες μια απλή έρευνα αγοράς στο skroutz, ίσως και να τρόμαζες με την πατάτα που έκανες, διότι θα έβρισκες ομολογουμένως τουμπανάκια κινητά σε πολύ καλή τιμή που σίγουρα θα ξεπερνούσαν κατά πολύ την μαιμουδιά που πήρες από Κίνα. άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός, να ψάχνεις πολύ καλά τι είναι αυτό που θες να αγοράσεις και αν αξίζει να το αγοράσεις. Στην προκειμένη ησουν και τυχερός, σε άλλες περιπτώσεις όμως βάζεις σε κίνδυνο και την υγεία σου γιατί αυτά τα πράγματα σε καμιά περίπτωση δε σέβονται τους διεθνείς κανόνες κατασκευής και κατ'επέκταση την δική σου ασφάλεια. Συμβουλή μου, έχε την Κίνα ως την έσχατη λύση για αγορά κάποιου προιόντος.
chrisgreece82 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ όλους . Πράγματι έκανα ΠΑΤΑΤΑ . Το πάθημα θα γίνει μάθημα πιστεύω. Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο. Πιστεύω όμως με τους δικούς μου ΛΑΘΟΣ χειρισμούς να βοηθήσω άλλους για μια καλύτερη επιλογή σε σχέση με την δική μου . 2
Tragic! Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινες λίγο γυρεύοντας! Για ποιό λόγο να αγοράσεις κινεζιά και μάλιστα κακή κινεζιά - απομίμηση original μοντέλου. Είναι καθαρό κόμπλεξ και δυστυχώς είναι πολύ συχνό το συγκεκριμένο φαινόμενο στην Ελλάδα. Όλους τους νοιάζει να πουλήσουν μούρη μέσω ενός κινητού και όταν βλέπουν ότι δεν το καταφέρνουν, ψάχνουν τις εύκολες λύσεις, να πάρουν το μαιμού... Με 120 ευρώ άμα έκανες μια απλή έρευνα αγοράς στο skroutz, ίσως και να τρόμαζες με την πατάτα που έκανες, διότι θα έβρισκες ομολογουμένως τουμπανάκια κινητά σε πολύ καλή τιμή που σίγουρα θα ξεπερνούσαν κατά πολύ την μαιμουδιά που πήρες από Κίνα. άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός, να ψάχνεις πολύ καλά τι είναι αυτό που θες να αγοράσεις και αν αξίζει να το αγοράσεις. Στην προκειμένη ησουν και τυχερός, σε άλλες περιπτώσεις όμως βάζεις σε κίνδυνο και την υγεία σου γιατί αυτά τα πράγματα σε καμιά περίπτωση δε σέβονται τους διεθνείς κανόνες κατασκευής και κατ'επέκταση την δική σου ασφάλεια. Συμβουλή μου, έχε την Κίνα ως την έσχατη λύση για αγορά κάποιου προιόντος. Ως τι να την έχει την Κίνα;; Χαχα..!!
driverpit Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 λοιπόν πήρα το SAMSUNG S 5 στα 120 ευρώ! από εφαρμογές τα πάι καλά το πρόβλημα είναι ότι κολάι που και που και ζεστένεται αρκετά γρήγορα,επίσης είναι σχεδόν αδύνατο το ζοομ στις φωτογραφίες με τα δάχτυλα ,δηλαδή όταν όταν θέλω να ζουμάρω την φωτο που έβγαλα είνι αρκετά δύσκολο να την μικρύνω η να την φέρω πιο κοντά και κάτι ακόμα, το πίσω μέρος άρχισε μετά από κάτι μικρά χτυπήματάκια να ραγίζη το πλαστικό.. Πέταξες 120 ευρώ τζάμπα και βερεσέ απλά για να πάρεις μια απομίμηση την στιγμή που στα πρώτα 6-7 post η συνομιλητές σου προσπάθησαν να σε αποτρέψουν με επιχειρήματα ότι δεν αξίζει η αγορά κλώνου. Φιλικά πάντα με τα γραφόμενα μου 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα