Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκαθάρισε τι εννοείς γιατί με μπερδεύει το «σεβασμό της brandname». Εννοείς για κινητά κλώνους ή για κινητά απο σοβαρές εταιρείες που μοιάζουν με άλλα πιο γνωστά κινητά; 

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον για τους κλώνους μιλάει και εννοείται πως είναι λάθος να πάει κάποιος σε μια τέτοια αγορά. Οι λόγοι προφανείς, κακή ποιότητα υλικών, τραγικά specs, υψηλό SAR.

• Like 4
Δημοσ.

Μάλλον για τους κλώνους μιλάει και εννοείται πως είναι λάθος να πάει κάποιος σε μια τέτοια αγορά. Οι λόγοι προφανείς, κακή ποιότητα υλικών, τραγικά specs, υψηλό SAR.

Δεν έχουν όλα τραγικά specs, υπάρχουν και κλώνοι που είναι πάρα πολύ καλοί. Αλλά δυστυχώς δεν παύουν να είναι κλώνοι και δεν ξέρεις τί θα βγάλουν. 

Τώρα όσον αφορά το "σεβασμό" στο brand name, τα brand δε μας δείχνουν κι εμάς ένα σεβασμό ως καταναλωτές, μας ξεσκίζουν στις τιμες οπότε δεν τίθεται θέμα σεβασμού. Απλά τίθεται θέμα ποιότητας και αξιοπιστίας. 

• Like 3
Δημοσ.

εννοω κινητά κλώνους ,εδώ και πόλη καιρό γνωστή όπως και άγνωστη αγοράζουν κινητά από κίνα, όπως τo Samsung S5 και iphone 6 για 120 ευρώ!

η ποιότητα σίγουρα δεν είναι ακριβώς ίδια όσον αφορά το υλικό, άλλα προβλήματα δεν έχουν βγάλη από όσο ξέρω..Δίχως δεύτερη σκέψη μπήκα σε ένα πολύ γνωστό κινέζικο site και η αναλογία είναι 1:1 παρολαυτα δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι σωστή η επιλογή για ένα κλώνο κινητο..

SAMSUNG S5

1) Perfect 1:1 S5 i9600

2) It has original logo, original size.

3) This phone has Heart Rate Sensor, Air Gesture,S Health  Fingerprint function and waterproof.

-MTK6592 Octa Core 

-5.1" 1920*1080 HD Screen. 16.0MP Camera.1.7GHZ

-2GB Ram + 32GB ROM  

-Fit original accessories

-Heart rate sensor, TP Gesture wake up.

-Android 4.4 Kitkat.

-Dual Camera:5.0MP + 16.0MP.

120€ !!!!

Δημοσ.

εννοω κινητά κλώνους ,εδώ και πόλη καιρό γνωστή όπως και άγνωστη αγοράζουν κινητά από κίνα, όπως τo Samsung S5 και iphone 6 για 120 ευρώ!

η ποιότητα σίγουρα δεν είναι ακριβώς ίδια όσον αφορά το υλικό, άλλα προβλήματα δεν έχουν βγάλη από όσο ξέρω..Δίχως δεύτερη σκέψη μπήκα σε ένα πολύ γνωστό κινέζικο site και η αναλογία είναι 1:1 παρολαυτα δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι σωστή η επιλογή για ένα κλώνο κινητο..

Είμαι κατά των κλώνων, γιατί ζητάνε παράλογα χρήματα για τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που προσφέρουν. Κόστος 30 ευρω, κολλάνε ένα λογότυπο και το πουλάνε 120. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα θεωρώ ψευδή γιατί δεν εμπιστεύομαι κάποιον που πουλά κλώνους. Επισης εχουν μηδενική υποστήριξη. Για μένα χίλιες φορές lenovo, xiaomi, thl, κλπ παρά οποιοδήποτε κλώνο. Βέβαια εχουν περάσει αρκετά χρόνια απο την εφηβεία μου όπου η αυτοπεποίθηση μου βασίζονταν στο πόσο marketing/fashion victim ήμουν. 

Αν θες να το πάρεις, αγόρασε το, απλώς φρόντισε να είναι πανομοιότυπο με το αυθεντικό γιατί αμα βρεθεί δίπλα δίπλα με το επωνυμο, θα γίνεις ρόμπα.

... εδώ και πόλη καιρό γνωστή όπως και άγνωστη αγοράζουν κινητά από ...

Μην το αμελείς, χτυπά πολύ στο μάτι

• Like 3
Δημοσ.

Είμαι κατά των κλώνων, γιατί ζητάνε παράλογα χρήματα για τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που προσφέρουν. Κόστος 30 ευρω, κολλάνε ένα λογότυπο και το πουλάνε 120. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα θεωρώ ψευδή γιατί δεν εμπιστεύομαι κάποιον που πουλά κλώνους. Επισης εχουν μηδενική υποστήριξη. Για μένα χίλιες φορές lenovo, xiaomi, thl, κλπ παρά οποιοδήποτε κλώνο. Βέβαια εχουν περάσει αρκετά χρόνια απο την εφηβεία μου όπου η αυτοπεποίθηση μου βασίζονταν στο πόσο marketing/fashion victim ήμουν. 

Αν θες να το πάρεις, αγόρασε το, απλώς φρόντισε να είναι πανομοιότυπο με το αυθεντικό γιατί αμα βρεθεί δίπλα δίπλα με το επωνυμο, θα γίνεις ρόμπα.

Μην το αμελείς, χτυπά πολύ στο μάτι

δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες ,και το θέμα είναι αν ύπαρξη καπια βλάβη, θα πρεπει να το στείλω πίσω και να περιμένω 1 με 2 μήνες μέχρι να το ξαναπαρω, γιατί εδώ δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσουν να το επισκευάσουν..!?

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω το γιατί να πάει κάποιος σε κλώνο όταν με ίδια specs κυκλοφορούν branded κινητά. Στην τελική αν σου αρέσει τόσο πολύ ένα κινητό είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να πας σε κλώνο του. Ξενερώνεις και μόνο με την ιδέα ότι αυτό που σου αρέσει είναι ψεύτικο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα έπαιρνα ποτέ κλώνο κάποιου επώνυμου μοντέλου. Κυκλοφορούν τόσο καλά και ποιοτικά Κινέζικα τηλέφωνα, σε μισή τιμή από τους επώνυμους ανταγωνιστές τους με τα ίδια χαρακτηριστικά, που δεν έχει λογική να πας στον κλώνο. 

Ένα lenovo, Xiaomi, ZTE, ή Huawei είναι ότι πρέπει για όποιον δεν θέλει να ξοδέψει πολλά λεφτά, αλλά θέλει καλές επιδόσεις. Στην κατηγορία μάλιστα των 250-300 ευρώ από Κίνα, τα μοντέλα συναγωνίζονται επώνυμες ναυαρχίδες! 

Κλώνοι...πφφφφ!

• Like 3
Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω ποσο εχουν ερωτευτει καποιοι την εμφανιση ενος S5 π.χ και να θελουν να 

αγορασουν τον κλωνο του.

Κι όμως αρέσει σε περισσότερους απ όσο νομίζουμε εμείς στα forums. Δύο γνωστοί ψαχνόντουσαν για κινητό και τους εξήγησα τις επιλογές τους και έλεγα για το S5 πως έχει ως μειονέκτημα την εμφάνιση και οι δύο μου είπαν οτι τους άρεσε εμφανισιακά. Κατα τ άλλα είναι all around πολύ καλή συσκευή. 

Δημοσ.

Eπειδη η περισσοτερη δεν διαθέτουν 500 ευρώ για ένα κινητό με χαρακτηριστικά όπως το S5 και τους δινεται όμως  η ευκαιρια να αγοράσουν ένα παρομιο κινητό με σχεδόν ίδια εμφάνιση και με 400 ευρώ λιγότερο σίγουρα σε βάζει σε πιρασμό..επίσης δεν νομίζω η samsung να φτάνει μια συσκευή σε αυτό το πόσο αλλά η εταιρίες που το πουλάνε και είναι λογικό ΟΤΑΝ μια συσκευή περνάει 1 με δύο χέρια πριν φτάσει στα δικά μας..ενώ στην κίνα απο όσο επισημάνουν σε κάθε αγγελία τους κατασκευάζονται στο εργοστάσιο και απευθείας στέλνονται στον πελάτη..

Δημοσ.

Eπειδη η περισσοτερη δεν διαθέτουν 500 ευρώ για ένα κινητό με χαρακτηριστικά όπως το S5 και τους δινεται όμως  η ευκαιρια να αγοράσουν ένα παρομιο κινητό με σχεδόν ίδια εμφάνιση και με 400 ευρώ λιγότερο σίγουρα σε βάζει σε πιρασμό..επίσης δεν νομίζω η samsung να φτάνει μια συσκευή σε αυτό το πόσο αλλά η εταιρίες που το πουλάνε και είναι λογικό ΟΤΑΝ μια συσκευή περνάει 1 με δύο χέρια πριν φτάσει στα δικά μας..ενώ στην κίνα απο όσο επισημάνουν σε κάθε αγγελία τους κατασκευάζονται στο εργοστάσιο και απευθείας στέλνονται στον πελάτη..

Έτσι λένε και για τα μαϊμου αθλητικά παπούτσια. Αγοράζει, λένε, η nike 30000 κομμάτια αλλά το εργοστάσιο παράγει 350000 και τα 50000 τα στελνουν απευθείας σε πελάτες

Μην τσιμπάτε. Κλώνος σημαίνει οτι παίζω με τις ανασφάλειες σου και οτι δεν υπάρχει μετρητό για το αυθεντικό. Άλλο πράγμα το 

mercedes_benz__vario_609_d___case___donk

και αλλο πράγμα το 

a.aaa.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Με τιποτα δεν θα επαιρνα κλωνο.Ειναι σαν να κοροιδευεις τον εαυτο σου.

Τι να την κανεις την εμφανιση?Απ'εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα?

Αν δεν εχεις χρηματα για ακριβο κινητο τοτε χιλιες φορες κινητο επωνυμο φθηνο η απο Κινα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

λοιπόν πήρα το SAMSUNG S 5 στα 120 ευρώ!

από εφαρμογές τα πάι καλά το πρόβλημα είναι ότι κολάι που και που και ζεστένεται αρκετά γρήγορα,επίσης είναι σχεδόν αδύνατο το ζοομ στις φωτογραφίες με τα δάχτυλα ,δηλαδή όταν όταν θέλω να ζουμάρω την φωτο που έβγαλα είνι αρκετά δύσκολο να την μικρύνω η να την φέρω πιο κοντά

και κάτι ακόμα, το πίσω μέρος άρχισε μετά από κάτι μικρά χτυπήματάκια να ραγίζη το πλαστικό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...