glix Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα στην παρεα. Μετα απο καιρο και επειδη ειμαι στην σκεψη εδω και 1 , 1.5 χρονο(ακομα πιστευω δεν εχω τα μυαλα για μηχανη αλλα τελος παντων) για το διπλωμα μηχανης , θελω να μαθω πληροφοριες σχετικα με τα μαθηματα /ωρες/τιμες και αν με το καλο το παρω αρχες του 2015 , μεχρι τι μηχανη μπορω να παρω.Ειμαι μαρτιος του 93 , δηλαδη απο Απριλιο γινομαι 22 , εαν μετραει καπου αυτο . Υ.Γ Ρωτησα σχετικα με αυτο το θεμα σε φιλους και γνωστους , αλλα ο καθενας λεει τα δικα του , καθως ολοι τους ειπαν οτι αλλαξαν προσφατα τα πραγματα. Σε σχολη οδηγων ειχα παει το καλοκαιρι αλλα με ειπε να παω πρωτα μεχρ 125cc και οχι για μεγαλη μηχανη.Ακουω γνωμες ή αν εχετε καποιον γνωστο να μου πειτε τι σας ειπε αυτος.Ευχαριστω εκ των προτερων .
Pa0ki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέχρι το Α2 μπορείς να δώσεις που είναι για εώς 35kw,~47 άλογα μηχανές Οι τιμές παίζουν ανάλογα τη σχολή, 200-300+€ και τα μαθήματα αν δεν κάνω λάθος τυπικά είναι 10 Δεν αξίζει να δώσεις μικρότερο δίπλωμα γιατί θα σου ζητήσουν πάνω-κάτω τα ίδια λεφτά και τζάμπα θα περιορίσει τις επιλογές σου στην αγορά μηχανής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα