Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης 18"-19" TFT

Διονύσης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Σύντομα πρόκειται να κάνω αναβάθμιση και ενώ έχω αποφασίσει για επεξεργαστή,μητρική,μνήμη,τροφοδοτικό προβληματίζομαι για το ποια οθόνη θα αγοράσω(ναι!θα πάρω και οθόνη!). Είχα 3 χρόνια ένα μπαούλο 19" CRT και χάλασε και είναι αυτό αφορμή να πάρω μια TFT. Θέλω να μην είναι όμως μικρότερη από 18"-19" γιατί έχω συνηθίσει να δουλεύω σε μεγάλες αναλύσεις. Επίσης, θέλω να έχει είσοδο DVI για να εκμεταλλευτώ την έξοδο DVI που έχει η κάρτα γραφικών μου (ATI RADEON 9000 Pro). Έχω παρατηρήσει ότι οι TFT που έχουν είσοδο DVI είναι αρκετά πιο ακριβές από αυτές που δεν έχουν. Τα αξίζει τα λεφτά του το DVI;

Μια τέτοια οθόνη π.χ. είναι η SONY X82. Τι γνώμη έχετε;Ξέρετε άλλη φθηνότερη με ανάλογα χαρακτηριστικά;Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, θέλω άν γίνεται να είναι όσο το δυνατόν φθηνότερη η αγορά.

"Τίποτα άλλο;" θα μου πείτε. Σας έπρηξα. ΟΚ, θέλω και την Claudia Schiffer αλλά από τότε που την έφτυσα δε μου μιλάει....

Δημοσ.

Εντάξει, έχετε δίκιο όλοι αλλά:

Sornok:Δε ξαναγυρίζω στις CRT. Θα παίζω και παιχνίδια, θα βλέπω και ταινίες (αλλά αυτές λίγο γιατί προτιμώ το TV-OUT σε 28" τηλεόραση) αλλά θα κάνω και εφαρμογές γραφείου. Για τα παιχνίδια (που μας καίνε!) έχεις να μου προτείνεις καμιά TFT με μικρούς χρόνους απόκρισης;Η SONY νομίζω έχει μικρούς. Είναι βέβαια ακριβή αλλά αφού θα τα σκάσω που θα τα σκάσω τουλάχιστον να ποιάσουν τόπο....

Barbarian:Συμφωνούμε πως οι SONY έχουν χαμηλή σχέση απόδοση προς τιμή αλλά τι προτείνεις;Δεν μας είπες πώς έλυσες τις ανησυχίες σου και έτσι έχω και εγώ τις δικές μου ακόμα!Άσχετο:Ασχολείσαι με RPG;Εγώ είμαι οπαδός του D&D (τώρα και σε έκδοση 3.5 παρακαλώ!).

Toufas:Σωστός δικέ μου αλλά μέχρι τα χριστούγεννα θα έχω πάρει νέα κάρτα γραφικών.Και η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ ενδιαφέρομαι για 18" TFT και όχι 19".Τις 19" τις ανέφερα διότι είδα κάτι TFT 19" (SAMSUNG νομίζω) να κοστίζουν όσο οι SONY 18" αλλά δεν τις ξέρω καθόλου για να τις εμπιστευτώ!Γι' αυτό ρωτάω.

Σας ευχαριστώ όλους που μου απαντήσατε και αν μπορείτε να προσθέσετε κάτι άλλο, περιμένω ακόμα!

Δημοσ.

psakse kai des gia dell..... des tin dell Ultrasharp 1901FP (19'')...apla eksairetiki kai apolita ergonomiki...i sony exei vgalei kapoia kala montela ta opoia sto ellanta den exoun erthei(oxi den eimai metoxos tis dell :wink: )

...na prostheso kai oti i dell amesa tha exei tin kaliteri ipostiriksi.....idi exei kali...

Δημοσ.
Ασχολείσαι με RPG;Εγώ είμαι οπαδός του D&D (τώρα και σε έκδοση 3.5 παρακαλώ!).

6 years and counting man

den exo perasei sthn 3.5 akoma omos:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...