Προς το περιεχόμενο

intel DH61WW LGA 1155

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα,να ρωτησω ρε παιδια,μπορει η μητρικη που εχω να εχει καποια βλαβη,ακι το pc να δουλευει αλλα να μην ανοιγη η οθονη?ειναι μαυρη αλλα ολα μεσα στο κουτι δουλευουν,και τον ηχο κανει οταν τον ανοιγο και το λαμπακι της μιτρκιης ειναι αναμενω,η οθονη ομως ειναι μαυρη...ξερετε τι μπορει να παιζει?

Δημοσ.

ουπς.....μηπως κουνησε κατι ; η παστα εχει μηπως υπερχυλησει; μηπως καποιος πυκνωτης εχει φουσκωσει/καει στην μητρικη;

Ασχετο.....αλλα ποτε δεν ξερεις.......μηπως εχεις παραπανω αναλυση στην οθονη απο αυτη που υποστηριζει η καρτα σου;

Δημοσ.

ναι τον έβγαλα,πως θα έβαζα πάστα αλλιώς?

το έκανα με την μπαταριά άλλα τίποτα!!!

πιστεύω ότι στράβωσαν μερικά πηνία της μητρικής γιατί σε έμενα δεν κούμπωνε καλά ο ανεμιστήρας και το πάτησα λίγο άτσαλα!!

Δημοσ.

ναι τον έβγαλα,πως θα έβαζα πάστα αλλιώς?

το έκανα με την μπαταριά άλλα τίποτα!!!

πιστεύω ότι στράβωσαν μερικά πηνία της μητρικής γιατί σε έμενα δεν κούμπωνε καλά ο ανεμιστήρας και το πάτησα λίγο άτσαλα!!

με τον cpu επάνω καλύτερα έπρεπε να τοποθετήσεις πάστα.

πρέπει να τον βγάλεις και να δείς αν υπάρχει ζημιά,σιγά-σιγά θα βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

νομίζω πως υπάρχει ζημιά,έχουν στραβώσει κάποια σιδεράκια :(

αν μπορείς ανέβασε φωτό με καλή ανάλυση,αν έχουν στραβώσει λίγο μπορεί να έρθουν(με λίγο τύχη) στην θέση τους, το θέμα είναι να μην έχουν κοπεί.

Δημοσ.

θα ανεβασω αυριο,εχω ξανα κανει ποστ με αυτο το θεμα,αλλα δεν καταφερα τιποτα,και τωρα θελω να ξερω τι μπορει να φταει γιατι εγω πηρα καινουργιο pc και αυτο μου εμεινε κια θεκω να το κανω δωρο στον μικρο ξαδερφο,ολα τα εχει μονο αυτο το προβλημα εχω ,αν ειναι μητρικη καλως αγοραζω μια τον 40ευρω,αν ειναι και επεξεργαστης θα τον παρατησω δεν αξιζει να δωσω κανα 200ε!!!

Δημοσ.

Συγνώμη για την αργοπορεια για δείτε της φωτό και πείτε μου,αν και φαίνεται ότι έγινε ζημιά

post-289294-0-59429700-1418762397_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

post-289294-0-08746000-1418762444_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ζημιά υπάρχει,και υπάρχουν και υπολλείματα πάστας που ξεχύλισε και έπεσε μέσα στο socket,κακός οιωνός!!

με ενα μηχανικό μολύβι/τσιμπιδάκι/προσέλλα(με κάτι ψιλό τέλος πάντων) ίσως μπορείς να τα επαναφέρεις,αν στην προσπάθεια κοπεί κάποιο..βγήκε off η μητρική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...