Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αντικατέστησα την κάρτα γραφικών μου ΑΤΙ RADEON HD 5770 με την MSI R9 280 που μου προτείνατε γιατι η παλιά κολλούσε στα hd 1080 βίντεο στο youtube στα stream και σε μερικά games επίσης μου είπαν οτι ειναι στα τελευταία της γιατι έβγαζε οριζόντιες γραμμές στην ολόκληρη την οθόνη ακόμα και στο facebook τώρα η καινούργια οταν παίζω Π.Χ farcry4 και εχω τα γραφικά very hight Η ultra εκει που εχει σκιές γίνονται μαύρα λες και είναι σκοτάδι και δεν βλέπεις τπτ ενώ όταν το εχω σκέτο hight εχει κανονικό φως και φαίνεται σκιά επίσης στα online stream ταινίες εκει που παίζει η ταινια πρασινίζει η οθονη και κυλάει μπροστά ο χρόνος και πρέπει να κάνω restart την σελίδα για να παίξει επίσης εχω πάλη οριζόντιες γραμμές άλλα οχι στιν οθόνη μονο οταν παίζω βίντεο η ακομα και στο farcry 4 σε μια σκηνή βγαίνουν τι να κάνω ρε παιδιά μήπως θέλει να αλλάξω κανέναν επεξεργαστή? γιατι και το pc καμια φορα κολαει οταν ο επεξεργαστής δουλεύει στο 1% και δεν ανεβαίνει πιο Πάνο  μήπως δεν την υποστηρίζει το pc μου τέτοια κάρτα?

Δημοσ.

Πήγα προσθαφαίρεση προγραμμάτων έσβησα οτι amd είχε μείνει από παλιά και έβαλα το cd και εγκατάστησα τα καινούργια

Δημοσ.

Βαλε το τελευταιο update του παιχνιδιου οπως επισης και τους τελευταιους drivers κατευθειαν απο την amd 

(ρε φιλε μην το κανεις αυτο,λεω παει επαθα αχρωματοψια)

http://techreport.com/news/27415/far-cry-4-patch-addresses-black-screen-issue

• Like 1
Δημοσ.

Κατεβασε το DDU και κανε εγγατασταση.

Μπες σε safe mode Και με το ddu βγαλε οτι driver εχει απο Amd.

Μετα κατεβασε απο την amd τους τελευταιους drivers και περνα τους.

χαχαχαχα εκλαψα sakiz

Δημοσ.

Το εγκατέστησα και μου έβγαλε κατι LOG## HD 57 series τώρα περιμένω να κατεβούν η drivers για να τους περάσω λογικά είχαν μείνει και παλιοί drivers που δεν τους έσβησα?

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%207%20-%2064οι καινούργιοι

Sakiz105 Ακόμα κλαίω εγώ...Θεούλης

Δημοσ.

Στα online stream πλην του streamcloud ακόμα κολλάνε τα fps τώρα άμα βγάζει πράσινη οθόνη θα βάλω να δω μια 1-2 επεισόδια και θα σας πω ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...