xagiouken Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις αντικατέστησα την κάρτα γραφικών μου ΑΤΙ RADEON HD 5770 με την MSI R9 280 που μου προτείνατε γιατι η παλιά κολλούσε στα hd 1080 βίντεο στο youtube στα stream και σε μερικά games επίσης μου είπαν οτι ειναι στα τελευταία της γιατι έβγαζε οριζόντιες γραμμές στην ολόκληρη την οθόνη ακόμα και στο facebook τώρα η καινούργια οταν παίζω Π.Χ farcry4 και εχω τα γραφικά very hight Η ultra εκει που εχει σκιές γίνονται μαύρα λες και είναι σκοτάδι και δεν βλέπεις τπτ ενώ όταν το εχω σκέτο hight εχει κανονικό φως και φαίνεται σκιά επίσης στα online stream ταινίες εκει που παίζει η ταινια πρασινίζει η οθονη και κυλάει μπροστά ο χρόνος και πρέπει να κάνω restart την σελίδα για να παίξει επίσης εχω πάλη οριζόντιες γραμμές άλλα οχι στιν οθόνη μονο οταν παίζω βίντεο η ακομα και στο farcry 4 σε μια σκηνή βγαίνουν τι να κάνω ρε παιδιά μήπως θέλει να αλλάξω κανέναν επεξεργαστή? γιατι και το pc καμια φορα κολαει οταν ο επεξεργαστής δουλεύει στο 1% και δεν ανεβαίνει πιο Πάνο μήπως δεν την υποστηρίζει το pc μου τέτοια κάρτα?
driftingcris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Clean Instal εκανες τους drivers? ή του πεταξες απο πανω?
xagiouken Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Πήγα προσθαφαίρεση προγραμμάτων έσβησα οτι amd είχε μείνει από παλιά και έβαλα το cd και εγκατάστησα τα καινούργια
Sakiz105 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Βαλε το τελευταιο update του παιχνιδιου οπως επισης και τους τελευταιους drivers κατευθειαν απο την amd (ρε φιλε μην το κανεις αυτο,λεω παει επαθα αχρωματοψια) http://techreport.com/news/27415/far-cry-4-patch-addresses-black-screen-issue 1
driftingcris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Κατεβασε το DDU και κανε εγγατασταση. Μπες σε safe mode Και με το ddu βγαλε οτι driver εχει απο Amd. Μετα κατεβασε απο την amd τους τελευταιους drivers και περνα τους. χαχαχαχα εκλαψα sakiz
xagiouken Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Το εγκατέστησα και μου έβγαλε κατι LOG## HD 57 series τώρα περιμένω να κατεβούν η drivers για να τους περάσω λογικά είχαν μείνει και παλιοί drivers που δεν τους έσβησα? http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%207%20-%2064οι καινούργιοι Sakiz105 Ακόμα κλαίω εγώ...Θεούλης
driftingcris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Λογικα τωρα θα εισαι κομπλε. Και να μην ηταν εκει το προβλημα, ηταν κατι που επρεπε να γινει.
xagiouken Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα έχω τους τελευταίους drivers δλδ?
xagiouken Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Στα online stream πλην του streamcloud ακόμα κολλάνε τα fps τώρα άμα βγάζει πράσινη οθόνη θα βάλω να δω μια 1-2 επεισόδια και θα σας πω ευχαριστώ πολύ
xagiouken Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Τα ίδια ακριβός προβλήματα εχω παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα