Calexako Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Σαν φοιτητής και εγώ βρέθηκα με την παρέα μου ή την κοπέλα μου στην δύσκολη θέση του να προσπαθήσουμε να διαλέξουμε ποιά ταινία θα δούμε τα βράδια που μαζευόμασταν για movie night. Γνωρίζετε πως πάει η κουβέντα: "-Ποια ταινία θα δούμε σήμερα;" "- Α την έχω δει" "-Τι σκορ έχει στο IMDB" "- Δεν είναι του στυλ μου" "- Θα είναι όντως καλή ή βλακεία" "-Κάτσε να δούμε το trailer" "- Ας διαβάσουμε/δούμε κάποιο review" Έχει συμβεί σε όλους μας τουλάχιστον μία φορά και συνήθως καταλήγουμε στο να ψάχνουμε ταινίες περισσότερη ώρα από το να την βλέπουμε. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα blog το οποίο θα προσπαθεί να επιλύσει αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι το Site: [/link] Buddy Movie Night Reviews το οποίο περιέχει μικρά reviews τα οποία θεωρώ ότι πιάνουν την ουσία του θέματος. Μία μικρή εισαγωγή, λόγους για να δείτε ή να μην δείτε μία ταινία και μια σύνοψη για το αν αξίζει για βράδυ παρέας. Τα πόστ τα οποία έχουν γίνει καλύπτουν ένα ευρύ πλαίσιο από κωμωδίες,ταινίες δράσης και πολλά άλλα ενώ αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη το Sci-Fi December special στο οποίο μιλάμε για ταινίες του συγκεκριμένου πολύ δημοφιλούς είδους. Τέλος υπάρχει φυσικά και το group στο facebook στο οποίο ποστάρεται κάθε τι καινούργιο. (ακολουθεί link) [link=https://www.facebook.com/groups/839057299449381/] Αποφάσισα να γράψω και εδώ καθώς το insomnia αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου site και εκτιμώ πολύ το community που έχουμε. Kάθε παρατήρηση,κλικ,like μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να σας μεταφέρω το πάθος μου για ταινίες! Σας ευχαριστώ πολύ!
Miracle Worker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που μερικοί ρωτάνε "είσαι σίγουρος ότι είναι καλή, ή θα είναι βλακεία", όταν δεν διαλέγουν αυτοί την ταινία και μετά ψάχνουν να βρουν κάτι να τους βρωμάει σε όλη την διάρκεια... Το link που είναι;
Calexako Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τα λινκ είναι εδώ. Site: Buddy Movie Night Reviews Site: To group στο facebook
frenzy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Kάθε παρατήρηση,κλικ,like μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να σας μεταφέρω το πάθος μου για ταινίες! Μικρές παρατηρήσεις: Μου φαίνεται μεγάλη η γραμματοσειρά και δεν μπορώ να διαβάσω ξεκούραστα με τα χρώματα. To background πιξελιάζει, κοίταξέ το. Επίσης έκανα 45 σκρολ για να δω 4 ταινίες. Πολλές εικόνες και βίντεο, περιόρισέ τις σε μία ανά ταινία εκτός κι αν έχει κανα θεόμουνο που είναι ο λόγος που θα δει κάποιος την ταινία. Τα ρηβιουζ είναι καλά, είναι όντως "σφηνάκι" κάνε και το φορμα του μπλογκ ανάλογο όμως για να φανούν.τα μινι ρηβιουζ. 1
Prospector8 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το αιωνιο προβλημα μας ακριβώς καθε φορα που μαζευομαστε με την παρεα για να δουμε ταινια σπιτι μου Ωραιος man, keep it up.
Calexako Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Έγιναν κάποιες αλλαγές που διευκολύνουν με πιο σκουρο background που διευκολύνουν το διάβασμα μετά τις υποδείξεις του Frenzy. Για ρίξτε μια ματιά. Site: Νέο look του blog Ευχαριστώ!
Calexako Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το space journey που παρουσιάζουμε σήμερα είναι η πρώτη και τελευταία απόπειρα του Danny Boyle στην επιστημονική φαντασία. Sunshine λοιπόν και ο ήλιος μας περιμένει. Site: Sunshine (2007) Review.
Calexako Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, η πιο μεγάλη εμπορική επιτυχία του David Fincher και με εξαιρετικές ερμηνείες από τους Ben Affleck και Rosamund Pike είναι πλέον εδώ. Αξίζει το hype? Site: Gone Girl Review: There are 2 sides to every story Ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε για τα κλικ,like και σχόλια στην σελίδα μας αλλά και στο Site: γκρουπ μας στο facebook Μας δίνετε δύναμη για ακόμα καλύτερα αφιερώματα,reviews και specials!
Calexako Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Site: Ευχές για μία νέα χρονιά καλύτερη για όλους και με πολυ...σινεμά!Σας ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη τους μήνες αυτούς και με την νέα χρονιά επιστρέφουμε δριμύτεροι!
Calexako Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Επειδή μία νέα χρονιά οφείλει να ξεκινάει σωστά, σας παρουσιάζουμε τις 15 πιο αναμενόμενες ταινίες του 2015 (sic) . Μία καινούργια κινηματογραφική σεζόν μόλις ξεκίνησε και πρέπει να την υποδεχτούμε όπως της αξίζει. Το project θα σπάσει σε 3 parts για να διατηρήσει τον ευκολοδιάβαστο χαρακτήρα του. Part 1 λοιπόν με τις ταινίες 15-11. Site: Most anticipated Movies of 2015 Part 1 Ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε για τα κλικ,like και σχόλια στην σελίδα μας αλλά και στο Site: https://www.facebook.com/groups/839057299449381/ Μας δίνετε δύναμη για ακόμα καλύτερα αφιερώματα,reviews και specials!Ο λόγος σε εσάς. Ποιές είναι οι πιο αναμενόμενες ταινίες του 2015 για εσάς;
Calexako Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μπήκαμε αισίως στο Top 10 των πιο αναμενόμενων ταινιών φέτος με τις ταινίες Site: ταινίες 10 έως 6 . Αυθεντικές ιδέες, Sequels και Oscarικές ταινίες είναι εδώ. Ποιές πιστεύετε θα ειναι οι Top 5 ταινίες που θα αποκαλυφθούν αυριο; Προβλέψεις;
Calexako Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μία από τις πιο εντυπωσιακά όμορφες ταινίες της χρονιάς, το The Grand Budapest Hotel έρχεται για να αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. Τέλειο οπτικά,σουρεάλ και έξυπνο προσκαλέι τον θεατή σε ένα "ζωντανό παραμύθι". Site: The Grand Bupadest Hotel
Calexako Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Φτάσαμε αισίως στο top 5 των πιο αναμενόμενων ταινιών για φέτος. Της περιμένουμε όλοι. Πιθανώς να ξέρουμε και ποιες είναι. Συμφωνούμε όμως; Ποιές είναι για εσάς οι πιο must-see ταινίες για το 2015; Site: http://buddymovienight.blogspot.gr/2015/01/15-2015-part-3.html
Calexako Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μία από τις ταινίες εκπλήξεις του 2013 μας μεταφέρει στην πιο ρομαντική και συνάμα πιο επικίνδυνη εποχή της F1. Είναι αυτό αρκετό για να θεωρηθεί άξια για ένα Buddy Movie Night? Site: Rush Review: Every man is driven by something Ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ για τα κλικ,like και σχόλια στην σελίδα μας αλλά και στο group https://www.facebook.com/groups/839057299449381/Μου δίνετε δύναμη για ακόμα καλύτερα αφιερώματα,reviews και specials!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα