Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε ένα htc m8 και τελειώνει η ιστορία. Τα κινητά της microsoft ακολουθούν τη λογική της Nokia. Ποιοτικές και στιβαρές συσκευές. Λίγο πιο χοντρές ναι, αλλά σε καμμία περίπτωση άβολες και σε κάθε περίπτωση άριστες στην αφή και την αίσθηση στο χέρι. Έχει ο αδερφός μου G2 και ξέρω τι σου λέω. Και επιπλέον είναι έτσι ο σχεδιασμός που με την ιδιαίτερη οθόνη και το ψιλό-καμπυλωτό πίσω κάλυμα που θυμίζει λίγο τα παλιά nexus της google που εφάρμοζαν τέλεια στη χούφτα.

Βέβαια όπως υποκειμενική είναι η άποψη σου, έτσι είναι και η δική μου. :D :D

Δεν είναι καθόλου υποκειμενικο ότι δεν υπάρχει κινητό πάνω από 5 και κάτω από 6 ίντσες.

Η Microsoft το περνει από την αρχή το πράμα και καλά κάνει.από την αρχή με οικονομικές συσκευές και χαμηλή τιμολόγηση.τώρα κάνει την αρχή πολύ καλά κάνει και δεν πζει να χτυπήσει αμέσως τους μεγάλους.

Ποια αρχή φιλε μου; Πάει τετραετία τώρα...

Αυτή τη στιγμή παρατάει τη high end αγορά και θα δούμε τι θα κάνει όταν βγουν τα windows 10. Ζήσε Μάη μου...

Παιδιά εγώ που την έχω ζήσει τη φάση από αρχής με wp7 ( zte Tania ) και μετά wp8 ( ativ s ) αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι εγκαταληψη...

Δημοσ.

efo355

Εγώ αυτό που βλέπω είναι στρατηγική.

Σκέψου πως έγινε το android διάσημο, την ίδια τακτική ακολουθεί και η ms

Το android ειχε αντιπαλο ΕΝΑ πανακριβο iphone και δυο-τρια Symbian. Η ms ξεκινησε αργα, εχασε τη μπαλα, εκανε μια παυση μεχρι να ξεκαθαρισει το τι θα κανει με τη Nokia και τωρα κανει σπασμωδικες κινησεις.

Ποση διαφορα θα εχει απο τη σειρα 5xx? 20-30€? Και αλλα τοσα απο την σειρα 6xx? Δηλαδη θα σου χρεωνει 30€ το φλας και αλλα τοσα το 1gb ram? Κλασσικες @@ της microsoft που παει ακομα μια φορα να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι...

Δημοσ.

ενώ στην apple που βγάζουν ένα πανάκριβο (όπως λες κι εσύ) και σε ξεζουμίζουν μια και καλή είναι καλύτερα; (πάντα από άποψη τιμής μιλάω).

Τουλάχιστον στην ms έχεις (θα έχεις) και επιλογές

Το android ειχε αντιπαλο ΕΝΑ πανακριβο iphone και δυο-τρια Symbian. Η ms ξεκινησε αργα, εχασε τη μπαλα, εκανε μια παυση μεχρι να ξεκαθαρισει το τι θα κανει με τη Nokia και τωρα κανει σπασμωδικες κινησεις.
Ποση διαφορα θα εχει απο τη σειρα 5xx? 20-30€? Και αλλα τοσα απο την σειρα 6xx? Δηλαδη θα σου χρεωνει 30€ το φλας και αλλα τοσα το 1gb ram? Κλασσικες @@ της microsoft που παει ακομα μια φορα να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι...

Δημοσ.

Πάντως ένα καλό compact δεν έχουν, το 830 το κάνανε και αυτό παντόφλα.

1020 925 730 735

Δεν είναι καθόλου υποκειμενικο ότι δεν υπάρχει κινητό πάνω από 5 και κάτω από 6 ίντσες.

Ποια αρχή φιλε μου; Πάει τετραετία τώρα...

Αυτή τη στιγμή παρατάει τη high end αγορά και θα δούμε τι θα κάνει όταν βγουν τα windows 10. Ζήσε Μάη μου...

Παιδιά εγώ που την έχω ζήσει τη φάση από αρχής με wp7 ( zte Tania ) και μετά wp8 ( ativ s ) αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι εγκαταληψη...

Απο ποτε παρατησε τα  high end?

Τα 930, 1520 και (για πολλους το 830) δλδ τι ειναι?

Μην ξεχνας και 3 πραγματα:

1ον Η nokia/ms παιζει μονη της μπαλα στην Ευρωπη -που τα WP εχουν τα μεγαλυτερα ποσοστα πωλησεων. Ο ανταγωνισμος ειναι το htc one m8 for windows που εχει εμφανιστει σε ΚΑΠΟΙΕΣ ευρωπαικες χωρες. Αντιθετα το ativ SE της samsung κυκλοφορει αποκλειστικα στις ΗΠΑ.

2ον Τα wp δεν εχουν τρελες απαιτησεις σε πορους οπως μας εχει συνηθιαει το android. Αρα ποιος ο λογος περα της αναλυσης και της εργονομιας να παρει καποιος κατι πιο ακριβο ενω μπορει να κανει τη δουλεια του με ενα lumia 520?

3ον Η ιδια η ms ανακοινωσε πως ολα τα μοντελα lumia με  wp8 και επειτα θα αναβαθμιστουν σε WP 10.

Καταλαβαινεις πως καποιος με 520,620 κλπ και ποσο μαλλον τις περσινες ναυαρχιδες(920,1020) δεν εχει λογο να παρει κατι νεο. Για αυτο και η MS δεν μας δινει καθε 6 μηνες καινουρια ναυαρχιδα.

Και κακα τα ψεματα. Οποιος πιανει συσκευη lumia με wp8.1 στα χερια του, μολις τη συνηθισει δεν την αλλαζει.

Δημοσ.

Δεν την αλλάζει αν δεν έχει χρησιμοποιήσει ένα δυνατό android. Βασική λεπτομέρεια που αγνοούν όσοι αναρωτιούνται γιατί αυτό το υπέροχο λειτουργικό δυσκολεύεται να ξεπεράσει το 3 τοις εκατό.

Δημοσ.

Εκεινο τον αντικαταστατη του 1020 να βγαλου και εχουμε λιωσει στο περιμενε!

Δε θελουμε να κανει ζογκλερικα και γιοκα,απλα την ιδια καμερα και ενα καλυτερο soc(sd 805+) απο τον προκατοχο του!:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν την αλλάζει αν δεν έχει χρησιμοποιήσει ένα δυνατό android. Βασική λεπτομέρεια που αγνοούν όσοι αναρωτιούνται γιατί αυτό το υπέροχο λειτουργικό δυσκολεύεται να ξεπεράσει το 3 τοις εκατό.

Εγώ πάντως που είχα "δυνατό" android (samsung s4) δεν μου φαίνεται διαφορά. rooted με cyanogen lite πάνω για να μην έχει και πολλά εξ'αρχής και να βάλω ότι θέλω. Στο εξάμηνο πάλι erase cache, erase user settings, και πάμε απο την αρχή..! Και αυτά όχι γιατί δεν ήταν smooth αλλά γιατί η μετάβαση απο τη μια εφαρμογή στην άλλη αργούσε (απο browser σε κατάλογο για τηλέφωνο). Δεν βρήκα την υγεία μου (αλλά κάθε φορά προσθέτουν πράγματα, όπως το gestures που έβαλαν χτες) με τα wp απλά είναι σταθερότατα και κάνουν τα πάντα ταχύτατα.

Βασική λεπτομέρεια που δεν το ξεπερνάει είναι η φαγωμάρα που είχε ο υπάλληλος του public να μου δείξει το iphone 6 ή το Samsung S5 ή Lg g3 που τα είχαν σε ξεχωριστά stand με παρουσίαση και όχι το 930 που δεν το είχε καν σε display. Να τα λέμε και αυτά.. ;) ;)

Το ότι βγάζει η Samsung, η Lg και οι υπόλοιπες ανάμεσα στις 5 και 6 ίντσες κινητό δεν σημαίνει ότι θα βγάλει και η Ms. Με τη φιλοσοφία που έχει (στιβαρά και ανθεκτικά - ποιοτικά κινητά) δεν νομίζω ότι θα ήταν όμορφο ένα στις 5,5" ας πούμε. Άν βγάλει σαν το 925 πιο λετπό και πιο ελαφρύ πιστεύω θα βγάλει και εκεί ανάμεσα κάποια στιγμή. Εξάλλου λογικά θα βγεί το 1030 την άνοιξη ή το καλοκαίρι και θα δούμε πως θα είναι και τη στρατηγική θα ακολουθήσει στη σχεδίαση!

Επίσης με τα Wp έχεις εγγυημένη αναβάθμιση 36 μηνών του λειτουργικού.

Επεξ/σία από Agmourk
  • Like 1
Δημοσ.

Με λίγα λόγια συγκρίνεις δυνατό android με τα 520,530,635;

Δημοσ.

Στην ουσία το 435 αντικαθιστά το 530 (που θα πρεπε να λέγεται 430 εξ αρχής). Πιθανότατα θα κινηθεί και πιο χαμηλά σε τιμή, 70-80€. Σ' αυτήν την κατηγορία, θα είναι προφανώς και με διαφορά η καλύτερη πρόταση. Θα προσφέρει πολλές δυνατότητες και μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης σε σχέση, πάντα, με την τιμή του και όχι σε σχέση με το iPhone,το s4,το 930,το g3 ή moto g. Να ξέρουμε τι συγκρίνουμε.. Σ' αυτήν την κατηγορία τιμής παίζουν κάτι vodafonalcatel, κάτι samsung/lg με 3αρες οθόνες εποχής gameboy color, κάποιο Sony που λαγκαρει και όταν μιλάς στο τηλ.,και πιθανόν και κάποια καλύτερα φθηνά κινέζικα.

• Like 2
Δημοσ.

Άνευ σημασίας να απαντήσω με δικά μου λόγια

Τα post τα έχω διαβάσει όλα, μη σε ανησυχεί αυτό

Με λιγα λογια, δεν διαβασες καν το ποστ στο οποιο αναφερεται?

Καταλαβαινεις πως καποιος με 520,620 κλπ και ποσο μαλλον τις περσινες ναυαρχιδες(920,1020) δεν εχει λογο να παρει κατι νεο. Για αυτο και η MS δεν μας δινει καθε 6 μηνες καινουρια ναυαρχιδα.

Και κακα τα ψεματα. Οποιος πιανει συσκευη lumia με wp8.1 στα χερια του, μολις τη συνηθισει δεν την αλλαζει.

Όσον αφορά τις 920, 1020, είναι η εξαίρεση στο παράδειγμα...

Και ας μη συγκρίνουμε απλά κινητά με το γενικότατο "δυνατό android"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...