miltgiorg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια!! Σημερα πηγα γο πρωι να ανοιξω την οθονη του υπολογιστη και δεν δινει ρευμα!! Παταω να ανοιξει τιποτα!! Αλλαζω το καλωδιο της πριζας με αλλο απο αλλη τηλεοραση παλι τιποτα!! Εχετε να μου προτεινεται τιποτα;; Η οθονη ειναι η lg flatron w2361v Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2014 από miltgiorg
GMagicPlus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε καλησπέρα. Εχει εξωτερικό τροφοδοτικό η οθόνη? αν ναι δες με πολύμετρο αν σου βγάζει την προβλεπόμενη τάση. Αν όχι τότε θα πρέπει να ανοίξεις την οθόνη και να κάνεις τις απαραίτητες μετρήσεις για εντοπισμό του προβλήματος. 1
miltgiorg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 το πηγα φιλε μου στην lg και μου ειπανε τροφοδοτικο 40 € η επισκευη!!
GMagicPlus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει δεν ειναι τραγικο το ποσο . Και σε καποιο τεχνικο να πηγαινες 30 με 40 θα ζητουσε. 1
dimi124 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 κάνα πυκνωτή υποπτεύομαι ποσά χρονιά την έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα