Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά το φαντάστηκα.

Η κάρτα που κοιτάς είναι στο STOCK HOUSE.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΤΕ είναι μεταχειρισμένη και την έχουν επιστρέψει για τον Χ,Υ λόγο είτε ήταν εκθεσιακή σε κάποιο μηχάνημα είτε 1002 πράγματα τα ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Δημοσ.

α κατάλαβα,άρα άμα είναι να πάρω καμία μεταχειρισμένη απο εδώ insomia που πουλάνε? τι προτείνεις? αλλιώς πείτε μου κάποια άλλη κάρτα γραφικών  που μπορώ να βάλω στο pc

Δημοσ.

αναλογα με το πόσα διαθέτεις και με το τι σκοπεύεις να κάνεις παει η κάρτα και το τροφοδοτικό,αν και με τον επεξεργαστή που έχεις πάνω και πολύ μακριά δεν μπορείς να πέις ότι πας.

απο κει και περα αν θες κοιτάζεις με ΠΡΟΣΟΧΗ τις αγγελίες στο ινσόμνια η σε άλλα φόρουμς,είτε μας λές χρηματικό όριο(μαζί και το τροφοδοτικό)και σου προτείνουμε αγορές.

Δημοσ.

ε σκέφτομαι ενα budget γυρω στα 80 ευρώ.θέλω απλά μια καλύτερη κάρτα γραφικών γιατί αυτή που έχω είναι πολυ παλιά δηλαδή και λιγότερα χρήματα προτιμώ να διαθέσω!

Δημοσ.

ευχαριστώ και κάτι ακόμα, θα μπορούσατε να μου προτείνετε ενα αξιόλογο τροφοδοτικό και οικονομικό?

δεν ειναι αναγκαιο να πας σε αλλο τροφοδοτικο, αμα βαλεις μικρη καρτα με μικρες απαιτισεις σε ρευμα. σου αρκει, αναλογα και τα amps που βγαζει στα 12v, στην περιπτωση που δεν βγαζει εξτρα τροφοδοσια 6pin περνεις ενα molex  και λυνεται το προβλημα..

Δημοσ.

είσαι σίγουρος ότι θες να ρισκάρεις οτιδήποτε πλεον στο σύστημα σου με αυτό το τροφοδοτικό; αν ναι πάσο

Απο κει και περα,αν ψάχνεσαι για κάρτα θα σου έλεγα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο τόπικ των αναβαθμίσεων,υπάρχει δικό του νήμα για αναβάθμιση κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

οκ και πιστεύω οτι μπόρω να συνεχίσω με αυτό το τροφοδοτικό. είδη τις προάλλες κάηκε η μητρική και άλλαξα μητρική επεξεργαστή και έβαλλα rams.! άρα πάω στο άλλο τόπικ ευχαριστώ και γεια σας

Δημοσ.

και που κάηκε η μητρική θα έπρεπε να σε τρομάζει το γεγονός ότι έβαλες νέο hardware σε τροφοδοτικό ΧΑΡΟΣ.

Όπως έγραψα και πρίν,και μπορεί να φαίνομαι υπερβολικός,το τροφοδοτικό πρέπει να είναι το καλύτερο υποσύστημα σε ένα dekstop αλλιώς πάντα θα κινδυνεύει να κάει και κάτι νεότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...