Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδία! θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνετε να βάλω αύτην την κάρτα γραφικών http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R7770-PMD1GD5-PCI-Express-x-16-3-0-1-GB-GDDR5-BTO-R7770-PMD1GD5.htm στον υπολογιστή μου! τα χαρακτηριστηκά του υπολογιστή μου είναι τα εξής : CPU :Intel Pentium G3240 3.10ghz, Mainboard : Gigabyte H81M-DS2, Ram 4gb ddr3, windows 7 32 bit, Graphics card nvidia geforce 8600 gt και μια του επεξεργαστή intel Hd graphics.Γίνεται ι υπάρχει καποιά καλύτερη στα ίδια λευτά;

Δημοσ.

Γεια σας παιδία! θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνετε να βάλω αύτην την κάρτα γραφικών http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R7770-PMD1GD5-PCI-Express-x-16-3-0-1-GB-GDDR5-BTO-R7770-PMD1GD5.htm στον υπολογιστή μου! τα χαρακτηριστηκά του υπολογιστή μου είναι τα εξής : CPU :Intel Pentium G3240 3.10ghz, Mainboard : Gigabyte H81M-DS2, Ram 4gb ddr3, windows 7 32 bit, Graphics card nvidia geforce 8600 gt και μια του επεξεργαστή intel Hd graphics.Γίνεται ι υπάρχει καποιά καλύτερη στα ίδια λευτά;

επίσης έχω τροφοδοτικό 500W                                                                                                                                                                                                                                  

Δημοσ.

την βρήκες απο κάπου; και πόσο;

Υπόψιν η κάρτα χρειάζεται ένα6 Pin connector για να λειτουργήσει,αν το τροφοδοτικό σου δεν έχει τότε μάλλον δεν κάνει.

Δημοσ.

το σωστότερο θα ήταν να το αλλάξεις.

Δεν είναι ποιοτικό σε καμία περίπτωση και τα 500 βάτ δεν είναι αντιπροσωπευτικά των δυνατοτήτων του.

Δημοσ.

ευχαριστώ και κάτι ακόμα, θα μπορούσατε να μου προτείνετε ενα αξιόλογο τροφοδοτικό και οικονομικό?

Δημοσ.

τα χαρακτηριστικά τα γνωρίζω,την ίδια έχω.

Που την βρήκες με απασχολεί γιατί αν το σκέφτεσαι για καινούρια και την συγκεκριμένη απο το συγκεκριμένο κατάστημα σου έχω δυσάρεστα νέα.

Δημοσ.

ναι επειδή βλέπω ότι είναι σχετικά φτηνή από το πλαίσιο έλεγα άμα είναι να την πάρω από εκεί! γιατί έχεις δυσάρεστα νέα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...