siuja Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον, νεός στο φόρουμ - αν και παρακολουθώ καιρό-. Κατευθείαν στο ψητό. Αγόρασα ένα hp 250 g3 λαπτοπ και αντιμετώπιζα κάποια θεματάκια απ την αρχή... Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία όμως γιατί μου φενόντουσαν αρκετά απλά ζητήματα. Τώρα που ήρθε η στιγμή όμως να περάσω κάποια προγράματα συνειδητοποιώ ότι δεν ήταν τόσο απλά. Θέλω τα φώτα σας γιατί βιάζομαι!Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι πάνω κάτω τα εξής:Δυσκολία στο άνοιγμα σελίδων, ώρες ώρες χρειάζονται αρκετα refresh για να ανοίξει μία σελίδα, με οποιονδήποτε browser, είτε σε ιδιωτική περιήγηση είτε κανονικά. Επίσης κάποιες φορές σελιδες όπως γιουτουμπι θα φορτώσουν "προβληματικά", όχι στην τελική τους μορφή δηλαδή και αρκετές φωτογραφίες δεν θα εμφανίζονται.Ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετώπιζω με τα account activation links. Αυτά και αν δεν ανοίγουν! Java - adobe flash player και τέτοια προγραμματάκια ότι και να κάνω δεν φαίνετε να δουλεύουν κανονικάΚατεβάζοντας ένα πρόγραμα από το site της εταιρίας και προχορώντας στην εγκατάσταση λαμβάνω το μήνυμα ότι είτε μετακινήθηκε η θέση του αρχείου - που δε συνέβη - είτε έχει πρόβλημα το ίντερνετ, ενώ η σύνδεση ειναι ΟΚ. Εχω windows8. Παίζει να έχει σφάλματα το λειτουργικό που έξ αρχής; Δοκίμασα να αλλάξω τη συμβατότητα κάποιον προγραμμάτων σε win7. Recovery D: Και καναπέρασα τα 8. Αφού δεν έγινε τίποτα είπα να περάσω τα 7 αλλά δεν ψήνεται να bootαρει απο CD, ίσως επειδή είναι λίγο παλιο cd, αλλά η επιφάνεια από κάτω φαίνεται OK. Και γενικά δοκίμασα αρκετές λύσεις από googlάρισμα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω...Παρακαλώ τα φώτα σας μπας και βρω κι εγω την ηρεμία μου! Για ότι θέλετε να συγκεκριμενοποιήσω πείτε μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!1.7 GHzNumber of Cores 4Video Card 1 Intel® HD Graphics FamilyManufacturer IntelChipset Intel® HD Graphics FamilyDedicated Memory 0 BTotal Memory 1.8 GBVideo Card 2 NVIDIA GeForce 820MManufacturer NVIDIAChipset GeForce 820MDedicated Memory 1.0 GBTotal Memory 2.9 GBMemory 4.0 GBOperating System Microsoft Windows 8 (build 9200), 64-bitService Pack 0Size 64 BitEdition BasicDisplay Maximum Resolution 1366 x 768DVD hp DVDRAM GU90NCD hp DVDRAM GU90NDrive 1 Size 450.7 GBFree 342.7 GBDrive 2 Size 14.0 GBFree 1.4 GBσε περίπτωση που χρειαστεί κάτι απ αυτά... αν είμαι σε λάθος section πείτε το... κάποιος να ασχοληθεί γιατί καίγομαι
Euclides Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Οι προδιαγραφές του laptop είναι αρκετά καλές για να κάνεις τουλάχιστον γρήγορο σερφάρισμα στο διαδίκτυο και για να βλέπεις ταινίες. Για το πρόβλημά σου, πολλά θα μπορούσαν να φταίνε. Για να μην θεωρητικολογούμε όμως και για να μην κάνουμε υποθέσεις, θα σου πρότεινα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση των Windows, μόνο με τους drivers και χωρίς να φορτώσεις τα σκουπίδια τα οποία η HP συνηθίζει να εγκαθιστά στους υπολογιστές της. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, τότε είναι πρόβλημα hardware. Θα σου πρότεινα τότε να ελέγξεις τον δίσκο σου με το HDsentinel, και τις μνήμες σου με το memtest. Αν το πρόβλημα λυθεί, σημαίνει ότι είναι πρόβλημα software. Το πιθανότερο είναι μαζί με τα σκουπίδια της HP, φόρτωσες και εσύ άλλα όπως toolbars, accelerators, download managers, ή παρόμοια.
siuja Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Το HD sentinel δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα, ενώ το memetest δεν μπορώ να το τρέξω. Να αναφέρω ότι με ένα ipconfig /flushdns το πρόβλημα σαν να φτιάχνει για λίγα λεπτά ή απλά εγώ ήμουν τυχερός για λίγο
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Κοίτα αφου λές οτι εχεις ίδια προβλήματα και μετά απο εγκατάσταση των windows λογικά κατι θα παίζει με το hardware οποτε αν έχεις εγγύηση καλύτερα να το πάς για έλεγχο , δες λίγο τις θερμοκρασίες με το hwmonitor
siuja Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγγύηση θεωρητικά έχω αλλά κατά την αγορά - από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με ηλεκτρονικές συσκευές- δεν πήρα ουτε cd λογισμικού ούτε drivers. Εδώ που τα λέμε παίζει να λείπει και το χαρτί της εγγύησης αλλά αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη μιας και θα ψάξω αύριο - δεν είναι δουλειές για βράδυ αυτές Αν το πάω για έλεγχο (σε αντιπροσωπία της hp φαντάζομαι, μιας και η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων με ενημέρωσε ότι δεν παρέχει τεχνική υποστήριξη και μου έδωσε το τηλ της hp ) φοβάμαι ότι θα το κρατήσουν κάποιες μέρες, ίσως δεν βρουν κάποιο πρόβλημα μιας και το πισι είναι σχετικά καινούριο και λόγω πίεσης χρόνου ψάχνω την πιο άμεση λύση. Επίσκεψη σε έναν τεχνικό της γειτονιάς μου θα ήταν πιο γρήγορη λύση πιστεύετε; Και πόσο λέτε να μου πάρει; Γιατί εκτός από χρόνο δεν παίζουν ούτε φράγκα για πέταμα. Επίσης η επίσκεψη στον τεχνικό παίζει να ακυρώσει την εγγύηση;Το ότι μετά από ipconfig /flushdns, και μετά από φορμάτ τα προβλήματα σαν να εξαφανίζονται λέει κάτι, ή δίνει καμιά κατεύθυνση στο τι είδους λύσεις αν ψάξω; Υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί το πρόβλημα το McAfee το οποίο το εγκαθιστά μόνο του κάθε φορά που κάνω φορμάτ, παρόλο που έχει λήξει η τζάμπα συνδρομή; Οι θερμοκρασίες είναι από 28 έως 42. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2014 από siuja
Ilbabis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Το McAfee επιβαρύνει σίγουρα τον υπολογιστή σου χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος, αφαιρεσε το αν δεν σου χρειάζεται. Κανονικά μετά από σωστό φορματ ένα μηχάνημα με αυτά τα χαρακτηριστικα θα έπρεπε να "πηγαίνει σφαίρα ". Αυτό το θέμα με τις σελίδες το έχεις είτε με wifi είτε με ethernet?
siuja Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το McAfee επιβαρύνει σίγουρα τον υπολογιστή σου χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος, αφαιρεσε το αν δεν σου χρειάζεται. Κανονικά μετά από σωστό φορματ ένα μηχάνημα με αυτά τα χαρακτηριστικα θα έπρεπε να "πηγαίνει σφαίρα ". Αυτό το θέμα με τις σελίδες το έχεις είτε με wifi είτε με ethernet? πολύ πιο σπάνια με ethernet, αλλά ναι και με ethernet μερικές φορές. /Edit: Άλαξα το TCP/IPv4 από "Obtain DNS server automatically" σε "preferred dns server: 208 67 222 222" με το alternative dns server κενό. Το πρόβλημα δείχνει να μην υπάρχει πια - ο χρόνος θα δείξει, κρατάω επιφυλάξεις-, αλλά μιας και το έκανα χωρίς να γνωρίζω καλά τι κάνω ρωτάω κι εδώ μήπως έκανα κατι που δεν έπρεπε ή μήπως έπρεπε να το κάνω αλλιώς... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2015 από siuja
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα