Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, και καλημέρα σας.

Ανειγω αυτό το θέμα για να ρωτήσω εάν κάποιος ξέρει πως μπορώ να βρω κωδικούς λογαριασμού facebook εντελώς δωρεάν και αν ναι ας μου στύλει προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

φίλε έχω τις κατάλληλες διασυνδέσεις για να πάρεις δωρεάν τους κωδικούς που θέλεις.

στείλε μου προσωπικό μήνυμα με το username σου και το password στο φβ και θα έχεις αυτόματα τους κωδικούς

• Like 10
Δημοσ.

@ts

εγω εχω αλλο κόλπο για να βρίσκω δωρεάν facebook accounts, αλλά πρέπει να μου στείλεις με pm του κωδικους απο το κύριο email σου.

• Like 2
Δημοσ.

@xaralabos teli

είτε trolαρεις για πλάκα είτε δεν ξέρεις τι γίνεται στην πραγματικότητα. Δεν περίμενα να μου στείλεις πμ με τα στοιχεία του email σου. Αν δεν τρολλάρεις και είναι το κανονικό σου email (δεν μπήκα καν στον κόπο να κοιτάξω) τότε θα σου πω δυο αλήθειες για το Internet, για να μην γίνεσαι θύμα (αντί για θύτης)

Δεν δίνεις σε κανενα στοιχεία προσωπικών λογαριασμών

Δεν μπορείς να «χακέψεις» λογαριασμους άλλων με εύκολο και δωρεάν τρόπο. 

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Ffs.

Εαν οντως εδωσες πραγματικα στοιχεια στα παιδια, πιστευω πως η ερωτηση σου απαντηθηκε με τον καλυτερο δυνατο τροπο.

• Like 2
Δημοσ.

Facebook..Το μεγαλυτερο κοινωνικο δικτυο στον κοσμο που αξιζει δισεκατομμυρια...Και ακομα πιστευουν οτι ειναι τοσο ευκολο να σπασουν κωδκους?

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟ FB ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΤ ΛΑΘΟΣ!!!

Δημοσ.

δεν εδοσα τα στοιχεια μου εδοσα ενα μαιλ που μολισ εκανα

Χαίρομαι πραγματικά που δεν ειναι το κύριο σου και οτι από τα δυο κακά της αφέλειας και της κουτοπονηριάς, είσαι περισσότερο το δεύτερο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...