Προς το περιεχόμενο

Αγορά Samsung Galaxy note 4 ή i phone 6 plus 64 GB;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, πρόκειται να αναβαθμίσω το κινητό μου (S3 samsung) και είμαι ανάμεσα σ΄αυτά τα δύο. Χρησιμοποιώντας καθημερινά το air pad έχω εκτιμήσει πολύ τελευταία την premium αίσθηση και την φιλοσοφία του ios, παρόλα αυτά δεν ξέρω αν θα με ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα όπως το note 4 το οποίο είναι κατά γενική ομολογία ''εργαλείο''. Θα εκτιμούσα πολύ κάθε άποψη όσων έχουν εμπειρία και από τα δύο!

Δημοσ.

Από τη στιγμή που εκτιμάς την "πρεμιουμ" αίσθηση και φιλοσοφία του ios... Πας για iPhone.

Ξέρεις τι να περιμένεις, από τι στιγμή που είναι το ίδιο με το ipad σου και απλά παίρνει τηλέφωνα.

Τώρα το notε 4 σαφέστατα είναι καλύτερο τηλέφωνο, και κάνει τα πάντα... Αλλά δεν θα έχεις την "πρεμιουμ" αίσθηση του ios που αναζητάς.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είσαι χρήστης που του αρέσει να ψάχνεται γενικότερα και να ξέρει πως να αξιοποιήσει μια συσκευή, πας για Note. Αν είσαι χρήστης που του αρέσει η φιλοσοφία και η εμφάνιση σε ένα κινητό, πας σε iPhone.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πηγαινα σε note 4 αφου με custom rom πεταει. Η crapsung με ολο αυτο το bloatware κραταει τα κινητα της πισω.

Μπορεις να περιμενεις και για το oneplus two. μαλλον θα ανακοινωθει 1ο 3μηνο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πηγαινα σε note 4 αφου με custom rom πεταει. Η crapsung με ολο αυτο το bloatware κραταει τα κινητα της πισω.

Μπορεις να περιμενεις και για το oneplus two. μαλλον θα ανακοινωθει 1ο 3μηνο.

Δεν χρειαζεται custom rom για να πεταξει.Ενα root και πεταμα ολων των αχρηστων εφαρμογων ειναι αρκετο.Βαζεις και εναν nova launcher και καθαρισες

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει ρε παιδιά, κρίμα είναι να κάνει root και να χάσει την εγγύηση, μια χαρά πάει και έτσι όπως είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...