alldaynews Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σας !!!!! Δυστυχώς το 14 δεν θα βγεί και πολύ καλά και εξηγούμαι.Πριν 10 μέρες πήρα από έναν συμφουρίτη τον 8350 και τον έβαλα στην μητρική της υπογραφής μου.Και βλέποντας ότι δεν ανεβαίνει πολύ στις δοκιμές μου λέω να βάλω ένα καινούργιο bios που ήταν beta.Ολα καλά και ωραία αλλα δεν ανέβαζε πολύ το ρεύμα στον επεξεργαστή.Τελικά είχε πρόβλημα ο επεξεργαστής τον επέστρεψα και πήρα τον 8370 καινούργιο.Και πάλι πειραματιζόμενος πόσο ανεβαόνει και ψάχνοντας στο νετ έβλεπα πως με την ίδια μητρική είχαν 1,5+ρεύμα ενω εμένα σταματούσε στο 1.44.Λέω δεν βάζω το παλιό bios και ο κεφτές το κάνω μέσα από τα windows με το που πάτησα το update πάγωσαν τα windows πάγωσα και γω φυσικά.Τώρα λέω τι έκανα ο λαλάκας????Reset αμέσως και στο post της μητρικής βγάζει 19-26-36-F2-F9 και φυσικά δεν μπουτάρει και αναρωτιέμαι την χάσαμε την μητρική πατριώτη????Κάθε βοήθεια εννοείται δεκτή γιατι την κάτσαμε την βάρκα
besttt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σας !!!!! Δυστυχώς το 14 δεν θα βγεί και πολύ καλά και εξηγούμαι.Πριν 10 μέρες πήρα από έναν συμφουρίτη τον 8350 και τον έβαλα στην μητρική της υπογραφής μου.Και βλέποντας ότι δεν ανεβαίνει πολύ στις δοκιμές μου λέω να βάλω ένα καινούργιο bios που ήταν beta.Ολα καλά και ωραία αλλα δεν ανέβαζε πολύ το ρεύμα στον επεξεργαστή.Τελικά είχε πρόβλημα ο επεξεργαστής τον επέστρεψα και πήρα τον 8370 καινούργιο.Και πάλι πειραματιζόμενος πόσο ανεβαόνει και ψάχνοντας στο νετ έβλεπα πως με την ίδια μητρική είχαν 1,5+ρεύμα ενω εμένα σταματούσε στο 1.44.Λέω δεν βάζω το παλιό bios και ο κεφτές το κάνω μέσα από τα windows με το που πάτησα το update πάγωσαν τα windows πάγωσα και γω φυσικά.Τώρα λέω τι έκανα ο λαλάκας????Reset αμέσως και στο post της μητρικής βγάζει 19-26-36-F2-F9 και φυσικά δεν μπουτάρει και αναρωτιέμαι την χάσαμε την μητρική πατριώτη????Κάθε βοήθεια εννοείται δεκτή γιατι την κάτσαμε την βάρκα οχι βρε βαλε παλι το κανονικο μπαιος με φλασακι η με φλοππυ αλλα να ξερεις παρολου που ειναι συνηθες φενομενο απο τα γουιντους να μην μπαινει σωστα το μπαιος ειναι και φενομενο το παγωμα κακου οβερκλοκινκ παντα βαζουμε μπαιος με τα ντιφολτ σετινγκς εκτος και αν το ειχες ντιφολτ
alldaynews Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εχω βάλει το στικάκι με το bios αλλα τζιφος.Στην οθονίτσα την μητρικής βγάζει τα νούμερα που γράφω και δεν ξεκινάει.Oλα ήταν στο default
besttt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εχω βάλει το στικάκι με το bios αλλα τζιφος.Στην οθονίτσα την μητρικής βγάζει τα νούμερα που γράφω και δεν ξεκινάει.Oλα ήταν στο default εσυ το εφτιαξες το στικακι με το μπαιος?? η υπηρχε μαζι με την μητρικη?? δεν βαζεις απλα το στικακι και τσουπ εγινε το θαυμα κατι πατας σε καθε μητρικη γκουγκλαρε το για την δικια..... σου θελει f9??? f12??? αναλογα
alldaynews Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Λύθηκε το πρόβλημα μετά από πολύ ψάξιμο
aneurysm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Πες μας και πως το έλυσες για να μαθαίνουμε...
alldaynews Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ξαναβρήκα πάλι το bios που είχα περάσει δεν ήταν αυτό που έχει η msi στην σελίδα της.Το περάσα σε ένα στικάκι μπήκα στο bios και το περασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα