nitza0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλη η ιδεα σου, αλλα αυτη τη στιγμη δε θελω ακομα να επενδυσω σε ενσχυτη γιατι δεν γνωριζω για το ζητημα, αλλα δεν ειναι και αισθητικα τοσο ωραιο. τα eidifier 730 με καλυπτουν. Βρηκα αυτό εδω στα 200 ευρώ 600watt rms και τα μπροστινα και woofer όσα και του edifier. αν το συνδεσω με pc θα εχω ομοιο αποτελεσμα με τα edifier? http://www.panasonic.gr/product/sc-btt405 ή αυτο: http://www.skroutz.gr/s/4774889/LG-BH6440P.html Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2015 από nitza0
discoboyminimal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τζαμπα λεφτά. ..παρε ενισχυτη + ηχεια απο μενα και στην τελικη γι αυτό είμαστε εδω. Για να σε βοηθησουμε και για να σου πουμε 2 γνωμες η και τις εμπειρίες μας στο συγκεκριμένο θεμα 1
nitza0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 εχεις καποια προταση σε ενισχυτη και ηχεια?
haga Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Εάν βρείς κάπου να ακούσεις τα M-AUDIO AV40 θα εκπλαγείς. Κόστος στον τσιγγούνη €125. Εγώ τα αγόρασα πρίν ένα χρόνο και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Από τα specs που αναφέρεις, αυτό το 10% THD βγάζει μάτι. 10% παραμόρφωση είναι πολύ μεγάλη. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις πως για κάθε 3 db παραπάνω ευαισθησία στα ηχεία, έχεις διπλασιασμό της ισχύος. Έτσι ένα ηχείο 10W/99db ακούγεται σαν ένα ηχείο 80W/90db. Γι'αυτό ΔΕΝ είναι η ισχύς το ζητούμενο, αλλά πολλοί παράγοντες. Εκτός εάν θέλεις σώνει και καλά sub. Αλήθεια τι μουσική ακούς; 3
discoboyminimal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ριξε μια ματια κ εδω! ειναι εξισου καλα.. μπορεις να βρεις δεκαδες κριτηκες με αυτα τα 2 μοντελα (av40 και ms40) εχουν υπαρ και κατα..κρινε και αγορασε... το καλυτερο σε τετοιο budget χρηματων τελικα ειναι τα nearfield monitor. πατανε ΑΝΕΤΑ logitech , gigaworks , edifier κλπ (σαν στερεο μιλαω, μουσικη δηλαδη..αλλη εμπειρια και για αλλη δουλεια ειναι το 5.1+7.1) επισης πατανε ανετα τα απλα hifi speaker , με κατι ενισχυτες class d συνοπτικα να πω πως, τα av40 ειναι πιο στιβαρα , σαν συνεπια να εχει πιο αναλλοιωτο ηχο και πιο σφιχτο. τα ms40 εχουν τις digital inputs (coax + optical)++dac! και επισης εχουν πιο μεγαλο woofer. θεωριτικα δινουν μεγαλυτερο ευρος συχνοτητων στις χαμηλες συχνοτητες..δηλαδη θα εχει λιγο παραπανω μπασο. μια ιδανικη λυση , με αναβαθμιση σε καποια αλλη χρονικη στιγμη ειναι , τα m-audio av40 και ξαναμαζευεις καποια στιγμη λεφτα και περνεις κ αυτο το sub.. https://www.skroutz.gr/s/5701932/Reloop-AMD-SUB-Subwoofer.html μετα εισαι αρχοντας στο σπιτι-δωματιο 2
nitza0 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εάν βρείς κάπου να ακούσεις τα M-AUDIO AV40 θα εκπλαγείς. Κόστος στον τσιγγούνη €125. Εγώ τα αγόρασα πρίν ένα χρόνο και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Από τα specs που αναφέρεις, αυτό το 10% THD βγάζει μάτι. 10% παραμόρφωση είναι πολύ μεγάλη. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις πως για κάθε 3 db παραπάνω ευαισθησία στα ηχεία, έχεις διπλασιασμό της ισχύος. Έτσι ένα ηχείο 10W/99db ακούγεται σαν ένα ηχείο 80W/90db. Γι'αυτό ΔΕΝ είναι η ισχύς το ζητούμενο, αλλά πολλοί παράγοντες. Εκτός εάν θέλεις σώνει και καλά sub. Αλήθεια τι μουσική ακούς; κατι τετοιο ηθελα να μαθω πως θα διαλεξω ηχεια χωρις να τρεχω στα καταστηματα που εχουν μονο κατι μαλακιες για να μου βαλουν να ακουω. ακουω τα παντα κυριως ιλεκτρο και μινιμαλ. αυτα τα ηχεια τα χα βρει στον τσιγγ, αλλα ειδα μονο 40βατ και λεω θα ειναι πολυ χαμηλα, χωρις να ξερω οτι το spl μετραει ωραια παίρνω σταδιακά αυτά τα 2 λοιπόν και εχω και καλυτερο αποτελεσμα απο τα eidifier s730. τα συνδεω στην καρτα ηχου στο γουφερ και στο φροντ. στο γουφερ πανω να βαλω και ενα κεντρικο από αυτά που έχω τωρα ή υπαρχουν θέματα να καεί κτλ? μπορει καποιος να μου πει πως υπολογιζουμε το sensitivity για τα s730 που δεν το γραφουν ξεκαθαρα? ευχαριστω παρα πολυ και τους 2 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2015 από nitza0
haga Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι τελευταίο για τα AV40. Το εύρος συχνοτήτων του είναι από 85Hz - 20KHz. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να περιμένεις να σου χτυπάει το μπάσσο κλωτσιές. Εάν θέλεις κάτι παραπάνω σε μπάσσο πρέπει να ψάξεις και για sub. Σε jazz και rock μουσικές δεν μου λείπει το μπάσσο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Στην διάθεση σου για περισσότερες λεπτομέρειες.
nitza0 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι θα παρω και ξεχωριστό μπασο. η ενταση των ηχειων ειναι μεγαλυτερη των s730? γιατι τα s730 δεν γραφουν για spl. θελω να κλεισω την αγορα οποτε επιβεβαιωστε μου οτι εκτος απο ποιοτητα και σε ενταση και ηχειων και γουφερ θα ειναι τουλαχιστον οπως τα s730 που εχω ακουσει. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2015 από nitza0
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 τα av40 ειναι πιο στιβαρα , σαν συνεπια να εχει πιο αναλλοιωτο ηχο και πιο σφιχτο. τα ms40 εχουν τις digital inputs (coax + optical)++dac! και επισης εχουν πιο μεγαλο woofer. θεωριτικα δινουν μεγαλυτερο ευρος συχνοτητων στις χαμηλες συχνοτητες..δηλαδη θα εχει λιγο παραπανω μπασο. μια ιδανικη λυση , με αναβαθμιση σε καποια αλλη χρονικη στιγμη ειναι , τα m-audio av40 αξιζουν για budget studio work?
discoboyminimal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) σιγουρα , υπαρχουν και καλυτερα.. το θεμα ειναι τι λεφτα θα διαθεσεις, και ποσο 'επαγγελματικη' δουλεια θες να κανεις.. στα λεφτα τους ειναι καλα.. αν και θα προτεινα για 'studio' δουλεια , να πας σε κατι πιο ποιοτικο headphone. edit. εγω προτιμω να κρατησω λιγα λεφτα , και να παω σε μια πιο ολοκληρομενη λυση..αν μπορεις κανε καμια οικονομια για να πας σε κατι καλυτερο Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2015 από discoboyminimal
viper2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 edit. εγω προτιμω να κρατησω λιγα λεφτα , και να παω σε μια πιο ολοκληρομενη λυση..αν μπορεις κανε καμια οικονομια για να πας σε κατι καλυτερο Ωσαν;
discoboyminimal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 budget που εχεις? εισαι διατεθημενος να πας σε μεταχειρ?
viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 budget που εχεις? εισαι διατεθημενος να πας σε μεταχειρ? τα λεφτα ειναι λιγα και ψαχνω την αμεσως επομενη επιλογη μετα απο τα av40
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα