Cannabiero Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μαγκες θελω τα φωτα σας Θελω να κανω την οθονη ενος παλιου λαπτοπ μονιτορ.Και το εχω σχεδον κανει αλλα χρειαζομαι controller.Λετε να υπαρχει για Controller Board Monitor Kit for LP154WX4(TL)(C8)??δεν εχω ουτε paypal ουτε τετοιες καρτες για ιντερνετ οποτε θα μου ειναι πολυ δυσκολο να παραγγειλω απο ebay και γενικα απο εξω.Οποιος ξερει κατι καθε αποψη δεκτη!
coolerman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ψάξε σε αγγελίες(αν και δύσκολο να βρείς) στο φόρουμ
Cannabiero Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μπα δεν νομιζω οτι θα βγαλω ακρη απο αγγελιες.Πιο πλυ πιστευω θα βγαλω ακρη απο μαγαζια με ειδη ηλεκτρονικης-ρομποτικης!
coolerman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ebay υπάρχει μηχανισμός,αν και για εμένα είναι πεταμένα χρήματα. αφού δεν θέλεις να μπλέξεις με ebay κλπ καλώς.
coolerman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι λες ειναι πεταμενα λεφτα? κοίτα,ο καθένας μας σκέφτεται διαφορετικά!! προσωπικά εγώ θα έκανα καβάντζα λίγα ακόμα χρήματα και θα πήγαινα σε οθόνη κανονική(περισσότερες ιντζες),είτε σε μτχ η σε καινούρια. αυτήν την "πατέντα" οθόνη που θα την χρησιμοποιήσεις;;?
d_gkal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ποσο σιγουρος εισαι οτι θα λειτουργήσει η οθονη?
Cannabiero Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 βασικα ειμαι γτ το εχω δει και σαν οδηγο και η οθονη ειναι 15.7 ιντσες κριμα ειναι να την πεταξω αθικτη ειναι...Θα την χρησιμοποισω σαν οθονη μονιτορ κανονικα δεν την ελω κατι ιδιαιτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα