Προς το περιεχόμενο

iPhone 6 Plus ή Oppo Find 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

παω για αναβαθμιση κινητου και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα. Δεν ειναι το θεμα τα λεφτα για να παω σε oppo. Επισης δεν εχω θεμα με το λογισμικο,εχω δουλεψει και τα δυο,δεν εχω προβλημα. 

Τωρα οσο αναφορα τα χαρακτηριστικα οπως και να το κανουμε το oppo υπερτερει. Αλλα απο αυτα που εχω διαβασει λενε πως το 1GB ram του ios δεν εχει τιποτα να ζηλεψει τα 2-3  GB ram του android. Eπισης και τα 2 κινητα εχουν και γ@μω τις οθονες οπως και να το κανουμε.

Τελος να πω πως σκεφτομαι για το iphone μονο και μονο για την μεταπωλητικη του αξια.

Εσεις τι λετε,ακουω τις γνωμες σας :D

Δημοσ.

Δεν υπερτερεί στα τεχνικά χαρακτηριστικά το Oppo. Ίσα- ίσα, στα περισσότερα σημεία κερδίζει το iPhone.

Υπέρ του Oppo η αρκετά μεγαλύτερη ανάλυση, το pixel-density της οθόνης και η μνήμη του.

Υπέρ του iPhone:

— Ο επεξεργαστής, που είναι ότι καλύτερο υπάρχει, μαζί με τον Exynos 5433

— Η τεράστια χωρητικότητα, στις πιο ακριβές βέβαια εκδόσεις

— Η οθόνη γενικότερα (αντίθεση κλπ)

Η κάμερά του

Στην πράξη, είτε το iPhone με 1GB μνήμη, ή το Oppo με 3GB μνήμη, είναι το ίδιο και το αυτό. Κανένα από τα δύο δε πρόκειται να ζοριστεί ποτέ και σε τίποτα. Όχι τουλάχιστον πριν αποφασίσεις να πάρεις άλλη συσκευή. Μπαταρία έχουν ίδια. Οθόνη έχουν καλή και τα δύο. Κάμερα έχουν καλή και τα δύο. Δεν είναι ότι το ένα είναι «καλό» και το άλλο «έτσι κι έτσι». Και τα δύο είναι κορυφαία. Οπότε πάρε ότι σ' αρέσει. Ότι κάνεις με το ένα θα κάνεις και με το άλλο.

Δημοσ.

Δυστηχως πολυ χρημα θελει το Iphone 6plus,ειδικα αν σκεφτεσαι για 64gb εκδοση μιλαμε για 900+ευρω,χρηματα που μπορεις να παρεις και Laptop και Tablet και Desktop.Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο τις αγορες που μπορει να προτεινει καποιος σε αυτα τα χρηματα.Αλλωστε οπως μου ελεγε ενας που πηρε Used το Iphone 6,αν καποιος θελει να παρει το Iphone 6plus 64 γιατι δεν αγοραζει στην θεση του το Ipad Mini Retina και ενα αλλο κινητο στα χρηματα αυτα??Πολυ δυσκολη και κακη δυστηχως η τιμη του Iphone 6plus δεν μου κανει και ιδιαιτερη εντυπωση γιατι πουλανε περισσοτερο τα απλα Iphone 6.

Δημοσ.

Δυστηχως πολυ χρημα θελει το Iphone 6plus,ειδικα αν σκεφτεσαι για 64gb εκδοση μιλαμε για 900+ευρω,χρηματα που μπορεις να παρεις και Laptop και Tablet και Desktop.Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο τις αγορες που μπορει να προτεινει καποιος σε αυτα τα χρηματα.Αλλωστε οπως μου ελεγε ενας που πηρε Used το Iphone 6,αν καποιος θελει να παρει το Iphone 6plus 64 γιατι δεν αγοραζει στην θεση του το Ipad Mini Retina και ενα αλλο κινητο στα χρηματα αυτα??Πολυ δυσκολη και κακη δυστηχως η τιμη του Iphone 6plus δεν μου κανει και ιδιαιτερη εντυπωση γιατι πουλανε περισσοτερο τα απλα Iphone 6.

Γιατί δηλαδή η τιμή του απλού του 6 είναι καλύτερη?

Το 6 πουλάει καλύτερα από το plus γιατί δεν είναι γκουμουτσα. Από τις 3.5 και τις 4" δεν πας στις 5.5 με μπεζελ ποιο μεγάλα και από τις κερκίδες του Καραϊσκάκη....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...