Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας, μια ερωτηση, εχω το popcorntime ταυτοχρονα σε ενα λαπτοπ και στο σταθερο μου. Το λαπτοπ ειναι πολυ χειροτερο κ παλαιοτερο κ το προγραμμα τρεχει μια χαρα. Στο σταθερο αντιθετα που ειναι κ πολυ πιο δυνατο μηχανημα μου κολλαει παρα πολυ στην προβολη ταινιων. Και τα δυο μηχανηματα ειναι στο ιδιο δωματιο και συνδεδεμενα με wifi στο ιδιο ρουτερ. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? 

• Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα σας, μια ερωτηση, εχω το popcorntime ταυτοχρονα σε ενα λαπτοπ και στο σταθερο μου. Το λαπτοπ ειναι πολυ χειροτερο κ παλαιοτερο κ το προγραμμα τρεχει μια χαρα. Στο σταθερο αντιθετα που ειναι κ πολυ πιο δυνατο μηχανημα μου κολλαει παρα πολυ στην προβολη ταινιων. Και τα δυο μηχανηματα ειναι στο ιδιο δωματιο και συνδεδεμενα με wifi στο ιδιο ρουτερ. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? 

Όταν λες κολλάει εννοείς ότι παίζει η ταινία με drops ή σταματάει για να φορτώσει κάθε λίγο και λιγάκι;

Δοκίμασε να αλλάξεις σε 720p αν το έχεις στα 1080p από το διακοπτάκι δίπλα στο κουμπί για το trailer. Επίσης, αν έχεις το vlc πάτα στο βελάκι δίπλα στο "Προβολή Τώρα" με το εικονίδιο του popcorn για να παίξει με το vlc.

Δημοσ.

πιθανολογώ ότι δεν έχει το ίδιο καλό σήμα wifi το desktop σου και γι αυτό δεν 'τραβάει' γρήγορα bandwidth.... όταν κάτεβάζεις τόρεντ απ το σταθερό πάει γρήγορα; τοχεις δοκιμάσει;

(συνήθως επειδή ο adaptoras του wifi στα σταθερά ειναι πάνω σε usb... και το πισι είναι χαμηλά δεν έχει τόσο καλό σήμα όσο ένα λαπτοπ που τις κεραίες του τις έχει συνήθως στις ακρες της οθόνης)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελαίνεστε για το πως να κατεβάσεις μια ταινία από το popcorntime. Δεν είναι αυτή η χρήση του.

Εξ άλλου, όλες οι ταινίες που έχει είναι leech από το site του yify και μόνο από εκεί. Αν θέλετε να κατεβάσετε για αργότερα κάτι, κάντε το με κάποιο torrent client να τελειώνετε. Τον ίδιο χρόνο θα κάνει.

Οι υπότιτλοι στην εφαρμογή είναι πάλι από το site του yify.

Το ελυσα το θεμα, δεν θελω να τις αποθηκεύω, θελω να μην πηγαινουν στον ssd και τον κουραζοουν με τσαμπα γραψε σβησε 

Δημοσ.

εγώ πάντως, έχω ανακαλύψει 3 μήνες το Pop corn, και μαζί me chromecast, βλέπω στην τηλεόραση τα πάντα, κατενθουσιασμένος!

και στα 100 επεισόδια που έχω δει, μόνο σε 3 υπότιτλους είχα θέμα...

Δημοσ.

το xbmc πλεον kodi παντως αν κ πιο δυσχρηστο στριμαρει αμεσα τα παντα ενω το pop corn πολλες φορες δεν βρισκει torrent ενεργο κλπ 

Δημοσ.

εγώ πάντως, έχω ανακαλύψει 3 μήνες το Pop corn, και μαζί me chromecast, βλέπω στην τηλεόραση τα πάντα, κατενθουσιασμένος!

και στα 100 επεισόδια που έχω δει, μόνο σε 3 υπότιτλους είχα θέμα...

το chromecast κανει stream σε εξωτερικους υποτιτλους?

γιατι με το ezcast και το upnp dlna ακομα τιποτα...

Δημοσ.

Για iOS (δεν ξέρω για android) υπάρχει και το movie box. Είναι μεν με πληρωμή αλλά είναι πολύ καλό.

όποιος θέλει ας ψαχτεί πως να το εγκαταστήσει σε non jailbroken ios μέσω vshare.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες δοκιμαζω τις experimental builds του popcorntime απο εδω.

https://ci.popcorntime.io/job/Popcorn-Experimental/

Βλεπω οτι εχει υπαρχει δυνατοτητα dlna. Υπαρχει αυτη στην stable 0.3.7-2 ή προστεθηκε τωρα? Οταν παταω να παιξει στο kodi ομως το kodi καθεται και με κοιταει...

post-124002-0-10379600-1430151490_thumb.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Χτες περασα την 2.0 σε ενα ταμπλετ αλλα εχω τα εξης θεματα.

- Εχει ελαχιστες διαφορες με την προηγουμενη. Βασικα, μονο το interface βλεπω να εχει αλλαξει σε κατι πιο metro-like.

- Πατωντας "Ειδη" και επιλεγοντας καποιο απο τα διαθεσιμα, πχ "Κωμωδια", δεν αλλαζουν οι ταινιες που δειχνει μετα.

- Κανενα torrent δεν ξεκιναει, ακομα και αυτα που εχουν πρασινη ενδειξη.

- Δεν βρισκω την επιλογη για αναπαραγωγη σε αλλη συσκευη μεσω dlna.

Μιλαω παντα για την original εφαρμογη απο το popcorntime.io και οχι για την απομιμηση του .se.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...