makis855 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ακομα να διορθωθει το θεμα με τις ταινειες? στην εκδοση 0.3.7-2
jim_p Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εδω κανενα προβλημα. 0.3.7-2 απο popcorntime.io.
micos000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το δοκίμασα κι εγώ και ήθελα να εκφράσω κάποιες σκέψεις και προτάσεις. 1) Τα αρχεία τα κατεβάζει από torrent και είναι του yify για τις ταινίες. Για σειρές και anime δεν ξέρω από που παίρνει τα torrent. Τις σειρές φαντάζομαι από eztv και τα anime ίσως από nyaa. 2) Σχετικά με τη δήλωση του ts σχετικά με τον ότι γλυτώνεις χρόνο κατεβάσματος και λειτουργίας του δίσκου, αυτό δεν ισχύει. Το πρόγραμμα κατεβάζει κανονικά όλη την ταινία στον δίσκο, οπότε είναι το ίδιο σαν να την κατέβαζες από torrent. 3) Από τις ρυθμίσεις μπορείτε να ρυθμίσετε σε ποια γλώσσα να εμφανίζει τους υπότιτλους από προεπιλογή. 4) Σε tablet είχα το εξής θέμα. Επειδή χρειαζόταν τόσο χώρο όσο και η ταινία (περίπου 1gb για τα 720p) δεν μου ξεκινούσε καμία ταινία λόγω περιορισμένου ελεύθερου χώρου στην βασική μνήμη και στην εσωτερική sd και δεν με άφηνε να ορίσω των εξωτερική sd που είχε άφθονο χώρο.
jim_p Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το θεμα με το χωρο στην sd που περιγραφεις στο 4 ειναι λογω του περιορισμου του android. Δηλαδη, καμια εφαρμογη δεν εχει δικαιωμα εγγραφης στην sd περα απο οσες ειναι εγκατεστημενες σε αυτη και αυτες που εχουν, περιοριζονται μονο στον υποφακελο που τις φιλοξενει. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2015 από jim_p
micos000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, το ξέρω ότι είναι περιορισμός του λειτουργικού, αλλά έτσι δεν έχει νόημα η εφαρμογή εκτός αν έχεις βαρβάτο (και άδειο) βασικό αποθηκευτικό χώρο.
jim_p Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι ανοησια, για να μην πω τιποτα χειροτερο, του android 4.4+. Το ιδιο προβλημα ακριβως εχεις και με εναν torrent client που δεν μπορει να γραψει οτι κατεβασεις στην καρτα μνημης. Και σιγουρα τον torrent client δεν τον βαζεις σε φορητη συσκευη για να κατεβασεις 1-2GB... Μπορεις βεβαια να ορισεις να μην σβηνει οτι κατεβασει και μετα να τα μετακινεις στην sd, με τον μαμα file manager παντα, επειδη μονο αυτος εχει προσβαση παντου.
Redshift Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 παιδες το popcorn time δεν μπορει να ενημερωσει την database του μονο σε εμενα η ειναι γενικο προβλημα? http://status.popcorntime.io/
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 παιδες το popcorn time δεν μπορει να ενημερωσει την database του μονο σε εμενα η ειναι γενικο προβλημα? http://status.popcorntime.io/ Μόλις τώρα το άνοιξα και εγκατέστησε το movie fix. Τώρα δουλεύει σωστά.
GreekMonkey Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί στον σταθερό μου κολάνε ταινίες και σειρές ενώ στο λάπτοπ όχι ρε γαμώτο; Στον σταθερό είναι καο συνδεδεμένος και με ethernet οπότε πιάνει καλύτερα internet απλά σαν σύστημα είναι παλιός.
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί στον σταθερό μου κολάνε ταινίες και σειρές ενώ στο λάπτοπ όχι ρε γαμώτο; Στον σταθερό είναι καο συνδεδεμένος και με ethernet οπότε πιάνει καλύτερα internet απλά σαν σύστημα είναι παλιός. Αυτό... Δεν είναι θέμα ίντερνετ. Οι ταινίες είναι x264 720p/1080p, αν και σε σχετικά μικρό bitrate. Πριν ξεκινήσεις την ταινία άλλαξε από το κάτω μέρος την επιλογή από 1080p σε 720p και δες αν πάλι κολλάει. Δοκίμασε και μια ταινία από yify ή έστω ένα καλό 720p από youtube σε mp4 να δεις αν παίζει. Αν όχι τότε δεν θα παίζει ούτε με το pct. Επίσης, αν δεν το έχεις ήδη, βάλε το vlc και θα σου δώσει το πρόγραμμα την επιλογή να αναπαράγεις την ταινία με αυτό.
Federacion Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει και το flixtor που κανει την ιδια δουλεια με το popcorntime. Νομίζω είναι πιο ελαφρύ και ανοίγει πιο γρήγορα τις ταινίες αν και σαν πρόγραμμα αργεί να ανοίξει σε σχέση με το popcorntime. https://flixtor.me/ Μια χαρά κι αυτό, ευχαριστώ!
gotham7878 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι ανοησια, για να μην πω τιποτα χειροτερο, του android 4.4+.Το ιδιο προβλημα ακριβως εχεις και με εναν torrent client που δεν μπορει να γραψει οτι κατεβασεις στην καρτα μνημης. Και σιγουρα τον torrent client δεν τον βαζεις σε φορητη συσκευη για να κατεβασεις 1-2GB...Μπορεις βεβαια να ορισεις να μην σβηνει οτι κατεβασει και μετα να τα μετακινεις στην sd, με τον μαμα file manager παντα, επειδη μονο αυτος εχει προσβαση παντου. Αν εχεις κανει root την συσκευη, υπαρχουν εφαρμογες οπως π.χ. Το sdfix το οποιο αφαιρει τους οποιους περιορισμους της sd
TeZaS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά μου κολλάει αρκετά ο player του popcorn. Όταν το βάζω με media player classic παίζει πένα, αλλα δεν μου φορτώνει τους υπότιτλους ξέρει κανείς τι παιζει? Έχει καταντήσει σπαστικό, σχεδόν περιμένω να κατεβάσει ολόκληρο το επεισόδιο για να το δω.
Redshift Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μόλις τώρα το άνοιξα και εγκατέστησε το movie fix. Τώρα δουλεύει σωστά. ποιο fix?
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 ποιο fix? Δε ξέρω. Έτσι μου έβγαλε πάνω δεξιά μόλις το άνοιξα. Ήταν για το πρόβλημα που είχε με τις ταινίες και δεν εμφάνιζε τις ταινίες. Μιλάω για το popcorntime.io. Για το se δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα