jim_p Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ναι, αναλογα απο που θα το κατεβασεις, μιας και ειναι αρκετα με το ιδιο ονομα. Στο popcorn-time.se δινεται η εκδοση 5 που παιζει κανονικα σε xp. Στο popcorntime.io δινεται η 3.5 η οποια θελει απο 7 και πανω. Το περιεργο ειναι πως η 3.5 εχει πολλα περισσοτερα features απο την 5! Μιλαω παντα για τις εκδοσεις που προοριζονται για windows.
poihths Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 παιδια το προγραμμα είναι τρομερό δεν υπάρχει κατι που να μην εχω βρει και να μην έχει και greek subs ακόμα και στις σειρές που προβάλλονται τώρα (+ ταινίες)
jim_p Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Επεσα και εγω στο προβλημα με τα κενα εξωφυλλα Οι εχοντες την 5.1 (πλεον), αυτη που ειναι απο το popcorn-time.se εχετε το ιδιο προβλημα? Προσθεσανε καμια επιπλεον επιλογη ή εχει ακομα τα βασικα που ειχε η 5? Το εβαλα και εδω, δεν κρατηθηκα . Ναι εχει το ιδιο προβλημα και ΚΑΜΙΑ επιλογη :/ Αμεσα πεταμα!
lostresam Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Επεσα και εγω στο προβλημα με τα κενα εξωφυλλα Οι εχοντες την 5.1 (πλεον), αυτη που ειναι απο το popcorn-time.se εχετε το ιδιο προβλημα? Προσθεσανε καμια επιπλεον επιλογη ή εχει ακομα τα βασικα που ειχε η 5? Το εβαλα και εδω, δεν κρατηθηκα . Ναι εχει το ιδιο προβλημα και ΚΑΜΙΑ επιλογη :/ Αμεσα πεταμα! Η εκδοση 3.6 (.io) μπορει να εχει καποια bugs οπως αυτο με τα εξωφυλλα αλλα ειναι αρκετα πιο stable απο την 5,1 (.se) Π.χ. στην 5.1 χρειαζεται παντα να κατεβαζω εγω τους υποτιτλους ενω με την 3.6 τους βρισκει το προγραμμα και μπενουν αυτοματα και για αυτο θα προτεινα αυτη την εκδοση σε φιλους που ειναι λιγο ασχετοι με τορρεντς,υποτιτλους κτλ. Ας ελπισουμε να βγει επιτελους μια stable εκδοση που να συνδιαζει κ τις δυο "μεριες" ! edit: λυση για το θεμα με τα εξωφυλλα εδω
bluesattack Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ειναι streaming η κατεβαζει ουσιαστικα και το αρχειο κατα την αναπαραγωγη ?
lostresam Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 απο τη στιγμη που δεν το αποθηκευει στο σκληρο, streaming δεν μπορεις να το πεις κ αυτο?
bluesattack Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Θυμαμαι οτι το ειχα δοκιμασει μια φορα παλια και εβλεπε οτι ετρωγε καποια gb στο σκληρο . Μπορει να ηθελε καποια ρυθμιση.Για αυτο ρωταω.
stratigos24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το κατεβαζει και το βλεπεις παραλληλα και μολις κλεισεις το προγραμμα το σβηνει το αρχειο. Εχει και επιλογη να το κραταει και μετα το κλεισιμο απο οτι μου ειπε φιλος... δεν το εχω ψαξει. Απο εκει και περα, σε κινητα και ταμπλετ ειναι λιγο θεμα που ο χωρος ειναι λιγος και πχ σε ενα zte που εχω με εσωτερικο ελευθερο χωρο 1 gb, μολις βαλω να δω κατι, τα δεσμευει αμεσως (πχ αμεσως δειχνει οτι εχει 300mb ελευθερα και δεσμευει ολα τα 700mb πχ που θα ειναι η ταινια/σειρα σε τελικο μεγεθος) και αν βγω χωρις να κλεισω το προγραμμα (να πατησεις exit θελει ή να το κλεισεις σαν εφαρμογη απο εξω απο το μενου του android μετα) παραμενει οτι εχω ελευθερα αυτα τα 300 μονο, γιατι δεν εχει καταλαβει οτι εκλεισε ωστε να σβησει το αρχειο και νομιζει πως τρεχει ακομα.. (κατι τετοιο..)
jim_p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω για το workaround με τα εξωφυλλα των ταινιων. Βλεπω εδω στο /src/app/settings.js να εχει ενα σκασμο αλλες ρυθμισεις που δεν περιλαμβανονται στο ui... Αν βρω αυτη που αλλαζει την γραμματοσειρα των υποτιτλων θα ποσταρω το πως.
lostresam Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω για το workaround με τα εξωφυλλα των ταινιων. Βλεπω εδω στο /src/app/settings.js να εχει ενα σκασμο αλλες ρυθμισεις που δεν περιλαμβανονται στο ui... Αν βρω αυτη που αλλαζει την γραμματοσειρα των υποτιτλων θα ποσταρω το πως. παντως το μεγεθος το αλλαζεις κ απτις ρυθμισεις του ιδιου του popcorn-time.
jim_p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεν μου κανει αυτο. Θελω απο tahoma που ειναι να την κανω πχ arial ή tahoma bold.
mikelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Σε εμενα εδω και δυο μερες βγαζει επιλογη εκτος απο vlc (Που εχω) , να επιλεξω να παίξει σε μία απο τις 2 τηλεωράσεις που εχω στο σπιτι.Και οι 2 βεβαια ειναι smart και ειναι συνδεμενες με wifi. Αλλα οταν το επιλέγω ενω φορτώνει κανονικα δεν βλέπω τιποτα σε αυτες.Δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο αλλα οπου και να κοιταξα (smartshare ktl) δεν βρηκα τιποτα.Και οι 2 tv ειναι Lg
lostresam Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σε εμενα εδω και δυο μερες βγαζει επιλογη εκτος απο vlc (Που εχω) , να επιλεξω να παίξει σε μία απο τις 2 τηλεωράσεις που εχω στο σπιτι.Και οι 2 βεβαια ειναι smart και ειναι συνδεμενες με wifi. Αλλα οταν το επιλέγω ενω φορτώνει κανονικα δεν βλέπω τιποτα σε αυτες.Δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο αλλα οπου και να κοιταξα (smartshare ktl) δεν βρηκα τιποτα.Και οι 2 tv ειναι Lg καποιος με παρομοιο προβλημα απο το foroum του popcorn ...κοιταξε αν γινετε κατι https://discuss.popcorntime.io/t/casting-to-a-samsung-smart-tv/11438
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα