Papakitou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ωραιο το strem αλλα δεν μπορω να βαλω custom υποτιτλους σε σειρες
Shadowjump Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλο το stream αλλα δυστυχως μετρια η ποιοτητα των ταινιων
Heatspreader Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Πώς γίνεται και υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα;Ήξερα παρόμοια προγράμματα που έκανες κόλπα για να παίξουν τις ταινίες.Αυτό είναι νόμιμο;Από περιέργεια και μόνο ρωτάω.
lambros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 εγω εβαλα kodi + https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kodi.configurator και στο ετοιμαζει. 1
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μια λειτουργία που μου άρεσε στο pct io και δεν έχει το se ούτε το strem είναι η δυνατότητα να μείνει αποθηκευμένη η ταινία που βλέπεις και να μην τη σβήσει όταν τη δεις. Το είχα βάλει (το pct) σε ένα φίλο και το είχα ρυθμίσει να μην τις σβήνει, γιατί όταν έβλεπε μια ταινία και του άρεσε την έβαζε σε στικάκι και την έδινε στον αδελφό του που δεν έχει ιδέα από τεχνολογία και το μόνο που ξέρει είναι να βάλει το στικάκι στην τηλεόραση και να πατήσει το Play στην ταινία. Μέχρι εκεί.Κάποιος από τους άλλους κλώνους έχει τέτοια δυνατότητα; [...]Αυτό είναι νόμιμο;Από περιέργεια και μόνο ρωτάω. Το πρόγραμμα δεν είναι παράνομο από μόνο του. Η παροχή δυνατότητας να βλέπεις ταινίες όμως είναι παράνομη.
l337 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σε 5 υπολογιστές έχω στήσει https://popcorn-time.se/, τέτοιο αρχείο δεν βρέθηκε ποτέ. Επίσης όλοι είχαν εγκατεστημένα Malwarebytes kai Nod32 antivirus. Το οποίο σημαίνει; (επίσης τι σχέση έχει το nod32 AV με ένα bho στον browser; )
akpe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μια λειτουργία που μου άρεσε στο pct io και δεν έχει το se ούτε το strem είναι η δυνατότητα να μείνει αποθηκευμένη η ταινία που βλέπεις και να μην τη σβήσει όταν τη δεις. Το είχα βάλει (το pct) σε ένα φίλο και το είχα ρυθμίσει να μην τις σβήνει, γιατί όταν έβλεπε μια ταινία και του άρεσε την έβαζε σε στικάκι και την έδινε στον αδελφό του που δεν έχει ιδέα από τεχνολογία και το μόνο που ξέρει είναι να βάλει το στικάκι στην τηλεόραση και να πατήσει το Play στην ταινία. Μέχρι εκεί. Κάποιος από τους άλλους κλώνους έχει τέτοια δυνατότητα; Λογικά και το .se την έχει, κάπου στον δίσκο κατεβαίνει η ταινία, ενώ θυμάμαι είχε και επιλογή clear cache on exit, μόλις προλάβω θα το τσεκάρω. έντιτ: τσέκαρε στο C:\Users\<name>\Downloads\PopcornTime
Federacion Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 εγω εβαλα kodi + https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kodi.configurator και στο ετοιμαζει. ενδιαφέρον, υπάρχει για windows?
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Λογικά και το .se την έχει, κάπου στον δίσκο κατεβαίνει η ταινία, ενώ θυμάμαι είχε και επιλογή clear cache on exit, μόλις προλάβω θα το τσεκάρω. έντιτ: τσέκαρε στο C:\Users\<name>\Downloads\PopcornTime Δεν μιλάω για το προσωρινό cache που κρατάει το πρόγραμμα. Το io είχε στις ρυθμίσεις επιλογή να μην σβήνει τις ταινίες που έβλεπες και να τις κρατάει στο δίσκο. Τώρα, αν αυτό το clear cache είναι κάτι παρόμοιο δε ξέρω.
SilverVAR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 εβαλα TVMC ειναι custom version του Kodi με τα addons ετοιμα. 1
Federacion Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) εβαλα TVMC ειναι custom version του Kodi με τα addons ετοιμα. από υποτίτλους πως τα πάει; Το τσέκαρα δεν έχει καθόλου, μπορείς να μου πεις πως ενεργοποιείς υποτίτλους; Ας το εκνευρίστηκα, έχω 1 ώρα βλέπω βίντεο που δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που βλέπω στο πρόγραμμα και χαλιέμαι. Αντε ρε butter ετοιμάσου επιτέλους, μπλεξαμε με τη βλακεία πάλι.... edit: έβαλα με αυτόν τον τρόπο το superepo https://superrepo.org/get-started/ και είναι οκ τώρα δουλεύει. Το έβαλα και σε android κινητο με τον ίδιο τρόπο. Δουλεύει και εκεί. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2015 από Federacion
SilverVAR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ναι ειχα το ιδιο προβλημα δεν μπορουσα να βρω την επιλογη subtitles στο repository. http://forums.tvaddons.ag/general-video-addon-discussion/35493-subtitles-addon.html εδω στο τελος του post λεει πως εκανε copy το addon subtitle zip απο kodi και το εκανε paste καπου ευκολα για να μπορει να το βρει με TVMC για να το κανει install zip εκανα το ιδιο και δουλευει Edit:ο δικος σου τροπος καλυτερος!! το βαλα και εγω
panagiotis.k Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 τελικα παιδια ποιο ειναι πιο "σωστο" με υποτιτλους για ταινιες και σειρες?
Xvipes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) στο stremio σας παίζει σήμερα τις σειρές? Πατάω και δε μου φορτώνει η λίστα με τα επεισόδια άκυρο έφτιαξε Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2015 από Xvipes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα