kalodrei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 δοκιμαστε το zona.ru , εχει περισσοτερα αρχεια και καλυτερες ταχυτητες (περισσοτερους seeders )
dimitris21gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 δοκίμασε το strem.io αξίζει είναι πολύ καλό Ωραίο, μπορείς να streamαρεις κάποιο συγκεκριμένο torrent; Επίσης οι υπότιτλοι πως μπαίνουν;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 κάτω δεξιά έχει subs μαζί με τα άλλα. Στις σειρές απο ότι βλέπω δεν πρέπει να έχει. 1
dimitris21gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Έχεις δίκαιο απλά περιμένεις λίγο μέχρι να τους εμφανίσει. Έχει και για σειρές, δοκίμασα walking dead και τους είχε κανονικά. Η ταινία ξεκινά πιο γρήγορα από ότι με το popcorn και το UI επίσης πολύ ωραίο. Ευχαριστούμε!
blueangel3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 τί άλλες αντιγραφές του popcorn time υπάρχουν ρε παιδιά ? Ξέρετε ? Δεν παλεύεται..
kalodrei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 τί άλλες αντιγραφές του popcorn time υπάρχουν ρε παιδιά ? Ξέρετε ? Δεν παλεύεται.. strem.io , zona.ru , υποτιτλους βαλτε μονοι σας (μπορειτε ) , το site του strem δεν ανοιγει atm
auron123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Βαλτε το strem εχει υποτιλους και για ταινιες και για σειρες.Το zona εχει ελληνικους υποτιτλους;Την τελευταια φορα που το ειχα δει δεν ειχε.
blueangel3 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 τώρα για να καταλάβω το popcorn time θα λέγεται butter ? πότε θα μπορούμε να το κατεβάσουμε ?
akpe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, τόσο καιρό το σνόμπαρα, αλλά τελικά κατέφυγα σε kodi + genesis και αρκετές πηγές για υπότιτλους. Δουλεύει τέλεια αν στηθεί σωστά, παίρνει αυτόματα υπότιτλους, εννοείται Ελληνικούς, από πληθώρα πηγών (subtitles.gr, opensubtitles, podnapisi κ.λπ.), και το καλό είναι ότι αν τυχόν πάρει υπότιτλους που δεν είναι συγχρονισμένοι σωστά, με δυο κλικ κάνει αναζήτηση στις πηγές που θέλετε και φορτώνει όποιον θέλετε (σε αντίθεση με το PCT που αν ήταν λάθος συγχρονισμένος δεν μπορούσα να τον αλλάξω).Ξέρω, είναι λίγα παραπάνω κλικ, το στήσιμο θέλει λίγο ψάξιμο για όποιον δεν είχε ασχοληθεί με το xbmc/kodi (κυρίως για να βρείτε τα repos) αλλά αξίζει τον κόπο!
lgre_p Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Nα πας και να δεις αν υπάρχει το παρακάτω folder στο pc σου C:/ProgramData/boomcheap Εάν υπάρχει, τότε καλά ξεμπερδέματα με τον παρακάτω τρόπο. Σε 5 υπολογιστές έχω στήσει https://popcorn-time.se/, τέτοιο αρχείο δεν βρέθηκε ποτέ. Επίσης όλοι είχαν εγκατεστημένα Malwarebytes kai Nod32 antivirus.
greekboy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, τόσο καιρό το σνόμπαρα, αλλά τελικά κατέφυγα σε kodi + genesis και αρκετές πηγές για υπότιτλους. Δουλεύει τέλεια αν στηθεί σωστά, παίρνει αυτόματα υπότιτλους, εννοείται Ελληνικούς, από πληθώρα πηγών (subtitles.gr, opensubtitles, podnapisi κ.λπ.), και το καλό είναι ότι αν τυχόν πάρει υπότιτλους που δεν είναι συγχρονισμένοι σωστά, με δυο κλικ κάνει αναζήτηση στις πηγές που θέλετε και φορτώνει όποιον θέλετε (σε αντίθεση με το PCT που αν ήταν λάθος συγχρονισμένος δεν μπορούσα να τον αλλάξω). Ξέρω, είναι λίγα παραπάνω κλικ, το στήσιμο θέλει λίγο ψάξιμο για όποιον δεν είχε ασχοληθεί με το xbmc/kodi (κυρίως για να βρείτε τα repos) αλλά αξίζει τον κόπο! ναι αλλα αντε βρες καλα addons να ειναι 100% Online χωρις κολληματα και με καλη ποιοτητα... popcorn ηταν εγγυηση σε αυτο
Xvipes Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 δοκίμασε το strem.io αξίζει είναι πολύ καλό Όντως και εμένα μου άρεσε και με πολύ καλύτερα shortcuts/hotkeys
lgre_p Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 ναι αλλα αντε βρες καλα addons να ειναι 100% Online χωρις κολληματα και με καλη ποιοτητα... popcorn ηταν εγγυηση σε αυτο repository.lambda-1.1.0 αυτό για να βάλεις το genesis και το Hellenic tv repository.tknorris.release-1.0.2 αυτό για να βάλεις το 1channel plugin.video.SportsDevil αυτό για αθλητικά repository.xbmchub-1.0.6 navix αυτό για πολλά και διάφορα ξεκινάς με αυτά και αν δεν καλυφθείς ....εδώ είμαστε 1
Federacion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, τόσο καιρό το σνόμπαρα, αλλά τελικά κατέφυγα σε kodi + genesis και αρκετές πηγές για υπότιτλους. Δουλεύει τέλεια αν στηθεί σωστά, παίρνει αυτόματα υπότιτλους, εννοείται Ελληνικούς, από πληθώρα πηγών (subtitles.gr, opensubtitles, podnapisi κ.λπ.), και το καλό είναι ότι αν τυχόν πάρει υπότιτλους που δεν είναι συγχρονισμένοι σωστά, με δυο κλικ κάνει αναζήτηση στις πηγές που θέλετε και φορτώνει όποιον θέλετε (σε αντίθεση με το PCT που αν ήταν λάθος συγχρονισμένος δεν μπορούσα να τον αλλάξω). Ξέρω, είναι λίγα παραπάνω κλικ, το στήσιμο θέλει λίγο ψάξιμο για όποιον δεν είχε ασχοληθεί με το xbmc/kodi (κυρίως για να βρείτε τα repos) αλλά αξίζει τον κόπο! Εγώ το πάλεψα 4 ώρες. Δεν τα κατάφερα. Δε σώζεται η υπόθεση εκεί. Το popcorn ήταν σωτηρία για τους γονείς μου. Ούτε να τους κατεβάζω την ταινία, ούτε να τους βρίσκω τους υπότιτλους. Πατούσαν 2 κουμπιά και βλέπανε έργο/σειρά. Το kodi υποτίθεται ότι έχει έναν οδηγό κάπου εδώ στο insomnia, βήμα - βήμα το πήγα, έφαγα 4 ώρες και τελικά κατέληξα καλύτερα να κατεβάσεις το torrent και να το ανοίξεις με bsplayer που βάζει και τους υπότιτλους, παρά να περάσεις αυτήν την (άχρηστη) οδύσσεια...
dimitris21gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Βάλτε το strem παίδες. Σαν το popcorn είναι. Και φορτώνει και πιο γρήγορα την ταινία!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα