Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, στο ταμπλετ ενος φιλου (galaxy tab 3 ή tab s, δεν θυμαμαι). Καλα τα παει, απλα αργει να ξεκινησει το κατεβασμα της ταινιας.

• Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλαμε παντα για αυτο που δινει το popcorntime.io ετσι? Γιατι καποτε, ναι το παραδεχομαι :P, ειχα βαλει και την απατη που δινει το popcorn-time.se.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μία χαζή ερώτηση: Είδα το θέμα και κατέβασα κι εγώ το popcortime. Πραγματικά ενθουσιάστηκα με όσα προσφέρει. Δεν υπάρχει κάποιου είδους συνδρομή, έτσι; Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη;

Δημοσ.

Μιλαμε παντα για αυτο που δινει το popcorntime.io ετσι? Γιατι καποτε, ναι το παραδεχομαι :P, ειχα βαλει και την απατη που δινει το popcorn-time.se.

εγω παντος στο ανδροιδ βοχ εχω βαλει το popcorntime.se .

Παλαιοτερα που ειχα δοκιμασει το popcorntime.io δεν ειχε να κατεβασεις την ταινια και να την δεις μετα, ενω με το .se, βαζω 3-4 ταινειες/σειρες και κατεβαινουν και της βλεπω offline.

Δημοσ.

Ναι το .io έχω, ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μία χαζή ερώτηση: Είδα το θέμα και κατέβασα κι εγώ το popcortime. Πραγματικά ενθουσιάστηκα με όσα προσφέρει. Δεν υπάρχει κάποιου είδους συνδρομή, έτσι; Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη;

Όχι φίλε δεν ειναι ελεύθερη την πάτησες, καταγράφεται η ip σου και στέλνεται στον πάροχο σου και μέσω αυτού θα σου έρθει να πληρώσεις με την εφορία ή κάποιο λογαριασμό ...

.............................

Αστειεύομαι φυσικά... τι να πληρώσεις βρε και πώς ακριβώς;;;

Είναι free το προγραμματάκι και όντως πολύ καλό, μου το είχε δείξει ένα φιλαράκι πριν κάμποσο καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ρε γαμώτο σε torrents που έχουν πολλούς seeders, μερικές φορές τα παίζει χωρίς κανένα κόλημα και μερικές άλλες κολάει ανα τακτά χρονικά διαστήματα;

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι μπορεις να βλεπεις οποιοδηποτε σημειο της ταινιας θελεις. Δε ξερω πως λειτουργει αυτο σε συνδιασμο με τα torrent, αλλα ειναι πολυ βολικο!

Καλυτερα ειναι με popcorn ή vlc;

Το netflix που λενε, εχει καλυτερης ποιοτητας ταινιες; Μπορεις να βλεπεις ακομα και ταινιες που προσφατα εχουν παιξει στον κινηματογραφο; Με τους Ελληνικους υποτιτλους τι παιζει;

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι μπορεις να βλεπεις οποιοδηποτε σημειο της ταινιας θελεις. Δε ξερω πως λειτουργει αυτο σε συνδιασμο με τα torrent, αλλα ειναι πολυ βολικο!

Λειτουργεί περίπου σαν το youtube. Αν προλάβει και κατεβάσει όλη την ταινία, τότε απλά την βλέπεις από τον δίσκο. Αν δεν πρόλαβε τότε προσπαθεί να κατεβάσει από εκείνο το σημείο και μετά.

Το netflix που λενε, εχει καλυτερης ποιοτητας ταινιες;

Ναι...

Μπορεις να βλεπεις ακομα και ταινιες που προσφατα εχουν παιξει στον κινηματογραφο;

Εξαρτάται από τα δικαιώματα της ταινίας. Πάντως από τις ταινίες του Οκτωβρίου 2015 ξεχωρίζουν οι παρακάτω:

2001 Space Oddyssey

Batman Begins

kill bill 1

Rambo: The First Blood

Bill & Ted’s Excellent Adventure

Rosemary’s Baby

Saw 1

Top Gun

Snowpearcer (ουάου! ταινία του 2014)

Οπότε, βγάλε συμπεράσματα!!

Λίστα με τις ταινίες και τα show:

http://www.allflicks.net/

Με τους Ελληνικους υποτιτλους τι παιζει;

Νομίζω ότι το παρακάτω απαντάει στο ερώτημά σου.

Sorry, Netflix is not available in your country (Greece) yet.

Enter your email & we'll let you know when Netflix is available.

Δημοσ.

Το ξερω οτι δεν επιτρεπεται στην Ελλαδα με proxy ολα γινονται. Οποτε ισως υπαρχει και τροπος να προσθετεις υποτιτλους.

Δημοσ.

Το ξερω οτι δεν επιτρεπεται στην Ελλαδα με proxy ολα γινονται.

Το επισήμανα γιατί, αφού δεν παίζει στην Ελλάδα δεν θα έχει και υπότιτλους και όχι για το ότι απαγορεύεται. Η παράκαμψη με proxy είναι γνωστή αλλά δεν επιλύει την έλλειψη υπότιτλων από μέρους του netflix.

Οποτε ισως υπαρχει και τροπος να προσθετεις υποτιτλους.

Όσο γι' αυτό...

https://emladenov.wordpress.com/2011/10/16/how-to-add-subtitles-to-movies-streamed-in-netflix/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι..

κατεβασα το popcorn πριν 2 μερες..εχω δει 3-4 ταινιουλες και ολα κομπλε

πηγα σημερα να δω το mission impossible rogue nation..

στην αρχη μια χαρα...τελεια εικονα και ελληνικους υποτιτλους..αφου εχω δει τα πρωτα 20 λεπτα περιπου καταλαθος κλεινω την ταινια..

οκ λεω...την ξανα ανοιγω και δεν μπορουσα να βαλω υποτιτλους..εκει που διαλεγεις υποτιτλους μου ειχε το subtitles off και το custom subtitles..λεω τι παιζει και ανοιγω μια αλλη ταινια και δεν ειχα προβλημα εκει..λεω κατι θα κολλησε και διαγραφω το προγμαμμα και το ξανα κατεβαζω αλλα και παλι τιποτα..δοκιμασα να κατεβασω υποτιτλους και να τους περασω αλλα δεν εμφανιζονταν σωστα..

τι πρεπει να κανω?

καμια ιδεα?

Δημοσ.

Εμενα παλι μου βγαζει κατι 'Το απομακρυμενο API δεν ανταποκριθηκε' και τσεκαρε το popcorntime.io που δεν το ανοιγει καθολου!

Παει....το 'εφαγαν και αυτο??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...