trelos3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Oi dns ενημερώνονται άμεσσ. Το domain σας δεν κάνει pointing στους nameservers μας αυτή τη στιγμή,
kormos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Το domain σας δεν κάνει pointing στους nameservers μας αυτή τη στιγμή, Α τόσο καλά… Έχω dedicated server και μπορώ να σε ενημερώσω πως γίνεται άμεσα η ενημέρωση, προφανώς έχουν κάποιο θέμα η εταιρεία hosting
aledjo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 βαζεις dns ns1.hostinger.gr ns2.hostinger.gr ns3.hostinger.gr ns4.hostinger.gr και σε 3-4 ωρες ειναι ετοιμο να δουλεψει
trelos3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 βαζεις dns ns1.hostinger.gr ns2.hostinger.gr ns3.hostinger.gr ns4.hostinger.gr και σε 3-4 ωρες ειναι ετοιμο να δουλεψει παμε τωρα να χαρουμε λιγο βολτουλα αν και ο καιρος ειναι χαλια και οταν επιστρεψουμε με την νεα χρονια πιστευω ολα καλα ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια...
kormos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 παμε τωρα να χαρουμε λιγο βολτουλα αν και ο καιρος ειναι χαλια και οταν επιστρεψουμε με την νεα χρονια πιστευω ολα καλα ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια... Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις
trelos3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους τους insomniacs. έκανα αυτά που μου προείπατε πιο πάνω αλλα δεν λειτουργεί το ftp για ανέβασμα αρχείων.μήπως παίζει κάτι με τον dns?
kormos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους τους insomniacs. έκανα αυτά που μου προείπατε πιο πάνω αλλα δεν λειτουργεί το ftp για ανέβασμα αρχείων.μήπως παίζει κάτι με τον dns? Καλημέρα, Καλή Χρονιά! Μήπως "παίζει" κάτι με το σερβερ;
trelos3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, Καλή Χρονιά! Μήπως "παίζει" κάτι με το σερβερ; πείραξα μόνο τους dns τώρα που το κοιτάω λέει κατι απο 12-72 ώρες αλλα πλέον δεν μ βγάζει σφάλμα οτι δεν κάνει point στον σερβερ τους
kormos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 πείραξα μόνο τους dns τώρα που το κοιτάω λέει κατι απο 12-72 ώρες αλλα πλέον δεν μ βγάζει σφάλμα οτι δεν κάνει point στον σερβερ τους Όπως εχει προαναφερθεί θέλει το πολύ 3-4 ώρες για την ενημερωση τους! , συνεπώς αν παίρνεις τέτοιο μήνυμα κάνε λίγο υπομονή ακόμα!
trelos3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Όπως εχει προαναφερθεί θέλει το πολύ 3-4 ώρες για την ενημερωση τους! , συνεπώς αν παίρνεις τέτοιο μήνυμα κάνε λίγο υπομονή ακόμα! έχω να χάσω τίποτα?? αλλιώς θα πάω σε έναν απλό hoster με λίγα λεφτά να κάνω την δουλειά μου
trelos3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 κανε ενα restart το router σου το έχω κάνει. θα δώ σε λίγακι πάλι τώρα ήρθε η ώρα της μάσας
te0ne Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μια καλη δωρεαν υπηρεσια ειναι το http://www.serversfree.com/ .Σου δινει δωρεαν web hosting 10gb, 10gb bandwidth και ενα subdomai του τυπου tonoma.bugs3.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα