Προς το περιεχόμενο

Marco Polo (2014) Tv Series

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στο 7ο και συμφωνω οτι παει πιο αργα απο την 1η , ισως το περιμενα να ειναι και λιγο καλυτερο

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση κρινοντας απο τα 2 πρωτα επεισοδια  της σεζον πως εχουμε ποιοτικη αναβαθμιση    της παραγωγης ,φαινεται δλδ να εχει αυξηθει το budget  απο τα γυρισματα σε εξωτερικους χωρους ,στα σκηνικα κυριως αλλα και στα κοστουμια .

Προτεινω να την βλεπεται σε οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα μπορειτε να την βρειτε γιατι φαινονται πολλες λεπτομερειες που κανουν την σειρα εντυπωσιακη .

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει πολυ δυνατο το 9ο επεισοδιο ειχε μαχη ,εξελιξη της ιστοριας, ανατροπες,  πολυ καλη εισαγωγη  για season finale .

Δημοσ.

Ο 'χορος' του thousand eyes με την lotus παίζει να είναι ότι πιο ερωτικό έχω δει στην TV τα τελευταία χρόνια.

• Like 3
Δημοσ.

Ο 'χορος' του thousand eyes με την lotus παίζει να είναι ότι πιο ερωτικό έχω δει στην TV τα τελευταία χρόνια.

Σιγουρα πολυ ποιητικη σκηνη η λυρικη τους χορογραφία, θυμισε ερωτικη ιστορία στυλ house of flying daggers
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγαπάμε Μάρκο Πόλο.

Όταν εμφανιζόταν ο Jingim τραγούδαγα το σας "χαϊδεύει ο Λέτο", ενώ κι ο Μάρκο Πόλο φέρνει λίγο του Στραματσιόνι! :eek:

ΑΛΛΑ η ιστορία ήταν λίγο μικρή για να γεμίσει τα 10 επεισόδια έτσι κάπου στη μέση πέσαν 2-3 φιλεράκια μπας και καλυφθεί το πράγμα.

Τα production values ανέβηκαν, η φωτογραφία ήταν σε πολύ ψηλά επίπεδα και αξίζει να δει κανείς και τη δεύτερη σεζόν. Δεν πρόκειται να χάσει την ώρα του.

Απλά είναι πιο κάτω από την πρώτη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελος η 2η σεζον. Χειρότερη από την 1η και πολύ αδυναμα τα side stories. Παραμενει ευχαριστη η σειρα παντως. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...