CarbonFibre Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Αρκετά καλή παραγωγή με ένα μεγάλο ελάττωμα το οποίο είναι ο πρωταγωνιστής της δυστυχώς. Άχρωμος και αδιάφορος. Αξίζει να την δείτε όμως κατά την άποψη μου.
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Την τελειωσα, μας αφησε με cliffhanger στο τελος για την επομενη σεζον τα γυρισματα της οποιας αν δεν κανω λαθος εχουν εγκριθει .
Inler Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Την ειδα και εγω ολη...Εξαιρετικη η πρωτη σεζον....Ξερουμε ποτε βγαινει η 2η;
rapidrag Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Είδα το τελευταίο επεισόδιο χθές. Μου άρεσε αρκετά αλλά ο πρωταγωνιστής, όπως είπανε και προηγούμενοι, άχρωμος σαν να μην ταιριάζει. Κανονικά δεν έπρεπε να λέγεται Μάρκο Πόλο αλλά Κουμπλάι Χαν ή κάτι τέτοιο. Οι ηθοποιοί που παίζουν τον Κουμπλάι Χαν και τον κινέζο καγκελλάριο είναι πολύ καλοί. Ψάχνοντας εάν θα δοθεί δεύτερη σεζόν βρήκα μια συνέντευξη του "Γιουσούφ" http://www.hollywoodreporter.com/news/lucy-star-amr-waked-talks-745342 Did Marco Polo look likely to lead to further seasons?For sure. From the beginning of the reading, you understand that this can’t stop here. They’ve stopped very early in the story – there’s a whole lot of sequences that will follow the actions that happened in season one. I think they can do three of four seasons. Marco Polo is such a rich story. There are so many wars with Mongolia and China.
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 1η Ιουλίου η καινούρια σεζόν παιζει και να ειναι καλυτερη αυτη η σεζον απο την προηγουμενη [απο το trailer].
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μας εσκασε και αυτο μεχρι να βγει η καινουρια σεζον...
CarbonFibre Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ξεκίνησα τη 2η σεζόν. Μέχρι στιγμής πολύ καλά πάει.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ξεκίνησα τη 2η σεζόν. Μέχρι στιγμής πολύ καλά πάει. ειμαι στο δευτερο και μπορω να πω οτι ισχυει
michael92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Είμαι στο 6ο επεισόδιο και μου φαίνεται λίγο αργό το pacing σε σχέση με την πρώτη season. Βλέπεται ευχάριστα πάντως.
CarbonFibre Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Χορταίνει το μάτι σου πάντως με την εικόνα σε 4Κ HDR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα