aklostr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Κι εδώ email ότι είναι έτοιμο για αποστολή. Αρ. παραγγελίας 10182296.
Konstantin77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 επείσης, έτοιμη για αποστολή με νούμερο λίγο μικρότερο από τον προηγούμενο. πάντωςκαλό θα ηταν να στέλνονται με pm σε έναν αξιόπιστο τα νούμερα και αυτός να αποδεσμέυει περιορισμένες πληροφορίες (πχ αν υπάρχουν μικρότερα ή μεγαλύτερα από κάποιον που παρελαβαν κανονικα κτλπ) ειναι βλακεια αν παρακολουθουν το φορουμ απο το μαγαζί να τα δινουμε ετσι τα στοιχεια μας... λεω εγω.
Wayward Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα πάλι μου είπαν πως δεν έχουν κομμάτια από τον προμηθευτή και ούτε θα φέρουν... πραγματικά ό,τι να'ναι και καμία αξιοπιστία. Τώρα πια δε θέλω να τους δώσω ούτε τα 94€ οπότε ακύρωσα την παραγγελία. Προτιμώ να δώσω τα διπλά χρήματα σε κάποια σοβαρή επιχείρηση. 1
sakks80 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 μου ρθε και μενα μηνυμα οτι το προιον ειναι ετοιμο για αποστολη μετα το χθεσινο τηλεφωνημα που τους εκανα και μου λεγε τα δικα του οτι δεν υπαρχει κτλ κτλ.
EvilEyes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ήρθε και σε μένα το email που λέει ότι είναι έτοιμο για αποστολή.
kostass__ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Παρακολουθω το θεμα με ενδιαφερον. Απο οτι καταλαβαινω οσα παιδια τους έτριξαν τα δοντια καταφεραν κατι; εγω δεν εχω παραγγειλει αλλα γουστάρω που με τσαμπουκα και 1520 κτλ επιτελους γινονται τα αυτονοητα. Δηλαδη η εκτελεση της παραγγελιας! 1
mourtias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 μόλις μου τη φέρανε. Φυσικά δεν την έχω ανοίξει ακόμη να σας πω πως είναι αλλά μάλλον το βραδάκι θα τη δοκιμάσω. Μου έκανε εντύπωση που δεν έχει το κουτί κάποια ταινία ασφαλείας αλλά δεν μου φαίνεται ανοιγμένη και μάλλον έτσι θα έρχεται από το εργοστάσιο. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. καλά θα τρελαθούμε!!! τώρα την άνοιξα και έχει μέσα και το εξάρτημα για τα μακαρόνια. Εγώ νόμιζα ότι ήταν εξτρά. 1
EvilEyes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 μόλις μου τη φέρανε. Φυσικά δεν την έχω ανοίξει ακόμη να σας πω πως είναι αλλά μάλλον το βραδάκι θα τη δοκιμάσω. Μου έκανε εντύπωση που δεν έχει το κουτί κάποια ταινία ασφαλείας αλλά δεν μου φαίνεται ανοιγμένη και μάλλον έτσι θα έρχεται από το εργοστάσιο. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. Φιλε μου απο ποιοτητα κατασκευης πως σου φαινεται; Κατα τη γνωμη σου αξιζει τα λεφτα της; Το οτι ειχε και το εξαρτημα για τα μακαρονια μονο θετικο ειναι.
sakks80 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 μόλις μου τη φέρανε. Φυσικά δεν την έχω ανοίξει ακόμη να σας πω πως είναι αλλά μάλλον το βραδάκι θα τη δοκιμάσω. Μου έκανε εντύπωση που δεν έχει το κουτί κάποια ταινία ασφαλείας αλλά δεν μου φαίνεται ανοιγμένη και μάλλον έτσι θα έρχεται από το εργοστάσιο. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. καλά θα τρελαθούμε!!! τώρα την άνοιξα και έχει μέσα και το εξάρτημα για τα μακαρόνια. Εγώ νόμιζα ότι ήταν εξτρά. φιλε φτιαξε κανα μακαρονι για βραδυ και πες μας αν βγηκαν καλα.ταινια ασφαλειας συνηθως δεν εχουν τετοιες ηλεκτρικες συσκευες οπως και οι καφετιερες κτλ
mourtias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου απο ποιοτητα κατασκευης πως σου φαινεται; Κατα τη γνωμη σου αξιζει τα λεφτα της; Το οτι ειχε και το εξαρτημα για τα μακαρονια μονο θετικο ειναι. Η κατασκευή για τα χρήματά της και για τα δύο χρόνια εγγύηση, νομίζω αξίζει το κάθε €. Το σώμα είναι όντως αλουμίνιο , έχει βεντούζες για πόδια, η κανάτα είναι γυάλινη βαριά και αφού δίνει στη συσκευασία και το εξάρτημα για τα μακαρόνια τί να πώ, τα πάντα όλα.
aklostr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ... τί να πώ, τα πάντα όλα. Αφου παρελαβες, καλο θα ηταν κι ενα like στον topic starter αλλα και στον johnbond για το 5ευρο. 1
mourtias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αφου παρελαβες, καλο θα ηταν κι ενα like στον topic starter αλλα και στον johnbond για το 5ευρο. έχεις δίκιο.
trabakoulas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Από θόρυβο, που λένε ότι είναι υπερβολικά θορυβώδης πως πάει;Καλορίζικη!!
maxdore217 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα μου λέει τώρα Υπό επεξεργασία (!)
mourtias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Από θόρυβο, που λένε ότι είναι υπερβολικά θορυβώδης πως πάει; Καλορίζικη!! από το μίξερ χειρός της γυναίκας μου πιο ήσυχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα