Lecter D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Γινεται απο τα ατομα τα οποια τους ειπαν οτι θα παραλαβουν να μας δωσουν αριθμο παραγγελιας να δουμε αν ισχυει η προτεραιοτητα τουλαχιστον ;
manosfp Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι λόγω αυξημένης ζήτησης περιμένουν νέα παρτίδα αύριο και ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχω παραλάβει. Παράγγειλα 10 λεπτά μετά τη δημοσίευση της προσφοράς. Επίσης να κάνω μια υπόθεση, επειδή σχεδόν ταυτόχρονα έκανε παραγγελία και ένας φίλος,την οποία του ακύρωσαν, πιστεύω ότι δίνουν βαρύτητα στους καλούς πελάτες γιατί εγώ τους έχω σκάσει κάποια χιλιάρικα ενώ αυτός γράφτηκε τη μέρα εκείνη...
mourtias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Γινεται απο τα ατομα τα οποια τους ειπαν οτι θα παραλαβουν να μας δωσουν αριθμο παραγγελιας να δουμε αν ισχυει η προτεραιοτητα τουλαχιστον ;10182368Το μεσημέρι μου είπαν ότι βρήκαν το δικό μου τελευταίο κομμάτι. Μετα απο 10 τηλεφωνα , και τα γνωστα , μου ειπαν οτι ενα απο τα 2 γνωστα προιοντα , και 10ε κουπονι για την επομενη αγορα ( αστειοι οπως παντα ) Αν θελω να συνεχισω με καταγγελια , πρεπει να ζητησω γραπτως το ολο θεμα ; Όχι. Μόνο τα mail να κρατήσεις και να τα επισυνάψεις. Εγώ σε αντίστοιχη καταγγελία στη VODAFONE για θέμα εγγύησης και αντικατάστασης τηλεφώνου μετα την καταγγελία μου στη Γ.Γ.Καταναλωτη κάναν τούμπες να με εξυπηρετήσουν. Τα πρόστιμα φαίνεται ότι είναι αυστηρά. Μόνο αυτό καταλαβαίνουν.
manosfp Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τα πάντα όλα. Πήρε και ο φίλος τηλέφωνο και ο υπάλληλος ήταν απόλυτος. "Δεν υπάρχει πλέον και ούτε πρόκειται να ξαναερθει". Δίνω δεκα ευρω σε όποιο τραβήξει ένα βιντεακι με το προϊόν διαθέσιμο σε κατάστημα μαζί με μια εφημεριδα της μέρας. Αυτή τη φορά θα έχουμε παρατράγουδα... 2
axlgk Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι λόγω αυξημένης ζήτησης περιμένουν νέα παρτίδα αύριο και ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχω παραλάβει. Παράγγειλα 10 λεπτά μετά τη δημοσίευση της προσφοράς. Επίσης να κάνω μια υπόθεση, επειδή σχεδόν ταυτόχρονα έκανε παραγγελία και ένας φίλος,την οποία του ακύρωσαν, πιστεύω ότι δίνουν βαρύτητα στους καλούς πελάτες γιατί εγώ τους έχω σκάσει κάποια χιλιάρικα ενώ αυτός γράφτηκε τη μέρα εκείνη... Δεν παιζει αυτο γιατι και εγω γραφτηκα την ιδια μερα και παραλαμβανω παρασκευη.
maxdore217 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Tώρα που έριξα μια ματιά στην παραγγελία μου για να δω τι θα κάνω με αυτούς ,βλέπω ότι λέει : H παραγγελία σας εστάλη. Δεν είχε δει τι έλεγε νωρίτερα αλλά μάλλον φαίνεται ότι το 1 και μοναδικό υπάρχει ακόμα. Αυτό με τους παλιούς πελάτες δεν ισχύει με την καμία όμως ... εμένα μάλιστα απ την τελευταία φορά δεν θα έπρεπε να με είχαν αφήσει να ρίξω παραγγελία καθόλου γιατί αυτήν θα έβλεπαν άλλη εικόνα.
PETROS13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Tώρα που έριξα μια ματιά στην παραγγελία μου για να δω τι θα κάνω με αυτούς ,βλέπω ότι λέει : H παραγγελία σας εστάλη. Δεν είχε δει τι έλεγε νωρίτερα αλλά μάλλον φαίνεται ότι το 1 και μοναδικό υπάρχει ακόμα. Το εστάλη σημαίνει ότι στάλθηεκ η εντολή για την παραγγελία και όχι τα ήδη που έχει κάποιος παραγγείλει
maxdore217 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Το εστάλη σημαίνει ότι στάλθηεκ η εντολή για την παραγγελία και όχι τα ήδη που έχει κάποιος παραγγείλει Πιθανόν να είναι αυτό που λες , αλλά ο τρόπος που το δείχνει είναι σαν να έχουν στείλει την παραγγελία , αφού μετά έχει μόνο μια επιλογή και είναι επιστροφή προϊόντος! ( ακόμα και αυτό αν είναι έτσι μπακαλοδουλειά δείχνει).
EvilEyes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 10182322 είναι ο δικός μου αριθμός παραγγελίας. Περιμένω αύριο να μου σταλεί.
PETROS13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πιθανόν να είναι αυτό που λες , αλλά ο τρόπος που το δείχνει είναι σαν να έχουν στείλει την παραγγελία , αφού μετά έχει μόνο μια επιλογή και είναι επιστροφή προϊόντος! ( ακόμα και αυτό αν είναι έτσι μπακαλοδουλειά δείχνει). Από Κυριακή ή Δευτέρα γράφει το ίδιο και σε μένα δεν μπορεί να ναι κάτι άλλο
trabakoulas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 10182322 είναι ο δικός μου αριθμός παραγγελίας. Περιμένω αύριο να μου σταλεί. εγώ έχω μικρότερο αριθμό παραγγελίας κι εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν δεν υπάρχει κτλ. και μου αντιπροτείνανε μόνο μία, αυτή της Russell Hobbs Οπότε "σειρά προτεραιότητας" στις παραγγελίες ΔΕΝ τηρείται Τους αντιπρότεινα μια άλλη, μου είπαν δεν γίνεται κτλ.. τα κλασσικά δεν ακύρωσα όπως διακριτικά με πιέσανε και σκέφτομαι μήπως κάνω από τώρα καταγγελία
sakks80 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ειναι πολυ απλο πριν βγαλουν την προσφορα να γνωριζουν τι στοκ εχουν στην αποθηκη και να βαλου εναν counter ετσι ωστε οταν πιασει το οριο των τεμαχιων να το βγαζει μη διαθεσιμο το προιον.προφανως και αφησαν ανεξελεγκτα κοσμο να κανει παραγγελια για να αντιπροτινουν μετα τις πλαστικουρες που πραγματικα ηθελαν να δωσουν σε προσφορα σε αυτη την τιμη.την αλλη την roussel την πλαστικουρα την εχουν σε αθφονια να την δωσουν σε ολους την καλη ομως της προσφορας δεν την εχουν.αν δεν εξυπηρετηθουν ολοι με το προιον που εκαναν παραγγελια η με ισαξιο η καλυτερο αρνητικη skroutz και καταγγελια στην προστασια καταναλωτη για παραπλανητικη διαφημιση με σκοπο να σμπρωξουν κατι αλλο.
paolinio6 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Προϊόν: 1 εως 1 Τεμάχια: 1 Απεστάλει: 14.12.2014 Αριθμός παραγγελίας: 5010182300 Το προϊόν παρελήφθη από το κατάστημα. Tο ειδα σημερα. Πλακα με κανουν σιγουρα.....
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα με πήραν τηλέφωνο να μου προτείνουν στην ίδια ακριβώς τιμή μια κουζίνομηχαμη παρόμοιων specs. Δεν είχα χρόνο για κουβέντα τότε στο τηλέφωνο και τους είπα να μου στείλουν την αντιπρόταση σε εμαιλ... Το εμαιλ δεν ήρθε ποτέ...
elias1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 μολις μου εστειλαν email οτι το προιον ειναι ετοιμο για αποστολη για να δουμε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα