Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκυρο και σε μένα με τις δύο προαναφερθείσες αντιπροσφορές. Εγώ με τη σειρά μου πρότεινα ένα της kennwood και δεν το αρνήθηκαν είπαν ότι θα με ειδοποήσουν. Εάν αρνηθούν ακυρώνω τη παραγγελία.

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άκυρο και σε μένα με τις δύο προαναφερθείσες αντιπροσφορές. Εγώ με τη σειρά μου πρότεινα ένα της kennwood και δεν το αρνήθηκαν είπαν ότι θα με ειδοποήσουν. Εάν αρνηθούν ακυρώνω τη παραγγελία.

Ποιό της Kenwood έτσι από περιέργεια?

Δημοσ.

πηγα μετα το ακυρο που μου ειπαν στο mediamarkt σταυρουπολης και υπήρχε η μηχανη στα 199,99 με το εξαρτημα για τα μακαρονια.Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι αλλο το ηλεκτρονικό κατάστημα και άλλο τα λοιπα!!! και στο ραδιόφωνο εχουν διαφημιση που λεει κανε παραγγελία στο .gr και πανε παρέλαβε απο κατάστημα. Πολυ δουλεμα ...

Αντιπροτεινα ενα ωραιο kenwwood 279 euro ειχε και εφαγα ακυρο παλι...

Δημοσ.

πηγα μετα το ακυρο που μου ειπαν στο mediamarkt σταυρουπολης και υπήρχε η μηχανη στα 199,99 με το εξαρτημα για τα μακαρονια.Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι αλλο το ηλεκτρονικό κατάστημα και άλλο τα λοιπα!!! και στο ραδιόφωνο εχουν διαφημιση που λεει κανε παραγγελία στο .gr και πανε παρέλαβε απο κατάστημα. Πολυ δουλεμα ...

Κάνε μια καταγγελία στο "Συνήγορο του καταναλωτή" φίλε μου και θα σε παρακαλάν να το παρεις το kenwwood. Σε μένα με τη βονταφον δούλεψε.
Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο σημερα μετα το παραγγελια εσταλη και μου αντιπροτειναν 2 μοντελα μικροτερης αξιας απο την παραγγελθεισα.Δεν δεχθηκα.Η χρεωση στην πιστωτικη εχει προχωρησει στο σταδιο δεσμευσης του ποσου,αν τελικα με χρεωσουν χωρις να παραλαβω το προϊον τοτε θα φανε μηνυση για απατη.Αυτη ειναι  εταιρεια με  φανταστικες προσφορες, κυριολεκτικα ομως

post-46785-0-86982000-1418751039_thumb.jpg

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο σημερα μετα το παραγγελια εσταλη και μου αντιπροτειναν 2 μοντελα μικροτερης αξιας απο την παραγγελθεισα.Δεν δεχθηκα.Η χρεωση στην πιστωτικη εχει προχωρησει στο σταδιο δεσμευσης του ποσου,αν τελικα με χρεωσουν χωρις να παραλαβω το προϊον τοτε θα φανε μηνυση για απατη.Αυτη ειναι  εταιρεια με  φανταστικες προσφορες, κυριολεκτικα ομως

Η χρέωση θα ακυρωθεί..Μην ανησυχείς.

Δημοσ.

παιδιά πριν από λίγο πήραν κι εμένα για ακύρωση. Μου αντιπρότειναν κάτι μ@λ@κιες και τους ξαναπείρα πίσω και τους είπα τη δικιά μου πρόταση, αυτή: 

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/KENWOOD-KM-416-AT338,99452,481028,1293421.html?langId=-18

Τους απείλησα για καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή, για εξαπάτηση. Μόνο αυτό καταλαβαίνουν παιδιά. Μην τους λυπάστε καθόλου. Απειλήστε τους με καταγγελία και απαιτήστε κάποιο προϊόν ανάλογων χαρακτηριστικών ή και καλύτερων με την παραγγελία σας. 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι off topic. Ο κωδικός που χρησιμοποιήθηκε εδώ, μπορεί να μπει και σε παραγγελία άλλου προϊόντος και θα αφαιρέσει πέντε ευρώ;

Δημοσ.

Πάντως σχετικά με το αρχικό προϊόν που είχαν (και από δικό τους λάθος δεν έχουν απόθεμα να ικανοποιήσουν την ζήτηση αλλά και τις παραγγελίες που έγιναν )  ... μόνο αυτό εδώ έρχεται περίπου σε ίδια χαρακτηριστικά και δυνατότητες οπότε θα πρέπει να το δούνε καλύτερα αυτό που ζητάς γιατί η αντιπρόταση αυτή είναι πέρα μα πέρα λογική!

Την αλήθεια σου είπαν '' Ότι δηλαδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται!'' είχα μπλέξει παλιότερα σε προηγούμενη προσφορά με τον ssd και ήταν σαν να μιλάω με τον τοίχο , στο τέλος βέβαια βρέθηκε η άκρη  B) .

Για την ιστορία και εμένα μου έκαναν αντιπρόταση μόνο αυτό :

https://www.skroutz.gr/s/4071642/Russell-Hobbs-20350-Desire.html

Δημοσ.

Βάλτε ένα (**ΤΕΛΟΣ**) στον τίτλο αν θελετε

Μπήκε!

Να ρωτήσω κάτι off topic. Ο κωδικός που χρησιμοποιήθηκε εδώ, μπορεί να μπει και σε παραγγελία άλλου προϊόντος και θα αφαιρέσει πέντε ευρώ;

Μπορεί, πρέπει πάνω από 50 ευρώ όμως

Σε μένα μόλις έσκασε μεηλ ότι είναι έτοιμο για αποστολή.

Σε έμανα τίποτα ακόμα ... παράξενο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...