Lecter D Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και καλές γιορτές .Αισιο τέλος είχε για μένα τελικά η ιστορια αφού σήμερα παρέλαβα την kenwood KM416 (1141252) άφου δεν είχαν να μου δώσουν την αρχική russel hobbs και δεν δέχτηκα την αντιπρόταση .Ευχαριστώ και γω τον TS και μην ξεχνάτε με επιχειρήματα και ευγενεία παντα βγαίνετε κερδισμένοι . 1
AntiCambeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και καλές γιορτές . Αισιο τέλος είχε για μένα τελικά η ιστορια αφού σήμερα παρέλαβα την kenwood KM416 (1141252) άφου δεν είχαν να μου δώσουν την αρχική russel hobbs και δεν δέχτηκα την αντιπρόταση . Ευχαριστώ και γω τον TS και μην ξεχνάτε με επιχειρήματα και ευγενεία παντα βγαίνετε κερδισμένοι . Σε τι τιμη,99e?
Lecter D Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σε τι τιμη,99e? 94ε , οπως ηταν η αρχικη
AntiCambeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 94ε , οπως ηταν η αρχικη Ενταξει,πηρες πολυ καλη μηχανη σε φοβερη τιμη.Εγω αργησα πολλες ημερες να δω την προσφορα,οταν την ειδα δεν υπηρχε στο link ουτε καν τιμη και επιλογη "στο καλαθι".Καλοριζικη...
silmarien Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω ο πιο κερδισμένος βγήκε της υπόθεσης. Kenwood κορυφη.
Lecter D Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αν θελήσει κάποιος να του στείλω το κείμενο το οποίο έστειλα σαν αίτημα ας μου στείλει pm ή αν δεν υπάρχει θεμα το κάνω ανάρτηση εδώ .
AntiCambeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω ο πιο κερδισμένος βγήκε της υπόθεσης. Kenwood κορυφη. Ισως ειναι καλυτερη και απο την Russel...
crmaris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 την πιο καλή επιλογή έκανες με την Kenwood. Καλοδούλευτη! Εγώ προσπαθώ ακόμη να δω πώς θα ξεμπλέξω με δαύτους..
silmarien Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ισως ειναι καλυτερη και απο την Russel... Αν δεν είναι σαν μηχάνημα καλύτερο τότε ποιοτικά είναι σίγουρα.
dimigar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν είναι σαν μηχάνημα καλύτερο τότε ποιοτικά είναι σίγουρα. Καμία σχέση μεταξύ τους. Μέρα με τη νύχτα.. Μπράβο που τα κατάφερες Lecter D.. 2
manosfp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Αίσιο τέλος και για μένα, πήρα στην ίδια τιμή την kenwood που αναφέρεται παραπάνω. Επαγγελματική αντιμετώπιση...
paolinio6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Αίσιο τέλος και για μένα, πήρα στην ίδια τιμή την kenwood που αναφέρεται παραπάνω. Επαγγελματική αντιμετώπιση... Μπραβο,εγώ τους την είχα κάνει σαν αντιπρόταση και έφαγα πόρτα.. 1
maxdore217 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αν θελήσει κάποιος να του στείλω το κείμενο το οποίο έστειλα σαν αίτημα ας μου στείλει pm ή αν δεν υπάρχει θεμα το κάνω ανάρτηση εδώ . Στείλε μου το κείμενο αν μπορείς edit Σου έκανα προσθήκη σε συζήτηση (είναι και άλλα άτομα εκεί που δεν έχουν παραλάβει αν μπορείς βάλε το κείμενο!) ( χρόνια πολλά σε όλους με υγεία)
alfasss Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας Εγώ είχα κάνει αγορά δεν είχαν διαθεσιμότητα και δέχτηκα αντiπρόταση της moulinex http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/MOULINEX-QA4131,99452,481028,1500291.html?langId=-18#_CE_B1_CE_BE_CE_B9_CE_BF_CE_BB_CE_BF_CE_B3_CE_AE_CF_83_CE_B5_CE_B9_CF_82 στην περιγραφή της οποίας αναφέρονταν ρητά στα περιεχόμενα και τρίφτης κάτι το οποίο επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά! τελικά παρέλαβα πρωιον χωρίς τρίφτη και μετά από 2 τηλέφωνα που με διαβεβαίωναν πως θα τον αποστήλλουν τελικά λαμβάνω αυτό το μέιλ Ευχαριστούμε για την επικοινωνία με την Media Markt.> Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το προιόν δεν συμπεριλαμβάνει τον τρίφτη.> Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση. τι μπορώ να κάνω?
sakks80 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας Εγώ είχα κάνει αγορά δεν είχαν διαθεσιμότητα και δέχτηκα αντiπρόταση της moulinex http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/MOULINEX-QA4131,99452,481028,1500291.html?langId=-18#_CE_B1_CE_BE_CE_B9_CE_BF_CE_BB_CE_BF_CE_B3_CE_AE_CF_83_CE_B5_CE_B9_CF_82 στην περιγραφή της οποίας αναφέρονταν ρητά στα περιεχόμενα και τρίφτης κάτι το οποίο επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά! τελικά παρέλαβα πρωιον χωρίς τρίφτη και μετά από 2 τηλέφωνα που με διαβεβαίωναν πως θα τον αποστήλλουν τελικά λαμβάνω αυτό το μέιλ Ευχαριστούμε για την επικοινωνία με την Media Markt. > Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το προιόν δεν συμπεριλαμβάνει τον τρίφτη. > Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση. τι μπορώ να κάνω? βασικα εκανες λαθος που δεχτηκες να παρεις την moulinex.καποια παιδια απο εδω που δεν παρελαβαν την αρχικη παραγγελια καταφεραν και πηραν την καλυτερη kenwood. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα