paolinio6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Και σε εμένα τώρα γραφει υπό επεξεργασία. Εγώ την είδα στο κατάστημα και απο υλικά κατασκευής ειναι εξαιρετική για 94 ευρώ.για να δούμε ,πάντως τους είπα ότι δεν ακυρωνω να ψάξουν να βρουν.
monkey21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Με έχουν από τη Δευτέρα στο περίμενε. Έχω μιλήσει με 5 αντιπροσώπους κ όλοι μου λένε ότι να'ναι!όχι έγινε λάθος,όχι υπάρχει πρόβλημα κ άλλα διάφορα. Τους είπα βέβαια κ για καταγγελία κ περίμενα τηλ αλλά τίποτα.Πριν από λίγο που μιλησα μου είπαν ότι περιμένουν να παραλάβουν από τον προμηθευτή κ θα ενημερωθώ τηλεφωνικά ποτέ θα σταλεί η για αντιπρόταση.άντε να δούμε...εχω σκασει...υποτίθεται Ότι μιλάμε με μια μεγάλη εταιρεία.
axlgk Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Εγινε και αυτο .με Πηρε τηλ ο μεταφορεας απο media markt για να κλεισουμε ραντεβου αυριο για παραλαβη.
elias1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 με πηραν τηλεφωνο απο την μεταφορικη αυριο 11 με 2 θα παραλαβω την κουζινομηχανη
dimigar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε. Σίγουρα για 94 ευρώ δεν το συζητάμε.. Δεν τη παρήγγειλα διότι έχω ήδη τη Kmix 50 της Kenwood (231 ευρώ) .Από αυτή που δίνει ο ΑΒ τη πλαστικούρα με κουπόνια και καλά..σίγουρα αυτή της Russel που είναι και από μέταλλο. Κάντε και καμία δοκιμή και πέστε μας.. Σημ.:Του ΑΒ η πλαστικούρα: Να και η Russel-Hobbs μεταμορφωμένη σε SHG - Aldi με 1 ευρώ.. http://www.ebay.de/itm/Kuchenmaschine-von-shg-/281530033268?pt=DE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_K%C3%BCchenmaschinen_Mixer_PM&hash=item418c7f6474 Αυτή η ολοκαίνουρια 29 ευρώ http://www.ebay.de/itm/SHG-KM-700-09-Kuechenmaschine-Saftzentrifuge-Mixaufsatz-Zerkleinerer-/141500197829?pt=DE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_K%C3%BCchenmaschinen_Mixer_PM&hash=item20f211abc5&nma=true&si=2%252BbmpWZdQhPTS%252FuCB8XjEL9BMbo%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2014 από dimigar
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Στο μάτι καλό φαίνεται του ΑΒ Επίσης υπάρχουν πλαστικά και πλαστικά. Το οτι είναι κατι απο πλαστικό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είναι υποδεέστερο απο ενα μεταλικό. Με έχουν από τη Δευτέρα στο περίμενε. Έχω μιλήσει με 5 αντιπροσώπους κ όλοι μου λένε ότι να'ναι!όχι έγινε λάθος,όχι υπάρχει πρόβλημα κ άλλα διάφορα. Τους είπα βέβαια κ για καταγγελία κ περίμενα τηλ αλλά τίποτα.Πριν από λίγο που μιλησα μου είπαν ότι περιμένουν να παραλάβουν από τον προμηθευτή κ θα ενημερωθώ τηλεφωνικά ποτέ θα σταλεί η για αντιπρόταση.άντε να δούμε...εχω σκασει...υποτίθεται Ότι μιλάμε με μια μεγάλη εταιρεία. Δεν είναι φίλε μου στο λέω εκ πείρας. Εχει υιοθετήσει την "κακή" Ελληνική νοοτροπία στον τρόπο λειτουργία της. Στην Γερμανία και σε άλλες Ευρωπαικές χώρες ίσως είναι. Δεν το γνωρίζω.
alimentas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 230e το kmix απο που ρε φιλε?? Αυτο ειναι εργαλειο οχι αστεια,οτι κοντινοτερο σε kitchenaid
dimigar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 230e το kmix απο που ρε φιλε?? Αυτο ειναι εργαλειο οχι αστεια,οτι κοντινοτερο σε kitchenaid Από άμαζον Γαλλίας πριν 2 χρόνια (209+16 post+ διαφορά φπα) http://www.amazon.fr/Kenwood-KMX51-Robot-Vitesses-Rouge/dp/B0016SESCQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1418935050&sr=8-1&keywords=kmix+51 Το τέλειον... όλο μέταλλο ακόμα και το κουμπί ταχυτήτων.. Ζυγίζει 9 κιλά.
trabakoulas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Τα 500W του Kmix δεν είναι λίγα όμως; για κουζινομηχανή..;
crmaris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 εμένα έγραφε απεστάλη και τώρα βλέπω υπό-επεξεργασία!!!!
actorgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια υπαλληλου της Markt ,ενω ειχα παρει email ακυρωσης επανεβεβαιωσαν την καλυψη μου στην αρχικη παραγγελια. Έφταιξε ο εκνευρισμος μου στην πρωτη μας επαφη ,η πιστωτικη που πιεζε την κατασταση,γεγονος ειναι οτι ευοδωθηκε η παραγγελια και σε dt χρονο παρελαβα κιολας την αρχικη τους προσφορα.Αυτο που μενει ειναι οτι ο επαγγελματισμος στην χωρα μας ειναι ζητουμενο κι οχι δεδομενο.και πρεπει να κανουμε υπομονη με την μετριοτητα στην παροχη υπηρεσιων σε ολες τις καταστασεις της καθημερινοτητας μας.Επισης καταλαβα οτι η επικληση των δικαιωματων μας ως πολιτες και η προσφυγη μας σε νομικες διαδικασιες βαζει το νερο στ' αυλακι...
paolinio6 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια υπαλληλου της Markt ,ενω ειχα παρει email ακυρωσης επανεβεβαιωσαν την καλυψη μου στην αρχικη παραγγελια. Έφταιξε ο εκνευρισμος μου στην πρωτη μας επαφη ,η πιστωτικη που πιεζε την κατασταση,γεγονος ειναι οτι ευοδωθηκε η παραγγελια και σε dt χρονο παρελαβα κιολας την αρχικη τους προσφορα.Αυτο που μενει ειναι οτι ο επαγγελματισμος στην χωρα μας ειναι ζητουμενο κι οχι δεδομενο.και πρεπει να κανουμε υπομονη με την μετριοτητα στην παροχη υπηρεσιων σε ολες τις καταστασεις της καθημερινοτητας μας.Επισης καταλαβα οτι η επικληση των δικαιωματων μας ως πολιτες και η προσφυγη μας σε νομικες διαδικασιες βαζει το νερο στ' αυλακι... εγω και καταγγελία εκανα , και με πιστωτικη το εχω πληρωσει , και τηλεφωνα οτι δεν το ακυρωνω και δεν με εχουν ενημερωσει για τιποτα.απαραδεκτοι...
sakks80 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 πηρα τηλεφωνο πριν λιγο και μου παν οτι η παραγγελια μου εχει σταλει στην μεταφορικη και μεχρι τεταρτη θα εχω παραλαβει.για να δουμε.
aklostr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, είχε μέσα και το εξάρτημα για τα μακαρόνια (γράφει έξω απ'το κουτι free pasta maker κάτι τέτοιο). Ευχαριστώ πάλι τον PETROS13 αλλά και τον johnbond(-5e)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα