Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, εχω παρει το συγκεκριμενο παιχνιδι για τον Gamer Junior αλλα εχουμε προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι. Μια παιζει κανονικα και μια δεν παιζει και μου βγαζει ''error 80010514''. Τι συμβαινει μηπως ξερει κανεις; Ολα τα παιχνιδια που εχουμε τα παιζει κανονικα χωρις κανενα error καμια φορα. Αυτο πρωτα φορα συμβαινει και το παιχνιδι ειναι φρεσκο, καινουργιο, αγορασμενο απο τα Public. Η κονσολα μου ειναι η 2η φουρνια, το slim δηλαδη με την εκδοση των 250GB και εχω αλλαξει τον σκληρο του με εναν 500GB που δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο. Στο Playstation3 o κωδικος του μοντελου ειναι: CECH-2004B Παρακατω το βιντεο που εχω τραβηξει για να δειτε τι εννοω....
mikele13- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 δοκιμασε τα εξης... 1.σβησε τα game data(αν υπαρχουν) απο την στηλη των games(πιο πανω απο τα save ειναι) 2.μπες recovery mode και κανε 3."Rebuild PS3 Database" και 4."Restore PS3 File System" https://www.youtube.com/watch?v=_2YnGGUOJks και πες μας αν σου δουλεψε. (υπαρχει κ μια υποψια να ειναι το ματακι laser...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα