ElissaiosV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια!! Θα ηθελα την βοηθεια σας! Στο σπιτι μου, στην ιδια τηλεφωνικη γραμμη, υπαρχουν δυο θηρες, μια στο σαλονι κι μια στο δωματιο μου. Εχω βαλει το ρουτερ, στο σαλονι, μαζι με το σταθερο τηλεφωνο μου. Θελω να βαλω εναν δευτερο υπολογιστη στο δωματιο μου, αλλα το σημα δεν φτανει απο το σαλονι στο δωματιο. Και επδ λεφτα δεν υπαρχουν, σκεφτηκα αν υπαρχει τροπος να αξιοποιησω την αλλη θυρα τηλεφωνου, βαζντας ενα δευτερο ρουτερ εκει. Ειναι εφικτο αυτο? Σας ευχαριστω πολυ!!
arc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δεν γίνεται δευτερο modem-router στην ίδια γραμμη Το πιο φθηνό αν πιάνουν τα χέρια σου και αν η εντος σπιτιού τηλεφωνική γραμμή εχει 4 καλώδια ειναι να απομονώσεις τη γραμμή απο την κεντρική και να περάσεις απο εκεί σήμα ethernet, αλλάζοντας τις αναλογές πρίζες. Πιθανότητες πιτυχίες χαμηλες. Εναλλακτικά αγόρασε ένα ζευγάρι Powerlines που το ένα θα ειναι και wifi router. Ψαξε για Powerlines και θα δεις τι ειναι
web_assasin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 και εγω το powerline ετοιμαζομουν να προτεινω.
peeperman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Θα μπορούσες να βάλεις δεύτερο ρούτερ, αλλά θα έπρεπε κάθε φορά να αποσυνδέεις το καλώδιο απο το ένα ρούτερ και να συνδέεις το άλλο. Αλλα βέβαια πρακτικά είναι κουραστικό. Οπότε ενα σετάκι powerlines είναι οτι πρέπει για την περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα