batman_gardiki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 γεια σας!!! όπως βλέπετε πιο κάτω στο σπίτι μου έχω κάποιες συσκευές εικόνας και ήχου οι οποίες με κατάλληλα καλώδια συνδέονται μεταξύ τους και ανάλογα με τις ανάγκες μου τις χρησιμοποιώ. το θέμα μου είναι ότι θέλω να αναβαθμιστώ στο home cinema!!! με το στερεοφωνικό που έχω δεν έχω το ήχο που θα ήθελα απο τα ηχεία που διαθέτει κυρίως κατεβάζω ταινίες και τις βλέπω στο pc που έχω καλύτερο ήχο αφού στην tv τις βλέπω από usb μέσω mpeg4 media player και ίσως δεν βγαίνει ο σωστός ήχος. θα ήθελα όμως και εκεί (στο καθιστικό) να γίνει κάτι καλύτερο με κάποια οικονομική λύση. ερωτήσεις: 1.βάζοντας εκεί ένα sony dvp-ns355 που διαθέτω στα παιδικά δωμάτια και αγοράζοντας έναν radio ενισχυτή με θύρα usb & μικροφώνου (για να βγάζω και το άχτι μου στο καραόκε) και ένα γούφερ θα έλυνα το πρόβλημα; 2.μήπως φταίει το στερεοφωνικό ή δεν έχω το σωστό καλώδιο; 3.απο usb βγαίνει καλώς ήχος; είμαι ανοιχτός σε κάθε καλύτερη λύση λαμβάνοντάς υπ'όψιν πάντα τον οικονομικό παράγοντα ευχαριστώ!!! υ.γ. στερεοφωνικό και dvd έχουν το σήμα του DOLBY υ.γ. το μπάτζετ είναι έως 200€
batman_gardiki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 δύσκολο; σας μπερδεύω κάπου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα