Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 καλά το πήρα χαμπάρι κι εγώ τόσο καθυστερημένα, θα ρίξω μια ματιά στο κατάστημα Wind Βριλησσίων αλλά δεν ελπίζω για κάτι...
kargo130 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εγω πηγα σε ενα καταστημα wind και μου ειπαν ενα κουφο. Μου ειπε οτι δεν ειχε αλλα και οτι θα επρεπε να το παραγγειλει, και της λεω με την ιδια τιμη και μου λεει πως δεν ειναι σιγουρη μιας και δεν ξερει ποτε θα ερθει. Η προσφορα μου ειπε ισχυει μεχρι το τελος της χρονιας αλλα δεν ειναι σιγουρη για παραλαβη πριν οποτε αν ερθει μετα θα πρεπει να πληρωσεις 600€. Δεν επεμεινα μιας και δεν σκοπευα να το παραγγειλω
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εγω πηγα σε ενα καταστημα wind και μου ειπαν ενα κουφο. Μου ειπε οτι δεν ειχε αλλα και οτι θα επρεπε να το παραγγειλει, και της λεω με την ιδια τιμη και μου λεει πως δεν ειναι σιγουρη μιας και δεν ξερει ποτε θα ερθει. Η προσφορα μου ειπε ισχυει μεχρι το τελος της χρονιας αλλα δεν ειναι σιγουρη για παραλαβη πριν οποτε αν ερθει μετα θα πρεπει να πληρωσεις 600€. Δεν επεμεινα μιας και δεν σκοπευα να το παραγγειλω Κανεις την παραγγελια, ζητας αποδεικτικο οτι εκανες την παραγγελια, και οταν επιστρεψεις να το παραλαβεις το παιρνεις στην τιμη που κανονισατε, εκτος αν ειναι φθηνοτερο οποτε τοτε θα το παρεις ακομα πιο φθηνα. Ετσι οριζει ο νομος. Αν σου πουν οτι δεν γινεται να το παραλαβεις στην αρχικη τιμη, αναφορα στη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα