Judgeman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Για το lumia και τη wind εγώ απ'την προσφορά καταλαβαίνω ότι το παίρνεις 599 και σου δίνουν μια δωροεπιταγή wind αξίας 300 Ευρώ...
Nemesis_rds Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, που την εξαργυρωνεις επιτοπου και το παιρνεις 299€.
samth8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Με τις καινούργιες παρτίδες εχει εξαλειφθεί το θέμα με την υπερθέρμανση στο 930(το εχει πάρει φίλος μου και το γνωρίζω απο πρώτο χέρι) Το είχα πάρει Ιούλιο το δικό μου και το σούταρα πίσω για αυτό το λόγο. Άρα προσέξτε αν η παρτίδα είναι απο Σεπτεμβριο και έπειτα η του καλοκαιριού που να αποφεύγεται διότι το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος ήταν πολλά τα κρούσματα με υπερθέρμανςεις. Sent from my iPad using Insomnia Yπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε αν είναι νέα παρτίδα, για παράδειγμα απο τον σειριακό? Δεν πολύ εμπιστεύομαι να ρωτήσω απλά τον πωλητή. Πέρασα σήμερα απο το πλάισιο στο σύνταγμα, και όντως ψιλοέκαιγε το 930
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ειδικα εχουν γεμισει και στις αγγελιες πολλα 930,ειδικα τωρα με την μειωση τιμης τρεχουν να τα πουλησουν οσο μπορουν. Αλλωστε αν το σκεφτεις και αλλως πως γινεται το 930 να ειναι φθηνοτερο και δυνατοτερο σε Specs απο το πιο καινουργιο Lumia 830??http://www.skroutz.gr/s/5535986/Nokia-Lumia-830.html Και βεβαια μιλαω για επισημο καταστημα.
xetasa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα πέρασα από 3 wind και 2 public και δεν υπήρχε ούτε για δείγμα! Μάλιστα από την wind στο mall μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα για να παραγγείλω, ενώ στο public έχει απόθεμα (έτσι δείχνει τουλάχιστον) αλλά θα τηρηθεί λέει σειρά προταιρεότητας... καλά κρασιά! Σαν την προσφορά του Γερμανού με τα iphone είναι και αυτοί, δεν έχουν καθόλου απόθεμα και έβγαλαν και φυλλάδιο!
PaNtErAz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις είδα διαφήμιση στην tv για το 930. Η προσφορά φαίνεται απιστευτη! Θα το βρούμε λέτε;
volleyball Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αυτά είναι τα κινητά σε προσφορά σύμφωνα με τη σελίδα της windhttp://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/hristougeniatika-dora-se-apisteutes-times/ 1
Alexandros74 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, το πήρα σήμερα από Wind.. 299 ... ΑΨΟΓΟ... Είμαι κάτοχος iphone 5S, και πραγματικά θα έχω το iPhone για Δεύτερο... Είμαι σίγουρα fun των WP, αλλά η συσκευή αυτή και σαν κατασκευή και ποιότητα είναι ό,τι καλύτερο έχω κρατήσει... To μόνο που λείπει από το store για εμένα είναι το VRISKO... !! 1
hasiotis_john Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, το πήρα σήμερα από Wind.. 299 ... ΑΨΟΓΟ... Είμαι κάτοχος iphone 5S, και πραγματικά θα έχω το iPhone για Δεύτερο... Είμαι σίγουρα fun των WP, αλλά η συσκευή αυτή και σαν κατασκευή και ποιότητα είναι ό,τι καλύτερο έχω κρατήσει... To μόνο που λείπει από το store για εμένα είναι το VRISKO... !! Καλοδούλευτο αδερφέ ! Φανταστική τιμή είναι και το εργαλείο σούπερ ..., απλά τ' αρνητικά για μένα είναι η μέτρια μπαταρία, η έλλειψη μερικών σημαντικών εφαρμογών και φυσικά που δεν έχει επέκταση μνήμης (αν και τα 32 GB δεν είναι και άσχημα)! Το πήρες ετοιμοπαράδοτο από κάποιο μαγαζί της wind ή τηλεφωνικά! Πες τουλάχιστον από που, μιας και μπορεί να το ψάχνουν και άλλοι! Υ.γ. Αν δεν το γνωρίζεις, σε λίγο καιρό θα πάρεις αναβάθμιση στην κάμερα που θα σου βάλει 4Κ εγγραφή! Βέβαια δεν ξέρω με την θερμοκρασία τι θα γίνει , μιας και η λειτουργία αυτή θα είναι πολύ ενεργοβόρα!
kekos123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Κανενα προβλημα με υψηλες θερμοκρασιες,π.χ σε αναπαραγωγη HD video απο Youtube με Wifi ON ζεσταθηκε καμποσο μετα απο κανα διωρο σχεδον....φυσιολογικα τα επιπεδα θερμοκρασιας και σε καμια περιπτωση το ζεματισμα που εγραφαν οταν πρωτοβγηκε το κινητο....η μπαταρια του επειδη και για αυτη πολυς λογος γινετε ,για ενα μεσο χρηστη τον βγαζει ανετα ολοκληρη την ημερα με αρκετο σερφαρισμα,μουσικη,αναπαραγωγη βιντεο και φωτεινότητα στο 40% περιπου.....απο το NEXUS 5 που ειχα σιγουρα κρατα περισσοτερο.Αν καποιος το θελει να παιζει συνεχως παιχνιδια η να βλεπει συνεχομενα βιντεο μαλλον θα απογοητευθει....! Εκτος των προαναγραφομενων ειναι πανεμορφο και ποιοτικοτατο,στιβαρο και με ισχυροτατα τεχνικα χαρακτηριστικα.....τα Windows θελουν απλα λιγη εξοικείωση...το MS Store πασχει ειναι η αληθεια αλλα ποσοι δε φορτωναμε σκουπιδια απο Android και IOS ? Oι βασικες εφαρμογες που οι περισσοτεροι χρησιμοποιούμε σε καθημερινη βαση ειναι παρουσες κι έπεται συνεχεια κατά πως φαίνεται....για τα χρηματα του φρονώ πως ειναι μια τιμιοτατη επιλογη το 930.
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Κανενα προβλημα με υψηλες θερμοκρασιες,π.χ σε αναπαραγωγη HD video απο Youtube με Wifi ON ζεσταθηκε καμποσο μετα απο κανα διωρο σχεδον....φυσιολογικα τα επιπεδα θερμοκρασιας και σε καμια περιπτωση το ζεματισμα που εγραφαν οταν πρωτοβγηκε το κινητο....η μπαταρια του επειδη και για αυτη πολυς λογος γινετε ,για ενα μεσο χρηστη τον βγαζει ανετα ολοκληρη την ημερα με αρκετο σερφαρισμα,μουσικη,αναπαραγωγη βιντεο και φωτεινότητα στο 40% περιπου.....απο το NEXUS 5 που ειχα σιγουρα κρατα περισσοτερο.Αν καποιος το θελει να παιζει συνεχως παιχνιδια η να βλεπει συνεχομενα βιντεο μαλλον θα απογοητευθει....! Εκτος των προαναγραφομενων ειναι πανεμορφο και ποιοτικοτατο,στιβαρο και με ισχυροτατα τεχνικα χαρακτηριστικα.....τα Windows θελουν απλα λιγη εξοικείωση...το MS Store πασχει ειναι η αληθεια αλλα ποσοι δε φορτωναμε σκουπιδια απο Android και IOS ? Oι βασικες εφαρμογες που οι περισσοτεροι χρησιμοποιούμε σε καθημερινη βαση ειναι παρουσες κι έπεται συνεχεια κατά πως φαίνεται....για τα χρηματα του φρονώ πως ειναι μια τιμιοτατη επιλογη το 930. Ναι το θεμα ειναι οτι αυτο το ζεσταμα που λες ειναι εντονοτερο απο οτι απο το 1520,κυριως αρκετοι λενε λογω της ποιοτητας κατασκευης του. Και για μενα αυτος ειναι και ο λογος που δεν το προτιμησα καθως αν και νεοτερο μοντελο απο το 1520 ηρθε με σοβαρα προβληματα οπως το ζεσταμα λιγο ή πολυ και σημαντικα χαμηλοτερη μπαταρια ενω το κοστος του ηταν υψηλο λογω υποτιθεται την ποιοτητας κατασκευης.Σε αυτη την τιμη ειναι τιμια επιλογη κυριως λογω των υψηλων τιμων που εχουν τα αλλα Lumia αυτη την στιγμη με βαση τα specs τους.
kekos123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ναι το θεμα ειναι οτι αυτο το ζεσταμα που λες ειναι εντονοτερο απο οτι απο το 1520,κυριως αρκετοι λενε λογω της ποιοτητας κατασκευης του. Και για μενα αυτος ειναι και ο λογος που δεν το προτιμησα καθως αν και νεοτερο μοντελο απο το 1520 ηρθε με σοβαρα προβληματα οπως το ζεσταμα λιγο ή πολυ και σημαντικα χαμηλοτερη μπαταρια ενω το κοστος του ηταν υψηλο λογω υποτιθεται την ποιοτητας κατασκευης.Σε αυτη την τιμη ειναι τιμια επιλογη κυριως λογω των υψηλων τιμων που εχουν τα αλλα Lumia αυτη την στιγμη με βαση τα specs τους. προφανως στις πρωτες παρτιδες υπηρχε προβλημε υπερθερμανσης....στο δικο μου δεν εχω κανενα.
Alexandros74 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλοδούλευτο αδερφέ ! Φανταστική τιμή είναι και το εργαλείο σούπερ ..., απλά τ' αρνητικά για μένα είναι η μέτρια μπαταρία, η έλλειψη μερικών σημαντικών εφαρμογών και φυσικά που δεν έχει επέκταση μνήμης (αν και τα 32 GB δεν είναι και άσχημα)! Το πήρες ετοιμοπαράδοτο από κάποιο μαγαζί της wind ή τηλεφωνικά! Πες τουλάχιστον από που, μιας και μπορεί να το ψάχνουν και άλλοι! Υ.γ. Αν δεν το γνωρίζεις, σε λίγο καιρό θα πάρεις αναβάθμιση στην κάμερα που θα σου βάλει 4Κ εγγραφή! Βέβαια δεν ξέρω με την θερμοκρασία τι θα γίνει , μιας και η λειτουργία αυτή θα είναι πολύ ενεργοβόρα! Καλησπέρα, το αγόρασα από WIND Νέα Ιωνία... Αλλά το βρήκα και στην wind στην Πεντέλης, Βριλήσσια. Για κάντε ένα τηλέφωνο..
xetasa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Θεωρητικά ναι. Πρακτικά όχι! Αφού δεν έχει διαθεσιμότητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα