Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα/

προσφατα αγορασα εναν ssd τον intenso top 128.

αλλα οι ταχυτητες ειναι απογοητευτικες..στο read εχω περιπου 220 και στο write 77.

τι μπορει να φταει??

η μητρικη μου ειναι η GA-Z68MA-D2H-B3.

Δημοσ.

καλημερα.

τα εχω κανει ολα αυτα που λεει ο οδηγος..

αυτο ειναι το περιεργο!

επισης αφου δεν ηταν ρυθμισμενο το bios σε ΑΗCI οταν το ενεργοποιησα αρχισε να κολλαει ο υπολογιστης και οταν πηγαινε να φορτωσει τα win πεταγοταν μια μπλε οθονη σε κλασματα δευτερολεπτου και κανει reset και παλι τα ιδια 2-3 φορες..την 4η φορα θα μπει...!!!

Δημοσ.

Πρεπει να εχεις βαλει το sata σου σε θυρα sata2. Κοιτα το sata καλωδιο να καταληγει στην θυρα Sata1 ή τα Sata0 (μαλλον θα εχουν και διαφορετικο χρωμα απο τα υπολοιπα). Επειτα κανε φορματ ξανα, αλλα αυτη τη φορα πρωτα θα βαλεις τον δίαυλο να ειναι AHCI και μετα θα πας να βαλεις τα Windows.

Δημοσ.

Εχεις μαλλον προβλημα με τον AHCI driver. Το AHCI στο BIOS πρεπει οπωσδηποτε να ειναι ενεργοποιημενο.

Παντως ο SSD πρεπει να μπει σε μια απο τις δυο SATAIII (6Gbps) που εχει η μητρικη.

Ξαναπερασε τους drivers της Intel.

Δημοσ.

Εγω πιστεύω οτι του βγαζει τις μπλε οθονες επειδη εβαλε τα windows ενω ο δίαυλος ηταν σε IDE και μετα για να το ξανακανεις AHCI, πρεπει να ξανακανεις φορματ αλλιως νομιζω παντα, πως δεν γινεται να αλλαξεις απευθείας απο τα Windows απο IDE σε AHCI.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γινεται με αλλαγη στην registry,

Αλλα αν θυμαμαι καλα η Microsoft εχει ενα fixit εργαλειο που κανει την ιδια δουλεια.

Μια στιγμη να το θυμηθω

[edit]

Οδηγιες επιδιορθωσης

1. Ξαναβαζεις στο BIOS την λειτουργια IDE/legacy mode

2. Μπαινεις στα Windows και κατεβαζεις το MicrosoftFixit50470.msi απο εδω

http://support.microsoft.com/kb/922976

3. Το τρεχεις με admin rights (αν και μονο του θα σου το ζητησει) και ακολουθεις τις οδηγιες (μαλλον πατας ολο next).

4. Στη συνεχεια κανεις restart και μπαινεις στο BIOS και ενεργοποιεις το AHCI

5. Μπαινεις στα Windows και τα αφηνεις να κανουν την εγκατασταση του AHCI driver που εχουν.

6. Αν θες εγκαθιστας και τους drivers της Intel.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 2
Δημοσ.

το εχω συνδεσει σε μια γαλαζια θυρα...θα κανω τον οδηγο ποιο πανω και θα σας ενημερωσω!!ευχαριστω παντως πολυ!

Εγω πιστεύω οτι του βγαζει τις μπλε οθονες επειδη εβαλε τα windows ενω ο δίαυλος ηταν σε IDE και μετα για να το ξανακανεις AHCI, πρεπει να ξανακανεις φορματ αλλιως νομιζω παντα, πως δεν γινεται να αλλαξεις απευθείας απο τα Windows απο IDE σε AHCI.

σωστα..ετσι το εκανα..μετα διαβασα τους οδηγους και το αλλαξα σε AHCI αλλα ηταν αργα..

• Like 1
Δημοσ.

μολίς εκανα τα βηματα που ειχατε αναφερει...

η ταχυτητα στο read ανεβηκε αισθητα παρα πολυ..

στο write παλι τα ιδια..καμια διαφορα..

και με ΑΤΤΟ ...

post-172387-0-99782400-1418647873_thumb.png

post-172387-0-63034000-1418648548_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...