led zeppelin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα την βοηθειά σας. Όταν κλείνω το laptop (lenovo z50 70) μου βγάζει αυτό το μύνημα https://www.dropbox.com/s/trzstn0ei72jj8v/2014-12-13%2014.57.14.jpg?dl=0 Έχω windows 8.1. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
G1O Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 απο cmd ως διαχειριστης δωσε την εντολη sfc/scannow ισως υπαρχει προβλημα στο συστημα αρχειων.αυτο προκληθηκε ξαφνικα η μετα καποιας εγκαταστασης προγραμματος;
led zeppelin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 το έτρεξα το sfc/scannow δεν βρήκε κάτι. τώρα με προγράμματα δεν έκανα τίποτα, αλλά προσπάθησα να βάλω έναν δεύτερο σκληρο στο λαπτοπ και απ' ο,τι είδα το lenovo z50 70 δεν μπορεί να πάρει στην θέση του dvd, σκληρό δίσκο από τότε προκλήθηκε το πρόβλημα, λες να φταίει αυτό;
G1O Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 εχεις τοποθετησει ξανα τη μοναδα dvd στη θεση της;αναγνωριζεται απο το συστημα;μπορεις να δεις και στα προγραμματα μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που δημιουργει αυτο το θεμα,υπαρχει και η επιλογη της ανανεωσης στα windows 8 χωρις να χαθουν προσωπικα αρχεια
panos_vas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα, παιδια! το ιδιο προβλημα με τον starter του θεματος επαθα και εγω χθες χωρις να εγκαταστησω κανενα προγραμμα. Το μονο που εγκατασταθηκαν ηταν καποιες ενημερωσεις των windows. Το συστημα μου ειναι της υπογραφης. Πιθανον καποια ηλιθια ενημερωση της microsoft να προκαλεσε αυτο το προβλημα.
G1O Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ψαχνοντας στο ιντερνετ αντιμετωπιστηκε απο αλλα ατομα το προβλημα απεγκαθιστωντας το nvidia experience
led zeppelin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εύγε! Η nvidia τα κάνει όλα! Απεγκατέστησα τους drivers και λύθηκε το πρόβλημα. Τους ξαναεγκαθιστώ και επανήλθε... Μέχρι και στο Watchdogs μου έκανε πρόβλημα. Άντε να δούμε τι θα γίνει με τους επόμενους drivers. Ευχαριστώ πολύ!!!
G1O Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 εαν κανεις προσαρμοσμενη εγκατασταση χωρις να επιλεξεις την προσθετη λειτουργια experience συνεχιζει το προβλημα;
led zeppelin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Όχι, χωρίς το experience δεν κάνει το πρόβλημα.
G1O Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 σε προηγουμενη εκδοση του οδηγου nvidia το experience φανταζομαι λειτουργει κανονικα,οποτε περιμενεις νεοτερη εκδοση δεν νομιζω να αργησει βασει αυτων των προβληματων με τον τερματισμο των windows
led zeppelin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ναι τι στο καλό; σύντομα θα έχουμε update... τι κουφαμάρα πάντως;;; μου έσπασε τα νεύρα!!! και μου έχασε και το watchdogs...
G1O Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ναι τι στο καλό; σύντομα θα έχουμε update... τι κουφαμάρα πάντως;;; μου έσπασε τα νεύρα!!! και μου έχασε και το watchdogs... και χωρις τις συνιστωσες (xperience)της nvidia δεν νομιζω να εχεις προβλημα στα παιχνιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα