Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι οι πάροχοι όταν δίνουν από αστικό κέντρο, είτε ADSL είτε VDSL, παρέχουν την υπηρεσία και την πρόσβαση στο διαδίκτυο από το δικό τους δίκτυο και εξοπλισμό.

Όταν δίνουν από καμπίνα, παρέχουν την υπηρεσία VDSL από το δίκτυο και τα μηχανήματα του ΟΤΕ και πρόσβαση στο διαδίκτυο από το δικό τους δίκτυο.

Μόνο το χάλκινο δίκτυο είναι αποκλειστικότητα του ΟΤΕ. Δηλαδή το καλώδιο από το αστικό κέντρο μέχρι το σπίτι μας, με ενδιάμεση στάση στην καμπίνα.

VDSL από υπαίθρια καμπίνα (όπου έχει γίνει αναβάθμιση) δίνουν ΟΤΕ, Wind και HOL.

VDSL από αστικό κέντρο δίνουν όλοι. Η HOL δεν το παρέχει σε όλες τις περιοχές.

Σημείωση: Γράφω για Full LLU που είναι η μεγάλη πλειοψηφία των συνδέσεων, αφήνοντας απ' έξω το Shared LLU.

Δημοσ.

Ναι.

Αρα η forthnet δινει απο αστικο κεντρο.

Αρα δε θα επρεπε σε μενα να ειναι διαθεσιμο το vdsl?

Γιατι μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο...

Δημοσ.

Προφανώς έχεις μεγάλη απόσταση από το αστικό κέντρο.

Μέχρι τα 1200 μέτρα περίπου αξίζει η μετάβαση. Από εκεί και πάνω, ο συγχρονισμός είναι παρόμοιος με του ADSL.

Δημοσ.

Ετσι για την ενημερωση να αναφερω οτι ηρθε σημερα τεχνικος μιας και οι αποσυνδεσεις συνεχιζονται.

Μου ειπε οτι η γραμμη δεν εχει θεμα.

Και πως επεσε η γραμμη κτλ γιατι βαζει ο οτε τα καφαο.

Επισης ειμαι 3χλμ απο οτι ειπε,απο το αστικο κεντρο.

Αρα ξεχναω vdsl απο οτιδηποτε αλλο απο ote-hol.

Η πλακα ειναι οτι το εβαλε να συγχρονιζει στα 8000 και μου εβγαλε και το fastpath.
Δηλαδη πιο καταλληλο ιντερνετ για gaming εχω στο κινητο παρα στο σταθερο.

Εννοειται πηρα τηλεφωνο για να ξαναμπει το fastpath.

Τωρα θα περιμενω κανα διμηνο να τελειωσουν τα εργα να δω μπααας και στρωσει και μετα θα παω σε hol vdsl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...