21century Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εχω το 535 οπότε θα το αναβαθμίσουμε...
disqualified Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχει σημασία ποιου είναι, η συντριπτική πλειοψηφία έχει πλήρη άγνοια και νομίζει ότι τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν με την Google όπως νόμιζε ότι τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν με τα windows. Η γνωριμία με τους here maps με άμεσους ή έμμεσους τρόπους μπορεί να είναι θετική για τα WP Διαφήμιση πως είναι; Θα δει κάποιος τους heremaps στο android του πλέον και θα σκεφτεί να πάρει wp; Εξήγησέ το μου, ίσως δεν κατάλαβα εγώ τι εννοείς, επειδή οι here maps δεν είναι καν των wp, είναι της Νόκια και μπορεί εκείνη σαν αυτόνομη εταιρία να τους διαθέτει όπου θέλει. Δεν έχει κάποιο έσοδο η MS από αυτό. Υ.Γ Πάντως αν ένα μοντέλο μπορεί να κάνει την διαφορά στην φθηνή κατηγορία, αυτό είναι το 535. Σαν πρώτο μοντέλο αποκλειστικά της microsoft θα τύχει μεγάλης υποστήριξης και στις πωλήσεις και στις αναβαθμίσεις.
highpriest Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχει σημασία ποιου είναι, η συντριπτική πλειοψηφία έχει πλήρη άγνοια και νομίζει ότι τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν με την Google όπως νόμιζε ότι τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν με τα windows. Η γνωριμία με τους here maps με άμεσους ή έμμεσους τρόπους μπορεί να είναι θετική για τα WP Μακάρι. Είναι καλό να υπάρχουν πολλοί παίκτες στην αγορά. Αμφιβάλω όμως ότι το γεγονός ότι οι heremaps είναι δωρεάν διαθέσιμοι στο android θα σπρώξει με κάποιο τρόπο τις πωλήσεις των wp.
disqualified Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Βλέπω παράδειγμα τον εαυτό μου, που μου αρέσουν τα wp και έχω wp, να μην ψήνομαι να ξαναπάρω wp εύκολα στην κατηγορία τιμής έως 200 ευρώ.Και αυτό όχι επειδή δεν προχωράει η ανάπτυξη τους, αλλά επειδή στο ήδη αναπτυγμένο android εξαλείφθηκε ο λόγος που το είχα απορρίψει σε αυτή την κατηγορία τιμής. Δηλαδή το lag. Είναι να αποφασίσω για κινητό μέσα στην βδομάδα και ομολογώ δύσκολα θα πάρω wp. και όχι δεν εχει εξαφανιστεί το lag στο android, έχει βελτιωθεί το android αλλα παραμένει ένα λειτουργικό το οποίο εχει ασταθείς επιδόσεις 1
highpriest Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 και όχι δεν εχει εξαφανιστεί το lag στο android, έχει βελτιωθεί το android αλλα παραμένει ένα λειτουργικό το οποίο εχει ασταθείς επιδόσεις Σίγουρα δεν έχει εξαφανιστεί. Αλλά σε σχέση με 1-2 χρόνια πριν, τώρα υπάρχουν κινητά των 150-200 ευρώ που είναι alagαριστα. Όχι όλα, αλλά αρκετά. Επίσης να σου πω ότι και τα windows phone με κάθε νέα αναβάθμιση στις χαμηλές κατηγορίες (πχ το 520 που έχω) χάνουν αρκετή απο την σπιρτάδα τους. Θα μου πεις φθηνοτηλέφωνο και πήρε τόσες αναβαθμίσεις, λογικό είναι, και θα συμφωνήσω. Αλλά στην φθηνη σειρά η MS πρέπει να κάνει κάτι.
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Παντως το Lumia 930 στα 299ευρω που βλεπω και το εχουν βαλει πολλα μαγαζια ειναι καλη ευκαιρια.Να μην ζεστενοταν κιολας και να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια και θα ηταν αψογο. σορυ κιολας, αλλα αν το πεδιο του ανταγωνισμου των WP κατεληξε να ειναι η φθηνη κατηγορια, ας το κλεισουν απο τωρα το μαγαζι. (θα μου πεις τις αλλες κατηγορίες τις εχουν ηδη χαμενες) Πρωτο κινητο κατω απο το ονομα της Ms ειναι,δεν θα ειχε λογικη να βγαλει ακριβο μοντελο οταν εχουν ηδη βγει ολα τα ανταγωνιστικα μοντελα στην αγορα. Οσο για τα παραπανω οχι ρε παιδια αφηστε τον κοσμο να παει να σκασει την 800αρα για το Iphone 6plus και εμεις να απολαμβανουμε το 1520 με καλυτερη μπαταρια σχεδον στο 1/3 της τιμης του.
Conan2046 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ αλλού βασίζω τον συλλογισμό μου. Όταν ο ανταγωνισμός έχασε το μειονέκτημα του σκαλώματος με lag στις φθηνές κατηγορίες (που ήταν βασικός λόγος για να αποκτήσει κάποιος wp) και όταν οι here maps έγιναν διαθέσιμοι στο android και μάλιστα δωρεάν (ακόμη ένας βασικός λόγος για απόκτηση wp), ποιο είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα των wp έναντι του ανταγωνισμού; Αν πάντως βρίσκεις πια smartphone είτε με windows είτε με android που να λειτουργούν χωρίς σκαλώματα και προβλήματα εξαλείφεται και η ανάγκη να πάρεις ένα ακριβότερο κινητό ή τουλάχιστον να πάρεις ένα πολύ ακριβότερο κινητό..
highpriest Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Αν πάντως βρίσκεις πια smartphone είτε με windows είτε με android που να λειτουργούν χωρίς σκαλώματα και προβλήματα εξαλείφεται και η ανάγκη να πάρεις ένα ακριβότερο κινητό ή τουλάχιστον να πάρεις ένα πολύ ακριβότερο κινητό.. Και ναι, και όχι. Ας πάρω για παράδειγμα το 535 πχ. Για τον μέσο χρήστη κάνει, μιας και τον καλύπτει και σε σερφάρισμα και σε ομιλία και σε ομαλή χρήση. Αλλά αν θέλει να βλέπει ταινίες (άρα καλύτερη οθόνη); Αν θέλει να τραβάει καλύτερες φώτο (αρα καλύτερη κάμερα); Αν θέλει παραπάνω απο τον μέσο χρήστη (αρα πιο γρήγορο και με καλύτερη μνήμη); Αν θέλει dual sim και το ίδιο κινητό, αλλά δίκαρτο, κάνει κανα 60 ευρώ πάνω; Γενικώς πάντως ναι, πάει η εποχή που χρειαζόταν ακριβής κατηγορίας κινητό για να κάνει τα αυτονόητα χωρίς να κολλάει. Τώρα με 120 ευρώ υπάρχουν αξιοπρεπέστατες λύσεις ακόμη και απο την Ελληνική αγορά, με ορίζοντα χρήσης τουλάχιστον για ένα απροβλημάτιστο 12μηνο.
Input Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Παντως το Lumia 930 στα 299ευρω που βλεπω και το εχουν βαλει πολλα μαγαζια ειναι καλη ευκαιρια.Να μην ζεστενοταν κιολας και να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια και θα ηταν αψογο. Πρωτο κινητο κατω απο το ονομα της Ms ειναι,δεν θα ειχε λογικη να βγαλει ακριβο μοντελο οταν εχουν ηδη βγει ολα τα ανταγωνιστικα μοντελα στην αγορα. Οσο για τα παραπανω οχι ρε παιδια αφηστε τον κοσμο να παει να σκασει την 800αρα για το Iphone 6plus και εμεις να απολαμβανουμε το 1520 με καλυτερη μπαταρια σχεδον στο 1/3 της τιμης του. Φιλε μου το 930 που το βρηκες 299 , δωσε ενα λινκ γιατι ενδιαφερομαι και εγω. ειναι συσκευαρα
Agmourk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί να το κλείσει το μαγαζί; Μήπως περιμένει να βγάλει λεφτά η microsoft απο τις συσκευές; Απο το λογισμικό της περιμένει, απο το cloud και απο τις υπηρεσίες της. Αντε και πήρε 100 παραπάνω απο έναν που αγόρασε καλή συσκευή. Δεν νομίζω ότι το θέμα της MS είναι αυτό. Θα είναι πολύ ευχαριστημένη αν αποκτήσει ένα παγκόσμιο 10% και ας είναι μόνο απο πωλήσεις του 535, 530 ή του ακόμη φθηνότερου Lumia 435 που έρχεται: http://www.gsmarena.com/image_and_specs_of_microsoft_lumia_435_make_the_rounds-news-10478.php Εγώ αλλού βασίζω τον συλλογισμό μου. Όταν ο ανταγωνισμός έχασε το μειονέκτημα του σκαλώματος με lag στις φθηνές κατηγορίες (που ήταν βασικός λόγος για να αποκτήσει κάποιος wp) και όταν οι here maps έγιναν διαθέσιμοι στο android και μάλιστα δωρεάν (ακόμη ένας βασικός λόγος για απόκτηση wp), ποιο είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα των wp έναντι του ανταγωνισμού; Εγώ πχ αναλύοντας τα χαρακτηριστικά των μοντέλων, βλέπω ως μόνο πλεονέκτημα των wp αυτή την στιγμή την καλύτερη τεχνολογία καμερών έναντι του android. Ίσως και των καλύτερων οθονών και ποιότητας κατασκευής σε κάποια μοντέλα. Αυτό όμως στις ακριβότερες κατηγορίες που ο κόσμος όταν είναι να δώσει 400 ευρώ, κοσκινίζει την αγορά και τα μετράει όλα. Στις φθηνές κατηγορίες δυστυχώς έχει μείνει πίσω. Και δεν πρόκειται για το candy crash saga, μην γελιόμαστε. Βλέπω παράδειγμα τον εαυτό μου, που μου αρέσουν τα wp και έχω wp, να μην ψήνομαι να ξαναπάρω wp εύκολα στην κατηγορία τιμής έως 200 ευρώ.Και αυτό όχι επειδή δεν προχωράει η ανάπτυξη τους, αλλά επειδή στο ήδη αναπτυγμένο android εξαλείφθηκε ο λόγος που το είχα απορρίψει σε αυτή την κατηγορία τιμής. Δηλαδή το lag. Είναι να αποφασίσω για κινητό μέσα στην βδομάδα και ομολογώ δύσκολα θα πάρω wp. Διαφήμιση πως είναι; Θα δει κάποιος τους heremaps στο android του πλέον και θα σκεφτεί να πάρει wp; Εξήγησέ το μου, ίσως δεν κατάλαβα εγώ τι εννοείς, επειδή οι here maps δεν είναι καν των wp, είναι της Νόκια και μπορεί εκείνη σαν αυτόνομη εταιρία να τους διαθέτει όπου θέλει. Δεν έχει κάποιο έσοδο η MS από αυτό. Υ.Γ Πάντως αν ένα μοντέλο μπορεί να κάνει την διαφορά στην φθηνή κατηγορία, αυτό είναι το 535. Σαν πρώτο μοντέλο αποκλειστικά της microsoft θα τύχει μεγάλης υποστήριξης και στις πωλήσεις και στις αναβαθμίσεις. Συμφωνώ σε όσα λες με μια - δύο ενστάσεις. Τα microsoft phones είναι πιο ποιοτικά θεωρώ απο ένα android των 100-120 ευρώ και ότι σε αυτά για να μην έχεις lag πρέπει να πάρεις κινέζικο με πολλούς πυρήνες και μπόλικη ram. Παρόλο που είναι αξιοπρεπέστατες συσκευές, για μένα, το μεγαλύτερο μείον έχει να κάνει με την αποστολή στην Κίνα σε περίπτωση βλάβης. Σκέψου ότι τα windows περνάνε φάση android 2.3.4. Δηλαδή, αναλογικά, οι εφαρμογές και το λειτουργικό με τις ελλείψεις του μου θυμίζει εκείνο το android που είχε το xperia mini που έχω σαν δεύτερο. Το fb δεν έδινε καν notification με push τότε. Και όμως ο κόσμος το αγόραζε γιατί ήταν ελαφρύ και δεν είχε lag. Τώρα βάρυνε υπερβολικά. Η microsoft καλά το πάει, δεδομένου ότι φτιάχνει ένα οικοσύστημα βασισμένο στην ενοποίηση, όπως εχει κάνει και η Apple. Αλλά χωρίς να χρειάζεται να σκάσεις ένα 2χίλιαρο για να πάρεις iphone και mac. με 500 κατοστάρικα minimum θα έχεις ολοκληρωμένο οικοσύστημα (το βασικό μεν). Όπως έγινε το μπαμ με την Ice cream, έτσι θα γίνει το μπαμ με τα windows 10. 1
highpriest Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Όταν γίνει η ενοποίηση θα πιάσουν πολύ καλύτερα ποσοστά πωλήσεων. Αλλά ενοποίηση σημαίνει πρωτίστως να αγοράζεις εφαρμογή και να μπορείς να την τρέχεις σε όποια συσκευή θέλεις. Απέχουμε ακόμη από εκεί. Νομίζω όμως ότι με τα 10αρια θα ανέβει πολύ το λειτουργικό. Για αυτό και δεν θα σκοτώσω το 520 για ψίχουλα. Θέλω να έχω συσκευή για να αξιολογήσω την νέα έκδοση. Ωραία η παρομοίωση με το xperia mini. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα από άποψη δυνατοτήτων σήμερα στα wp. Έχουν όμως το πλεονέκτημα ότι είναι χωρίς lag σε αντίθεση με τα android του τότε. Για τα φθηνά android της αγοράς θα διαφωνήσω. Έχει και η Ελληνική αγορά φθηνά android μέχρι 120 ευρώ που τρέχουν αξιοπρεπώς. Τα φθηνά της Lenovo, κανα δύο εκδόσεις blade της ZTE, τα alcatel των 120-130 ευρώ, τα L90 και Fino της LG, Το Doogee 310 και άλλα. Γενικώς τετραπύρηνα με 1 GB μνήμης τρέχουν αρκετά καλά. Δεν χρειάζεται απαραίτητα αγορά απο Κίνα.
Conan2046 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Πόσο sar θα έχει η συσκευή έχουμε μάθει; Γιατί αν είναι να είναι υψηλές οι τιμές του όπως σε άλλες συσκευές..
ektor7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Όταν γίνει η ενοποίηση θα πιάσουν πολύ καλύτερα ποσοστά πωλήσεων. Αλλά ενοποίηση σημαίνει πρωτίστως να αγοράζεις εφαρμογή και να μπορείς να την τρέχεις σε όποια συσκευή θέλεις. Απέχουμε ακόμη από εκεί. Νομίζω όμως ότι με τα 10αρια θα ανέβει πολύ το λειτουργικό. Για αυτό και δεν θα σκοτώσω το 520 για ψίχουλα. Θέλω να έχω συσκευή για να αξιολογήσω την νέα έκδοση. Τα Universal apps υπαρχουν απο τα 8.1 και δεν ειναι θεμα λογισμικου(windows 8.x ή windows 10) ή αν ειναι κοινο το store ή οχι,αλλα αποκλειστικα απο τον developer αν θα κανει ή οχι την εφαρμογη του universal. Παραδειγμα ειναι το κοινο store των windows 8.x& RT,που θα βρεις εφαρμογες που ειναι γραμμενες μονο για την μια πλατφορμα! Απλα μην περιμενετε οτι με το που ερθουν τα 10αρια και το κοινο store,θα γινουν αμεσα διαθεσιμα τα apps των wp στα windows(pc,laptop,tablet) και το αντιστροφο. 1
snikolas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρα την βλεπω την Microsoft καινουργια κινητα στο προγραμμα windows 10 διαφημισουλα στο μετρο της Αθηνας.... ;-)<br><br> Sent from my iPad using Insomnia Όταν γίνει η ενοποίηση θα πιάσουν πολύ καλύτερα ποσοστά πωλήσεων. Αλλά ενοποίηση σημαίνει πρωτίστως να αγοράζεις εφαρμογή και να μπορείς να την τρέχεις σε όποια συσκευή θέλεις. Απέχουμε ακόμη από εκεί. Νομίζω όμως ότι με τα 10αρια θα ανέβει πολύ το λειτουργικό. Για αυτό και δεν θα σκοτώσω το 520 για ψίχουλα. Θέλω να έχω συσκευή για να αξιολογήσω την νέα έκδοση. Τα Universal apps υπαρχουν απο τα 8.1 και δεν ειναι θεμα λογισμικου(windows 8.x ή windows 10) ή αν ειναι κοινο το store ή οχι,αλλα αποκλειστικα απο τον developer αν θα κανει ή οχι την εφαρμογη του universal. Παραδειγμα ειναι το κοινο store των windows 8.x& RT,που θα βρεις εφαρμογες που ειναι γραμμενες μονο για την μια πλατφορμα! Απλα μην περιμενετε οτι με το που ερθουν τα 10αρια και το κοινο store,θα γινουν αμεσα διαθεσιμα τα apps των wp στα windows(pc,laptop,tablet) και το αντιστροφο. απο την εκδοση windows 8.1 αυτο που λεει και ο φιλος, ηδη εχουν ενοποιηθει.Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα