Hal9000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το πρώτο smartphone με την ονομασία της Microsoft στην επιφάνεια του, το Lumia 535, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει και στη χώρα μας όπως μαθαίνουμε.Αν και δε θα προλάβει την εορταστική περίοδο, το Lumia 535 αναμένεται στις αρχές Ιανουαρίου, με την τελική τιμή του να έχει οριστεί στα €119. Με υποστήριξη διπλής sim και συμπαθητικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το Lumia 535 αποτελεί μια ακόμα ελκυστική πρόταση της Microsoft στην κατηγορία των φθηνών smartphone διαθέτοντας IPS οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 540 x 960 η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 200 της Qualcomm με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB αποθηκευτικού χώρου, GPS και ραδιοφωνικός δέκτης. Αν δεν σας είναι αρκετά, μπορείτε να τα επεκτείνετε με μια microSD κάρτα ενώ υπάρχουν 2 κάμερες των 5MP στο πίσω και εμπρόσθιο μέρος, 5MP με δυνατότητα εγγραφής βίντεο όμως στα 480p. Τρέχει την τελευταία έκδοση των Windows Phone 8.1 με όλες τις επιπλέον εφαρμογές και υπηρεσίες της Nokia που έχουμε συνηθίσει όπως το Here Drive+, Here Maps, Lumia Beamer, Lumie Selfie κ.α
billbig2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Yei! Μάλλον θα καταφέρω να κάνω upgrade από το 520! 1
AlienTechGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίο το flash που βάλανε αυτή τη φορά αλλά δεν έχει ούτε 720p recording και η 302 δεν είναι για πολλά πολλά σε τέτοια ανάλυση.Κατά τα άλλα τιμιότατο!
highpriest Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλό για αυτή την τιμή. Αλλά όλο και το καθυστερούν. Για να λέει αρχές Ιανουαρίου, μάλλον για αρχές Φλεβάρη το κόβω. Γενάρη μόνο παραεισαγωγές και μάλλον όχι στα 119 ευρώ.
billbig2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλό για αυτή την τιμή. Αλλά όλο και το καθυστερούν. Για να λέει αρχές Ιανουαρίου, μάλλον για αρχές Φλεβάρη το κόβω. Γενάρη μόνο παραεισαγωγές και μάλλον όχι στα 119 ευρώ. Ε καλά, άμα είναι μόνο για ένα μηνά θα κάνουμε υπομονή. Εγώ μόνο για την ανάλυση της οθόνης έχω αμφιβολία αλλά από το 520 που βρίσκομαι δεν πιστεύω να έχω θέμα.
disqualified Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ε καλά, άμα είναι μόνο για ένα μηνά θα κάνουμε υπομονή. Εγώ μόνο για την ανάλυση της οθόνης έχω αμφιβολία αλλά από το 520 που βρίσκομαι δεν πιστεύω να έχω θέμα. αν έχεις συνηθίσει μόνο σε πολύ μεγαλύτερα ppi θα ενοχληθείς. Αν έχει οθόνη ποιότητας του lumia 820 δε θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν παίζει ρόλο μόνο αυστηρά το ppi ως αριθμός
billbig2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 αν έχεις συνηθίσει μόνο σε πολύ μεγαλύτερα ppi θα ενοχληθείς. Αν έχει οθόνη ποιότητας του lumia 820 δε θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν παίζει ρόλο μόνο αυστηρά το ppi ως αριθμός Ναι δεν έχω συνηθίσει σε μεγαλύτερα ppi οπότε και εγώ πιστεύω θα μαι οκ. Πολύ καλή πρόταση συνολικά σε αυτά τα λεφτά. Πάρα πολύ καλή.
thodoris1985 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 hint hint: πολύ θα μου άρεσε μέσα στην οθόνη του κινητού, στην κεντρική εικόνα, να έλεγε "κερδίστε ένα 535"
Avada Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ε το μαμημένο το περιμένω εδώ και κανα μήνα να δω πότε θα έρθει, το καημένο το Dell Venue Pro που είχα 4 χρόνια τα έφαγε τα λεφτά του και είναι μια αξιόπιστη λύση μιας και θα είναι το πρώτο απο Microsoft δεν θα έχεις θέμα με το support λογικά. Κομπλε.( 109€ Παίζει ήδη σε amazon Γαλλίας btw για αυτούς που ενδιαφέρονται ) 1
navarino Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Παίδες με την υποστήριξη του λειτουργικού τι ισχύει? Σε τι βάθος χρόνου μπορεί να φτάσει και να συνεχίζεται η ενημερωσή του ??
highpriest Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να τρέξουν την διανομή του πάντως. Βλέπω πολύ θετικά τα wp (άλλωστε συμβιώνω με ένα) αλλά σαν να έχουν μείνει πίσω. Έχω παρατηρήσει ότι από την ανακοίνωση ενός κινητού wp μέχρι να αρχίσει να κυκλοφορεί μαζικά, περνάνε τουλάχιστον 5-6 μήνες. Χάνεται όλη η κεκτημένη διαφημιστική κίνηση με τέτοιες καθυστερήσεις, ειδικά στις φθηνές κατηγορίες που ότι ήταν καλό για 6 μήνες πριν, σήμερα ίσως να είναι λίγο. Τα φθηνά wp περπάτησαν καλά στην Ευρώπη και στην χώρα μας για δύο βασικούς λόγους (παρά τα μειονεκτήματα που είχαν) -Με 100-120 ευρώ έπαιρνες πέρσι αλαγκάριστο κινητό σε σχέση με τον android ανταγωνισμό που κακά τα ψέματα, σε αυτές τις τιμές είχε πολλά προβλήματα και με lag και με χωρητικότητα, αλλά και με ραμ. -Έπαιρνες ίσως το καλύτερο λογισμικό για GPS, δωρεάν και για πάντα (here maps). Τώρα αυτές οι συνθήκες δεν ισχύουν. Υπάρχουν android γύρω στα 100-120 ευρώ, αξιολογότατα και χωρίς lag ή πρόβληματα μνήμης, ενώ οι here maps δόθηκαν πλέον στο android και αν κρίνω απο το nexus μου δουλεύουν κανονικότατα στο 95% των δυνατοτήτων τους (ενώ είναι και εκεί δωρεάν). Αρα τα wp χάσανε δύο πολύ βασικά πλεονεκτήματα στις κατηγορίες κάτω των 150 ευρώ που είναι και το 70% των πωλήσεων. Πρέπει και να καινοτομήσουν και να γίνουν πιο γρήγοροι στην διανομή αν θέλουν να αυξήσουν ποσοστά, επειδή το μειονέκτημα του αντιπάλου που τους έδωσε ώθηση πέρσι, δεν υφίσταται πια. Παίδες με την υποστήριξη του λειτουργικού τι ισχύει? Σε τι βάθος χρόνου μπορεί να φτάσει και να συνεχίζεται η ενημερωσή του ?? 36 μήνες, εγγύηση αναβάθμισης απο microsoft. Σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ καλύτερο απο android. Το στηρίζουν συνεχώς απο πίσω το λειτουργικό. Κάθε διμηνο το πολύ δίνει κάποιο major ή minor update. 1
disqualified Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Αρα τα wp χάσανε δύο πολύ βασικά πλεονεκτήματα στις κατηγορίες κάτω των 150 ευρώ που είναι και το 70% των πωλήσεων. Πρέπει και να καινοτομήσουν και να γίνουν πιο γρήγοροι στην διανομή αν θέλουν να αυξήσουν ποσοστά, επειδή το μειονέκτημα του αντιπάλου που τους έδωσε ώθηση πέρσι, δεν υφίσταται πια. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα και μια πολυ καλη διαφημιση, καθώς παρα πολλοι νομιζουν ότι μετά το android υπάρχει το iphone και μετά το χάος κάτι που δεν ισχύει. Δεν γνώριζαν κανένα από τα πλεονεκτήματα των WP. Πόσο μάλλον όταν λείπει και το candy crash saga.............τραγικά αστείο αλλά πραγματική έλλειψη έτσι λειτουργεί η αγορά. Ο κόσμος έχει άγνοια έχει συνηθίσει στο format του iphone και του android τα WP μπήκαν αργά στο παιχνίδι και κάπως πρέπει να μπει στη συνείδηση του κόσμου. Η πλειοψηφία νομίζει πως δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το google maps. Καλές οι υπηρεσίες της google αλλά υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές εξίσου καλές και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό με κάποιον τρόπο. 2
krokos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 σορυ κιολας, αλλα αν το πεδιο του ανταγωνισμου των WP κατεληξε να ειναι η φθηνη κατηγορια, ας το κλεισουν απο τωρα το μαγαζι. (θα μου πεις τις αλλες κατηγορίες τις εχουν ηδη χαμενες) 1
highpriest Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί να το κλείσει το μαγαζί; Μήπως περιμένει να βγάλει λεφτά η microsoft απο τις συσκευές; Απο το λογισμικό της περιμένει, απο το cloud και απο τις υπηρεσίες της. Αντε και πήρε 100 παραπάνω απο έναν που αγόρασε καλή συσκευή. Δεν νομίζω ότι το θέμα της MS είναι αυτό. Θα είναι πολύ ευχαριστημένη αν αποκτήσει ένα παγκόσμιο 10% και ας είναι μόνο απο πωλήσεις του 535, 530 ή του ακόμη φθηνότερου Lumia 435 που έρχεται: http://www.gsmarena.com/image_and_specs_of_microsoft_lumia_435_make_the_rounds-news-10478.php Εγώ αλλού βασίζω τον συλλογισμό μου. Όταν ο ανταγωνισμός έχασε το μειονέκτημα του σκαλώματος με lag στις φθηνές κατηγορίες (που ήταν βασικός λόγος για να αποκτήσει κάποιος wp) και όταν οι here maps έγιναν διαθέσιμοι στο android και μάλιστα δωρεάν (ακόμη ένας βασικός λόγος για απόκτηση wp), ποιο είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα των wp έναντι του ανταγωνισμού; Εγώ πχ αναλύοντας τα χαρακτηριστικά των μοντέλων, βλέπω ως μόνο πλεονέκτημα των wp αυτή την στιγμή την καλύτερη τεχνολογία καμερών έναντι του android. Ίσως και των καλύτερων οθονών και ποιότητας κατασκευής σε κάποια μοντέλα. Αυτό όμως στις ακριβότερες κατηγορίες που ο κόσμος όταν είναι να δώσει 400 ευρώ, κοσκινίζει την αγορά και τα μετράει όλα. Στις φθηνές κατηγορίες δυστυχώς έχει μείνει πίσω. Και δεν πρόκειται για το candy crash saga, μην γελιόμαστε. Βλέπω παράδειγμα τον εαυτό μου, που μου αρέσουν τα wp και έχω wp, να μην ψήνομαι να ξαναπάρω wp εύκολα στην κατηγορία τιμής έως 200 ευρώ.Και αυτό όχι επειδή δεν προχωράει η ανάπτυξη τους, αλλά επειδή στο ήδη αναπτυγμένο android εξαλείφθηκε ο λόγος που το είχα απορρίψει σε αυτή την κατηγορία τιμής. Δηλαδή το lag. Είναι να αποφασίσω για κινητό μέσα στην βδομάδα και ομολογώ δύσκολα θα πάρω wp. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα και μια πολυ καλη διαφημιση, καθώς παρα πολλοι νομιζουν ότι μετά το android υπάρχει το iphone και μετά το χάος κάτι που δεν ισχύει. Δεν γνώριζαν κανένα από τα πλεονεκτήματα των WP. Πόσο μάλλον όταν λείπει και το candy crash saga.............τραγικά αστείο αλλά πραγματική έλλειψη έτσι λειτουργεί η αγορά. Ο κόσμος έχει άγνοια έχει συνηθίσει στο format του iphone και του android τα WP μπήκαν αργά στο παιχνίδι και κάπως πρέπει να μπει στη συνείδηση του κόσμου. Η πλειοψηφία νομίζει πως δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το google maps. Καλές οι υπηρεσίες της google αλλά υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές εξίσου καλές και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό με κάποιον τρόπο. Διαφήμιση πως είναι; Θα δει κάποιος τους heremaps στο android του πλέον και θα σκεφτεί να πάρει wp; Εξήγησέ το μου, ίσως δεν κατάλαβα εγώ τι εννοείς, επειδή οι here maps δεν είναι καν των wp, είναι της Νόκια και μπορεί εκείνη σαν αυτόνομη εταιρία να τους διαθέτει όπου θέλει. Δεν έχει κάποιο έσοδο η MS από αυτό. Υ.Γ Πάντως αν ένα μοντέλο μπορεί να κάνει την διαφορά στην φθηνή κατηγορία, αυτό είναι το 535. Σαν πρώτο μοντέλο αποκλειστικά της microsoft θα τύχει μεγάλης υποστήριξης και στις πωλήσεις και στις αναβαθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα