k_dinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μην πέσετε να με φάτε, αλλά νομίζω είναι καλύτερη επιλογή το 9506, καλύτερη οθόνη + καλυτερη κάμερα + πιο όμορφο + κάρτα μνήμης + είναι και πιο φθηνό. Του περνάς και μια custom να ξεφορτοθείς τα extra της samsung και είσαι κομπλέ. Αλλιώς G2 32gb στα ιδια λεφτα
tolisrx8 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 lg,samsung,htc κ.τ.λ προτρεχουν σε τετοιες παραλογες κινησεις χανοντας κερδη ηδη απο συσκευες που ακομη κανουν πωλησεις και στη συνεχεια βγαζουν δεκαδες αχρηστες συσκευες.... Η apple αντιθετως υποστηριζει και πουλαει ακομη iphone 4s... Αποψη μου ειναι οι εταιρειες να βγαζουν λιγες και καλες συσκευες με καλη υποστηριξη
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τρέμω στην ιδέα να χαλάσει το nexus 4 που έχω. Που θα ξαναβρώ σοβαρό κινητό στη διάσταση που θέλω.. 2
Black Demis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 δλδ πλέον nexus δεν υπάρχει σε smartphone? μόνο σε tablets πλέον? 1
neof1z Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Έχω το 32GB σε κόκκινο.Παίζει να είναι το μοναδικό κινητό που σκέφτομαι να μη το πουλήσω!!!!!!!
defacer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Άντε σειρά έχει και το Nexus 7 2013 ώστε να μη μείνει vfm nexus στην αγορά. A new era! (εμετός) Αυτό έγινε πριν 2 μήνες. http://www.androidheadlines.com/2014/10/nexus-7-nexus-10-longer-sold-play-store.html
Questioner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό έγινε πριν 2 μήνες. http://www.androidheadlines.com/2014/10/nexus-7-nexus-10-longer-sold-play-store.html Εξαιρετικά. Εμετός x2.
Lgiannikop Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Οταν αυτη τη στιγμή κοντραρει στα ισια ολο τον ανταγωνισμό και ειναι ταχύτερο με το lollipop απο ολα τα τηλεφωνα που κυκλογορουν αυτη τη στιγμη (το iphone 6 plus και το note 4 ειναι το λιγοτερο μιλαω και για το nexus 6 που λογο του encryption ειναι μισο κλικ πιο αργό) και σε τετοια τιμη τοτε οχι απλως δεν το αποσυρεις αλλα αυξανεις την παραγωγη του...!!
Black Demis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 @Lgiannikop.... δεν είπε κανείς για ταχύτητα τπτ εκεί πάντα ήταν καλς, το θέμα είναι ότι πλέον ούτε καν phablet είναι έχουμε πάει tablet μεριά, και να κουβαλάει κάποιος tablet για κινητό δεν θα το κάνουν πολλοί. Και αν βάλουμε των παράγοντα υψηλή τιμή. . τότε ναι είναι εντελώς για ελάχιστους... τιμή όσο μια ναυαρχίδα επόμενη την πρώτη μέρα κατασκευής με μέγεθος ενός tablet.. .
nickelodeon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Και φτηνό ήτανε και καλό ήταν αλλά κανείς δεν το αγόραζε επομένως αναμενόμενο ήταν να πεθάνει. Σίγουρα θα πεταχτείτε μερικοί να μου πείτε "εγώ το αγόρασα", αλλά γενικά οι πωλήσεις του δεν ήταν καλές. Εξαίρεση αποτελούν οι δυο πρώτοι μήνες που σε συνδυασμό με την χαμηλή προσφορά από LG έδωσε μια ψευδαίσθηση ότι πήγαινε sold out συνέχεια. Είδε και απόειδε η google και το γύρισε το παραμύθι. Αν δεν το δεις στο ράφι της vidafone, wind, cosmote με τιμή 500 ευρώ και να το πάρεις με επιδότηση και δύο χρόνια συμβόλαιο στα 299 για να νιώσεις ότι αγοράζεις κάτι που είναι πανάκριβο και το χτυπάς σε τιμή ευκαιρίας με διετές συμβόλαιο δεν.....
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν το δεις στο ράφι της vidafone, wind, cosmote με τιμή 500 ευρώ και να το πάρεις με επιδότηση και δύο χρόνια συμβόλαιο στα 299 για να νιώσεις ότι αγοράζεις κάτι που είναι πανάκριβο και το χτυπάς σε τιμή ευκαιρίας με διετές συμβόλαιο δεν..... Quoted for emphasis.
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Και φτηνό ήτανε και καλό ήταν αλλά κανείς δεν το αγόραζε επομένως αναμενόμενο ήταν να πεθάνει. Σίγουρα θα πεταχτείτε μερικοί να μου πείτε "εγώ το αγόρασα", αλλά γενικά οι πωλήσεις του δεν ήταν καλές. Εξαίρεση αποτελούν οι δυο πρώτοι μήνες που σε συνδυασμό με την χαμηλή προσφορά από LG έδωσε μια ψευδαίσθηση ότι πήγαινε sold out συνέχεια. Είδε και απόειδε η google και το γύρισε το παραμύθι. .. Το περιεργο ειναι οτι ο Chief Financial Officer της εταιριας ειπε οτι ηταν απολυτα ευχαριστημενοι απο τις πωλησεις. Επισης ειναι γνωστο οτι μολις κυκλοφορησε το Nexus 5 εγινε sold out μεσα σε 6 μερες. Κατι ακομα, οτι η LG ΔΕΝ ενδιαφεροταν να πουλησει Nexus. Ειχε το G2 (η ιδια ακριβως συσκευη, λιγο καλυτερη). Τελος τα Nexus ΔΕΝ ειναι συσκευες που αποσκοπουν στο να φερουν κερδος στη Google. Η τιμη τους ηταν και παραμενει 300€-350€. Απο περσι το Νοεμβρη μεχρι σημερα. Το G2 ξεκινησε απο τα 600€ και τωρα εχει 250€. Το GS4 το ιδιο. Οπως και τα Xperia και τα One. Kαι μην ξεχναμε οτι το Nexus 4 αποσυρθηκε πριν βγει το 5, ενω το 5 θα μεινει στην αγορα 4 μηνες παραλληλα με το 6.
qsis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 μπορείς να πάρεις καλύτερες συσκευές με το ίδιο soc και γενικότερα καλύτερα χαρακτηριστικά όπως μπαταρία και κάμερα καλό το pure android , αλλά εντάξει πλέον δεν είναι τόσο θέμα
Lgiannikop Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 @Black Demis δυστυχως Συμφωνώ απολυτα στο θεμα τιμης μεγεθους....
wnet Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ένα από τα πιο όμορφα τηλέφωνα που ευχαρίστως θα είχα... δεν το έκανα μόνο και μόνο γιατί ήθελα να ξοδέψω τα μισά, οπότε βολεύτηκα με κάτι πιο χαλαρό από china μεριά...Λάθος κίνηση κατά τη γνώμη μου από την Google... θα έπρεπε να υπάρχει διότι αφενός τα χαρακτηριστικά του είναι ακόμα μια χαρά, αφετέρου κάτι θα έπρεπε να έχει και στις 5'' ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα