Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παραγωγή του Nexus 5, του γνωστού οικονομικού high-end smartphone, σταμάτησε σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της Google.Ένας εκπρόσωπος της Google δήλωσε: "Once they are gone, they're gone, so we'd suggest people get them while they can. Nexus 5 will continue to be available for sale on Google Play and through select retailers in Q1 2015".

Στην συνέχεια, η Google ξεκαθάρισε με ανακοίνωση ότι το Google Nexus 5 θα συνεχίσει να πωλείται στο Google Play store και σε επιλεγμένα καταστήματα για το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Όσοι χρήστες θέλουν να αποκτήσουν πάντως το κινητό καλό θα είναι να προχωρήσουν στην αγορά του αφού δεν εξασφαλίζεται ότι θα υπάρχουν αποθέματα έως στο τέλος του πρώτου τριμήνου της νέας χρονιάς. Στο Google Play store ήδη αποσύρθηκε η λευκή και κόκκινη έκδοση του κινητού, και απομένει μόνο η μαύρη σε 16GB ή 32GB.

Link.png Site: TechRadar

Δημοσ.

Ίσως ο μεγαλύτερος συντελεστής vfm που υπάρχει.

Τρομερό μηχάνημα με τρομερή τιμή + το support της google + καθαρό - καθαρότατο android. 

Προσωπικά (από λίγες δοκιμές που έχω κάνει με ένα συνάδελφο) νομίζω παίζει στα ίσα (υστερεί ελάχιστα απο) το iphone 6 το οποίο:

Βγήκε 1 / 1,5 χρόνο μετά και έχει και σχεδόν τριπλάσια τιμή.

• Like 15
Δημοσ.

Κακή είδηση για όσους θέλουν μόνο nexus κινητό.Αλλά με το G2 να παίζει στα -50€ και το G3 στα +20€ δε νομίζω οτι θα το προτιμούσαν πολλοί, τουλάχιστον όχι με τις τιμές που παίζουν στην Ελλάδα.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος που κάποιοι θα το επέλεγαν έναντι των G2/G3, κι αυτός δεν είναι άλλος απ' το Pure Android.

Γιατί έχω δει και το G3 και δε νομίζω πως θα άντεχα μαζί του για πολύ καιρό, ακόμα κι αν το έβρισκα καινούργιο στα 200€.

Δημοσ.

βασικα το νοημα ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ για αυτο και το σκοτωνουν ωστε να πουλησουν το περιεργα ακριβο νεοτερο μοντελο

• Like 11
Δημοσ.

βασικα το νοημα ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ για αυτο και το σκοτωνουν ωστε να πουλησουν το περιεργα ακριβο νεοτερο μοντελο

Τα είπες όλα.

Δημοσ.

Το έχω εδώ και 8 μήνες είναι απίστευτα γρήγορο δεν τρέχουν στο παρασκήνιο άχρηστες λειτουργίες. Κρίμα κρίμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...