voltmod Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Η παραγωγή του Nexus 5, του γνωστού οικονομικού high-end smartphone, σταμάτησε σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της Google.Ένας εκπρόσωπος της Google δήλωσε: "Once they are gone, they're gone, so we'd suggest people get them while they can. Nexus 5 will continue to be available for sale on Google Play and through select retailers in Q1 2015". Στην συνέχεια, η Google ξεκαθάρισε με ανακοίνωση ότι το Google Nexus 5 θα συνεχίσει να πωλείται στο Google Play store και σε επιλεγμένα καταστήματα για το πρώτο τρίμηνο του 2015. Όσοι χρήστες θέλουν να αποκτήσουν πάντως το κινητό καλό θα είναι να προχωρήσουν στην αγορά του αφού δεν εξασφαλίζεται ότι θα υπάρχουν αποθέματα έως στο τέλος του πρώτου τριμήνου της νέας χρονιάς. Στο Google Play store ήδη αποσύρθηκε η λευκή και κόκκινη έκδοση του κινητού, και απομένει μόνο η μαύρη σε 16GB ή 32GB. Site: TechRadar
petran_7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μεγαλο λάθος! Θα έπρεπε να συνεχίσει η διάθεσή του για ενα χρόνο ακομα και να ειναι σαν nexus 6 mini. 7
moukoublen Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ίσως ο μεγαλύτερος συντελεστής vfm που υπάρχει. Τρομερό μηχάνημα με τρομερή τιμή + το support της google + καθαρό - καθαρότατο android. Προσωπικά (από λίγες δοκιμές που έχω κάνει με ένα συνάδελφο) νομίζω παίζει στα ίσα (υστερεί ελάχιστα απο) το iphone 6 το οποίο: Βγήκε 1 / 1,5 χρόνο μετά και έχει και σχεδόν τριπλάσια τιμή. 15
geohot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Συγνωμη ειναι χαζοι οι ανθρωποι;; Ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που υπαρχουν!!
disqualified Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αναμφίβολα ήταν το πιο όμορφο android από αισθητικής πλευράς.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Όλον της μπαταρίας, το καλύτερο κινητό που έχει βγει ποτέ για τα λεφτά. Τονίζω το ότι αυτό είναι το καλύτερο που αγοράζεις οπουδηποτε για να μην μου πουν το one plus
efkairiakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κρίμα που δεν συνεχίζει η παραγωγή της καλύτερης συσκευής Νέξους.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κακή είδηση για όσους θέλουν μόνο nexus κινητό.Αλλά με το G2 να παίζει στα -50€ και το G3 στα +20€ δε νομίζω οτι θα το προτιμούσαν πολλοί, τουλάχιστον όχι με τις τιμές που παίζουν στην Ελλάδα. 2
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος που κάποιοι θα το επέλεγαν έναντι των G2/G3, κι αυτός δεν είναι άλλος απ' το Pure Android. Γιατί έχω δει και το G3 και δε νομίζω πως θα άντεχα μαζί του για πολύ καιρό, ακόμα κι αν το έβρισκα καινούργιο στα 200€.
el97639 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 βασικα το νοημα ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ για αυτο και το σκοτωνουν ωστε να πουλησουν το περιεργα ακριβο νεοτερο μοντελο 11
s3v3r0us Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 βασικα το νοημα ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ για αυτο και το σκοτωνουν ωστε να πουλησουν το περιεργα ακριβο νεοτερο μοντελο Τα είπες όλα.
Questioner Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Άντε σειρά έχει και το Nexus 7 2013 ώστε να μη μείνει vfm nexus στην αγορά. A new era! (εμετός)
jvaf Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το έχω εδώ και 8 μήνες είναι απίστευτα γρήγορο δεν τρέχουν στο παρασκήνιο άχρηστες λειτουργίες. Κρίμα κρίμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα