kostask91 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα , Θελω τη βοηθεια σας γιατι δε ξερω τι να κανω !! Σημερα πρωι πρωι εκανε ενημερωσεις το λαπτοπ . Απο το μεσημερι που ξυπνησα και αρχισα να το χρησιμοποιω κολλουσε παρα πολυ, σε σημειο να το κλεινω απο το κουμπι και να το ξανανοιγω. Μετα απο 2-3 φορες παρατηρησα οτι το παθαινει οταν ανοιγω το mozila μετα απο 4-5 λεπτα ( με κανα youtube hotmail facebook). Mε οpera ολα καλα. Μεχρι που σκεφτηκα να δω μεσω του hd sentinel το health του σκληρου . Και τι να δω ? Απο 97% επεσε στο 78% την ιδια ακριβως ωρα που εκανε τις ενημερωσεις !! Τι εγινε ? Τι φταιει ? Πως μπορω να το δω ? Ο σκληρος εχει εγγυηση , την εχω χρησιμοποιησει ηδη μια φορα γιατι πριν ενα χρονο + , χρειαστηκε να τον αλλαξω . Το θεμα ομως ειναι οτι απο τωρα μεχρι τον ιανουαριο δεν μπορω να μην εχω λαπτοπ λογω εργασιων για τη σχολη. Ομως δε μπορω να ζω και με το αγχος μη κολλησει την ωρα που κανω καμια εργασια η μη παθει τιποτα χειροτερο ...
hackerW32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 rip hdd, απλα θα ετυχε την ωρα που εκανε update. μηπως το κουνησε-κλοτσισε κανεις; αν ειναι σημαντικο να δουλευει χωρις προβλημα, ή θα παρεις εναν ssd ή καποιος black wd που εχουν 5χρονια εγγύηση σημαντικα αρχεια που δεν τα βρησκεις στο ιντερνετ (πχ εργασιες κλπ) = save σε 3-4 διαφορετικα μέσα για να εισαι 100% καλημένος. τωρα για το εαν φτιαγνετε δεν ξερω να σου πω, μονο να το πας πισω αλλα θα χασεις τα αρχεια σου. παρε οτι προλαβαίνεις.
kostask91 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κανεις δε το πειραξε γιατι κοιμομουν. Και επιπλεον wd black ειναι
kostask91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ναι, αλλα την προηγουμενη φορα παιζει να ηταν και χτυπημα, γιατι το ειχα μετακινησει το λαπτοπ εκεινη τη μερα
hackerW32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 καλα τα λαπτοπ ειναι για να τα μετακινεις σε φυσιολογικά επίπεδα, αποτομα τραντάγματα ειναι που τους σκοτώνουν. εγω στην θεση σου αρχικα θα εβαζα τον δισκο σε ενα desktop για να αποκλεισω το ενδεχομενο οτι μπορει να εχει προβλημα ο controller της μητρικής.
stelrp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 και εγω πηρα black για την 5ετη εγγυηση και ηδη δυο φορες μεχρι τωρα , εχω βαλει τον παλιο τοσιμπα 250 που ηρθε με το λαπτοπ λογω επιστρόφης του εξαιτιας απροσμενης πτωσης της υγειας του. Τον τοσιμπα του 2009 τον εξω ξεσκισει σαν εξωτερικο στη θηκη περα δωθε γραψε σβησε κλπ, ο αλλος στο λαπτοπ τι στο καλο του φταιει; Ασε που ο μλακ που δεν του φτανει το ρευμα του usb 2.0 και δεν χωραει στις σλιμ 2.5 θηκες , ας ειναι καλα το Y καλωδιο απο ebay. Και απο αποψεως ταχυτητας υπερεκτιμημενος o μπλακ , αποψη μου.
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Έλα Κωστή, δεν άντεξα και μπήκα κατευθείαν. Λοιπόν, βασικά το βέβαιο είναι ότι μια επανεγκατάσταση, την θες. Διότι έχει προβλήματα ο σκληρός (είτε λίγα και διαχειρίσιμα, είτε είναι για αντικατάσταση). Το θέμα είναι ότι η "υγεία" του ΜΑΛΛΟΝ είναι....μπόλικη (αν και δεν εξαρτάται από την ένδειξη του HDS), και δεν θα δικαιωθείς (ακόμα) εκ νέου αντικατάσταση. Αφού έχεις ζόρι με σχολή όμως, χρειάζεσαι σίγουρα τουλάχιστον ένα μπακάπ δίσκου με έτοιμο λειτουργικό. Πάνε πμ και δώσε ένα τηλ. να σε πάρω να το συζητήσουμε (δεν είμαι και σε θέση να πληκτρολογήσω τώρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα